Jump to content
GIGN Forum

vinituu

Mirstīgais
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

vinituu's Achievements

Malacis

Malacis (5/23)

0

Reputation

  1. njaa vechi - gruuti ir iztureet spiedienu. Ippashi NE sektoraa. Taadeelj mees tur neliidaam - jo NE parasti ir pilns ar trakajiem Pabakstiities - pabakstaties - akku nedzeeshat. Atstaajiet saveejiem prieks fermaam vai arii paarnjemsanai. Vai arii vietu kur defu razhot - un reinforceet.
  2. Skaidti uzbrukumi ... bet ... Iesaku samazinat laikus starp uzbrukumiem ne lielakus par 1-2 sekundeem. Es saprotu ka internets dazjkart chakareejas - bet tad labak atcelt un veidot uzbrukumu veelreiz. Iemesls - ja tu naaku man virsuu ... tad maksimalais ko nonestu vienu strukturu ar pirmo uzbrukumu. Pa rupjo rekinot 40s 40s 10s 40s ir laiku starpība starp uzbrukumiem. Tā kā pirmais parasti ir tīrošais - tad tam ļauj sist bet nakamajiem viļņiem ieliek defense. Jo tie parasti ir mazāki. Šo taktiku pielieto 80% gadījumu. Vēlu veiksmi, lai tas čalis kam uzbrūc ir iesācējs. Kā taisīt uzbrukumus ar katām: 1) kādu browseri lietot ? pats lietoju FireFox bet iespējams var lietot arī jauno MSIE 7.0 versiju. Kādas ir priekšrocības - MSIE ir mazāka kļūdas scriptā laika aprēķinā. !!! Ir gļuks !!! kuru travian iespējams vēl nav izlabojuši - laiks neskaitās precīzi - ilgstoši turot varā logu - parasti gaidot laiku kad izsūtīt uzbrukumu - faktiski sekundes biku iepaliek - rezultātā uzbrukums aizsūtās vēlāk. - TAS ir SVARĪGI pie alliances precīzi laikā koordinētajiem uzbrukumiem (uz s7.com visa alliance trāpīja 5 minūšu robežās !!!). 2) kā izveidot uzbrukumu - nekā jauna jau nav ... Tad tā - atveriet mērķim tik daudz uzbrukuma logus [tabos] cik viļnus plānojat - salieciet jau uzreiz uzbrukumus - un apstipriniet tik tālu - līdz paliek pēdējo reizi nospiest pogu apstiprinājumam sūtīšanai. Tad vienkarsi sakot ar pirmo [tabu] - kurā būtu jābūt arī tīrošajam vilnim - sāc spiest pa gogām un ar CTRL+TAB mainīt [tabus] - lai ātrāk - un uz nākamo - tā līdz pēdējam. 3) ko darīt pēc tam - obligāti pārčekot rally pointā vai uzbrukums ir aizgājis pareizi - dažkārt gadās, ka pie sligtāka interneta pieslēguma tīrošais faktiski aiziet pēc katām - ja kaut kas nav ne tā - tad ātri ātri atceliet visus uzbrukumus un atkārtojiet 2-o punkti. Īstenībā tieši [tabu] dēļ es pārgāju no MSIE lietošanas uz FF , lai varētu katas kārtīgi nosūtīt. Ceru ka ņemsiet par labu +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ P.s. starp citu - vajag biku nopietnāku pamat armiju. Šo visu uzbrukumu var apstādināt 300 druīdi elpu neatvelkot.
  3. Pec veiksmiga defa - iznemt armiju un atstaat skautus. Lai nevar noskautot.
  4. Ja vini liek armiju ozaes - sitiet. Oazes nestrada defense bonusi - nekaadi, ko dod ciems. Tur armija ir visvaajaakaa.
  5. Agraak golds vispar nebija - cilveki sleepa resursus: 1) upgreid 2) armijaa 3) uz 24h aizsuutiija kaiminam - tobish 24h laika jaadabuu atpakalj lai banu nedabuutu
  6. Tas buus ilgi Iesaku uzcelt liidz 20 lvl - ilgi un dārgi - bet varēsi vienā vilnī iet ar trīs čīfiem - daudz daudz efektīvāk un drošāk. Uz s7.com es turēju 3+2+2 chiefus (tiesa 15 ciemi jau bija) un tad viena uzbrukuma operācijā uzreiz pārņēmu ciemu.
  7. FFH sak pajukt biku - paskatieties Scism - jauna alliance no FHH kolegiem
  8. Daļēji tā ir provokācija - izspiest no alliances, lai saspiestu - ar domu - vairāk nav iespējams redzēt reportus alliances ietvaros. Ja tas tā ir, tad es redzu pirmo reizi, ka lieli bosi šādu taktiku piemēro. Mēģini blefot - divi varianti - atbildi vēlāk - pajautā ko stulbu - piemēram - a kas būs - vai jūsējie man neuzbruks - tu esi tāds spēcīgs ar tevi kašķi negribu - nedaudz paglaimot jau arī var - paprasi kādu padomu - kuru off armiju labāk celt - vai ari kaut ko nopietnāku - galvenais novelc laiku - ir maz profesionāļu kas prot wordingu piekopt labā līmenī lai blefotājus nošķirtu
  9. Uz s4.com ir spēlētājs sasha - viņš vakar pakāsa turpat pie 40k armijas pret Phoenix spēlētāju - starpība - a starpība tāda ka tā ir visa armija no viena ciema = bet defs ne viss bet no visas alliances. Ir looooti grūti uzturēt lielu armiju vienā ciemā - prasa daudz laika - un kad tādu atsit .... uzbrucējam ir sabojāts noskaņojums uz ilgu laiku - uz s7.com daži pat no lielajiem brāļiem izdzēsa akku ....
  10. Benciks - drīz tu būsi jau saucam par labu spēlētāju. Vēl tikai nedaudz pieslīpēties un būs ok! Tā bija laba mācība - tas ir viens. Viņš resursos pakāsa aptuveni tik pat daudz cik tu. Tādēļ viņam ir tāda kā morālā kompensācija. Par izvairīšanos - tieši tā - palaidiet iekšā - paskatieties cik daudz viņam armija ir un tad savāciet defu uz nākamo uzbrukumu. Mūsu alliancei ir speciāla sadaļa, kur mēs vācam kaitnieku uzbrukumu reportus, lai zinātu, kas lācītim vēderā. Pie kam - pasekojiet pretinieku uzvedībai - varbūt viņš ir Multi! P.s. Vakar vienam sanāca plāni - dabūja banu par MULTI
  11. ja taisat klopi - taisiet feikus - lai nezin kurs ciems ir juusu meerkjis !!! .... un klope bez katapultīm nav klope - tā ir vecās veļas izvēdināšana no kodēm.
  12. Travianaa luudzu ieverojat - varu un drīkst ir jāskaita kopā!!! Bans maksā dārgi!
  13. Viens chiefs pazud pie parnemtaa ciema - bet suutit var arii trīs vienlaicīgi (maximums no viena ciema). Kaa dabuut trīs cīfus no viena ciema???? Originally written by FANN Well, answer is obvious: build palace to level 20 and then build three chiefs. If you are wandering why is so important to have 3 chiefs in one place - important is to have more chiefs together because of easy takeovers (send main army together with rams, catas on residence and 3 chiefs in one single blow, then only one or two next second from other village or other player and finish the job). With only one or two chiefs per village you need much better coordination and new reinforcement can arrive in the middle, so this is minimizing the possible damage. This is especially nice for Romans - one blow and 75-90% loyalty down. However, if you already founded/conquered one or two villages from that village (you didn't think or know before), you cannot do that. This happens to more then few players I think, and later in the game they want to have 3 chiefs in one stroke in the middle of the biggest possible army. First solution is obvious - build palace in new village, from which no villages was founded yet, but not many people will do that. Second solution is to reconquer own village. Village you founded from attacking village need to be conquered by some other your village - this will make empty slot for new chief. You need to destroy residence in that village (catas recommended) and send chiefs as usual, last one from any other village you choose. So you actually conquered village from yourself. You have to rebuild residence back as usual. Warning: you don't lost 10% of buildings and resource fields, but you loose wall completely and all researches in academy, blacksmith and armoury. (I did that today, so this is experience from first hand.) And any army built previously in that village is lost. So careful and see what villages you founded and need to reconquer. In same occasions it may be too painful.
  14. Nav svarīgi cik kurš norāvās - galvenais ka defenss noturējās un neaizgāja pa pieskari. Vēlreiz atgādināšu - mūri ir defensa armijas ekonomizators.
×
×
  • Create New...