Jump to content
GIGN Forum

Oooo Your In Da Army Now


Teddy
 Share

Recommended Posts

  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

nu, tas tak nav nekas traks. jūs nopietni domājat, ka iestāsies WW3? un, ja iestātos, tad jums tāpat nebūtu vairs nekādas normālas iespējas turpināt savu ikdienišķo dzīvi un tāpatās vajadzētu cīnīties par tēvzemi :)

Link to comment
Share on other sites

man jau daudzus gadus atpakal pateica, ka bushu rezervee :) Tad kad vel bija obligatie militarie iesaukumi. Tie tik bija jautri laiki. Vis kaut ko nacas izdoamt, lai tik neisauktu armijaa :) Izcelu visu savu slimibas vesturi. Bet beigas man atshuva tipa delj shkieleshas, par kuru es nemaz pats nezinaju :)

Link to comment
Share on other sites

:) Tad kad vel bija obligatie militarie iesaukumi. Tie tik bija jautri laiki. Vis kaut ko nacas izdoamt, lai tik neisauktu armijaa :) Izcelu visu savu slimibas vesturi. Bet beigas man atshuva tipa delj shkieleshas, par kuru es nemaz pats nezinaju :)

Es samaksāju 70ls :)

Link to comment
Share on other sites

sākam veidot savu pretošanās vienību. :) paslēpjamies dziļi mežos un tad visus apvācam. pēctam pa mums padzirdēs asv un visur citur plašajā pasaulē un mums piedāvās dalību īpaši slepanajās misijās. ko sakat? :) būs foršššī! komon veči! :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Apsveicami, tomēr, ja netiek veikta pat nekāda veida teorētiskā apmācība, šis likums ir un paliek tikai juridiska formalitāte.

Link to comment
Share on other sites

slinkums bija lasiit visu rakstu bet ar pirmajaam 5 rindokaapm man patuveni bija skaidrs...

politika nav mana stipraakaa puse, bet...

Stipraakaas un ietekmiigaakaas valstis tapat ir NATO un kursh lohs gribeetu sacelt karu pret kaadu no NATO savieniibas valstiim?

pat ja saaktos kkaads afigenais karsh un naaktos izmantot rezervi tad man pat nebuutu iebildumu pashaudiities un padakot kontras stilaa dziivee.

ja mirshu tad viena lode galvaa un vis notiek aatri un nesaapiigi.

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

baac, sen tadu vajadzeja, ceru, ka bus karsh un vareeshu visus atshaut ar savu nerealo aimu, beidzot atmaksasies ilgie gadi pie CS!

vbyuer skatos riktigi samizies esi, neuztraucies, tevi ta pat nenjems, parak sudigi shauj, iedos tev ieroci vel visus savus apshausi, tas biistami, tu esi zekju adiitaaaju brigaades rezervee!

Link to comment
Share on other sites

doma jau laba, bet īsti jēga nav, ja iedod kādam alnim bliežamo, kurš to ir redzējis tikai filmās - resp. nav nekāda apmācība

tāpat ja būtu WW3 tad tu nesēdētu un nebrīnītos, bet ietu močīt. nu labi šitais likums nosaka ka nevarēs bēgt prom, bet dezertieri tāpat būs

P.S. ka tik nenotiek kā bija rakstīts par 30tajiem gadiem ka ieroču pietrūkst

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...