Jump to content
GIGN Forum

Kas To Tag'u Darināja?


Kontortionists
 Share

Recommended Posts

faro no havaju salaam :) kaut vai peec taa, kur tieshi faro un tase visvairak ir sabliezushi var jau saprast no kurienes shameejie naak..

un cietumaa arii neviens nav pabijis, jo pie rokas nepiekjerot neko nav iespeejams pieraadiit.

pilniigi un noteikti nekas nav pret graffiti, jo dazhs labs ir redzeets vnk omgomgomg cik smuks! kaut vai no taa viedoklja cik tajaa darbaa tiek ielikts..

arii pret tiem throw-up(A throw-up or "throwie" sits between a tag and a piece in terms of complexity and time investment), kas ir smuki(ar izdomu, kraasaini un lieli) un ir visaadaas nestandarta arii nebuut nav nekas pretii, bet tos parasti pavada arii kkaadi mazi autora paraksti un, tad tie ir tie ko kopee visaadi purchika gangsteri utt.

un vot ar tiem mazajiem pidarastiskajiem uzrakstiem, ka ir nodrukaats katrs stuuris, tas gan mazliet izbesii..

ja vel ir kkas maksimaali truls krieviski uzrakstiits, tad par to varbuut dazhreiz vel var pasmaidiit, bet visi tie tagi un bombas, kas ir pats maksimums, ko tie nieciibas no sevis var izpiest ir nozheelojami..

Kontortionists, tie droshvien arii buus tie, ko meklee tu - chalji, kuriem viss ozola veikala piedaavaajums muguraa savilkts, 3 lakati un cepure un apakshaa tam visam mazs krievelis, kuram kabataa 100% ir liels markjeris!

Link to comment
Share on other sites

lol, šodien ripinādamies vilcienā gar Daugavas futbollaukumu man prātā ienāca tieši tā pati doma. Visa stadiona siena sliežu pusē nopūsta. Nu daži ir ok, bet tie ir tikai daži.

Braucot pa Čakeni troļļukā arī var redzēt n-tos "Faro" & "Tase."

OMG, jūs noticējāt tam 23 gadīgajam reperim ? Bet diskusija jau labā.. :)

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

jonass, driizaak jaajautaa, cik apdauziits esi tu, ja nesaprati, ka tas '23-gadiigais reperis' ir visai forsh detalizeeti smalka (lai gan vietaam diemzheel arii visai aciimredzama) humora paraugs?

reaali to topiku uztaisiija kaads cilveeks, kas ir nedaudz liidzigs Peinam. es nopietni ticu, ka tas vareetu buut bijis kaads, kuru Peins labi paziist.

Link to comment
Share on other sites

mani visus pamatskolas gadus nomaaca viena kretiina autograafu juura - Edža. saakot ar trolejbusa pieturu muukusalas ielaa, paari akmens tiltam un visbeidzot Streelnieku laukums - teju katrs otrais lampas stabs satur ,ar melno merkjieri uzshviikaato, nesmukumu. shaadu pashu upuri nesa arii izbijusii kafejniica pie dzelzcelja tilta, tolaik veel plaukstoshais makshkjernieku veikalinjsh un Akmens tilta galaa uzceltaa tualete, kur Edžiņš savu kjeepaajumu pievienoja paareejai siiko kretiiinu drazai.

Link to comment
Share on other sites

manam draugam braalens kam ir 12 vai 13 gadi ar saviem draugiem liek kkadus debūlus "tagus" visur Rīgā...

Vienreiz viņš apzīmēja vienu telefonbūdiņu Rīgas centrā un viņam mamma tieši brauca garām un ar to ari viss beidzās :lol:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...