vinituu Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 paziņo laiku visiem - kad reinforce ierasties - visi nav vienādā attālumā starp citu vai visiem alliances spēlētājiem ir viena un tā pati laika zona spēlē uzlitkta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Man ir pēc latvijas laika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Pasaki dienu ieprieks , jo mani reinforcemneti jau ir aizsutiti uz -AC- Atbalsta punktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Techa Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 man ari pie viena dzeka no ac stav armija Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 The account will be deleted in 71:59:56 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 lol, kas tas par prikolu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 čalis dzēš savu akku - džešanu var atcelt pirmajās 24h Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 negribu būt ferma, sākšu no jauna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezazvers Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Lieta ir taada ka vajag iznest sho pilsetu http://s6.travian.com/karte.php?d=268846&c=ce Kam par godu? shiis pilsetas ipashnieks ir nositis 3 setlerus vienam no musejiem, taa kaa jaatriebjas. Kursh man varetu palidzet to izdariit? Pats es laikam varetu uztaisit 1 vilni un meginat panest aaraa taa armiju, bet man vajadzetu papildspekus, labi butu ja kads atsutitu gan katas gan troopus, bet nu katas taa ka primaaraas buutu. uzbrukuma laiku protams teikshu savlaicigi. Kursh pievienotos un atbalstitu savejos, rakstiet sheit, vai uz speli nikam cyclops Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 http://s6.travian.com/karte.php?d=268846&c=ce Kam par godu? shiis pilsetas ipashnieks ir nositis 3 setlerus vienam no musejiem, taa kaa jaatriebjas. Kursh man varetu palidzet to izdariit? Pats es laikam varetu uztaisit 1 vilni un meginat panest aaraa taa armiju, bet man vajadzetu papildspekus, labi butu ja kads atsutitu gan katas gan troopus, bet nu katas taa ka primaaraas buutu. uzbrukuma laiku protams teikshu savlaicigi. Kursh pievienotos un atbalstitu savejos, rakstiet sheit, vai uz speli nikam cyclops nu, itkā jau varētu.. man ar katām līdz viņam 28h ko brist. TT, nepilnas 5h Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 130 clubswingerus esu gatavs ziedot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 http://s6.travian.com/karte.php?d=268846&c=ce Kam par godu? shiis pilsetas ipashnieks ir nositis 3 setlerus vienam no musejiem, taa kaa jaatriebjas. Kursh man varetu palidzet to izdariit? Pats es laikam varetu uztaisit 1 vilni un meginat panest aaraa taa armiju, bet man vajadzetu papildspekus, labi butu ja kads atsutitu gan katas gan troopus, bet nu katas taa ka primaaraas buutu. uzbrukuma laiku protams teikshu savlaicigi. Kursh pievienotos un atbalstitu savejos, rakstiet sheit, vai uz speli nikam cyclops Viennozimigi esmu gatavs uzbrukt ! Tas dzeks reaali ir izbesiijis sitot nost setlerus. Lieta taada, kad vinjam ir 3 ciemi es vakarpusee uztaisihu topiku ar to kur un kam no kuriem ciemiem ir vieglaak uzbrukt, un es ceru kad visi kopaa mees to zelli iznesisim ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 ar katām man jāiet 25:40:31 hrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Pag pagaidaam neko nedaram es visu vakaraa saorganizeeshu, saakaumaa suutisim tikai armiju un peec tam catas Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Palīdzēšu cik varēšu varēšu axemaņus sūtīt! Tie uzbrukumā ļoti labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Kas ir ar katapultu seivošanu? Ja es lieku viņas raid, tad viņas nebrucinās tiem ciemiem neko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 uzbūvēju hero`s mansion tiko. cik sapratu, tad katram ciemam var būt tikai 1 hero. a ko vislabāk uztrennēt par varoni?? Esmu gauls Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 pec iespejas spēcīgāku troopu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Techa Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Kroc par aizsardzibu pret strk, cilveku kas mus ir terorizejis kadu laiku... i produced some legs there. the def time will be tomorrow at 15:00 GMT tell it the leader of the ally also all neighbours. the crop will turn negative, don't worry. at last do not change the pass until this action is over i will logon during the next times. i send some ressources to alea because i need to upgrade a crop field there... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 (edited) Mo6 lai vins pasaka kadu GMT? + Kur ir jaasuta? Edited January 9, 2008 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Techa Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 JAsuuta pie manis uz mazpisaniem Par laiku uzprasiju, pasam man ir 250 aizsardzibas cubarissi Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 cik jums kopumā tur būtu jābūt armijai? it kā jau arī varētu savus phalanxiņus aizsūtīt, tik negribas viņus īpaši pakāst, smagi audzināti un pietam tālu vēl jāiet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Techa Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 (edited) i'm in GMT+1 but my servertime is set to GMT ____________ NU vins uzbruks apmeram ar 300 lidz 600 teonick knight Bet domaju pec si pasakuma izjutissu vinja dusmas :D Edited January 9, 2008 by Techa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Tad sanāk, ka pie tevīm karavīriem ja'būt 17:00 pēc mūsu laika? Varbūt kāds rīt var aizsūtīt 45phalanxus techam? Es rīt braucu uz Rīgu un cikos būšu atpakaļ nezinu. man līdz turienei jāiet 2h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now