cash^ Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 100% netieku tajā laikā būšu nometnē Vecpiebalgā. dammit, nedabūšu na šaru bencika alu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 tajā laikā būšu nometnē Vecpiebalgā. dammit, nedabūšu na šaru bencika alu Noob nekas gan jau veel satiksimies vasraaa Orc butu labi sadabuut to veel vienu mashinu, vabruut pat sanaktu kaut kaads after party Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 bencik, tur ar kājām ir vairāk kā 4km, vismaz pat ātrs gājiens toč ir gandrīz uz to stundu. tas nav prāta darbs to pēdējo gabalu nokātot, es atvečaju tā kā nevienam neiesaku braukt ar autobusu, mēģiniet atrast draiveri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 12, 2007 Author Report Share Posted June 12, 2007 atvečaju tā kā nevienam neiesaku braukt ar autobusu, mēģinat atrast draiveri. Negribi buut viens no tiem draiveriem Es zinu, kad tu gribi un vari buut Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 gan jau kads atbrauks pretii tos 4km uz autobusu... beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klients Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Tad tomēr būs 30 datumā tā šaudīšanās, ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Jāāāā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 okes varu panjemt veel 4 dzhekus iznjemot sevi , taatad DROSVIEN ka tie buus samurays, blade un veel 2 mistiski chalji, ar otru mashiinu var panjemt veel 4 mistiskus chaljus. Itkaa vareetu pierunaat veel 3 chaljus un tad buutu veel 7 mistiskiem chaljiem vietas . vai ir veel kaads kas var savaakt mistiskos chaljus ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 veeljoprojaam skatos skjiibi uz tiem datumiem !!! meegjinaashu kko darbaa saburtot ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 es būšu. Paldies ka ieliki sarakstā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 rekaa krish buus, ta jau mees buusim tomeer gign tusaa . Ok cipruss, bet nu ja kaads veel veelas pieteikties, tad PM , nepiesaarnjosim tak te. Un kad naaks tuvaak laiks tad vajadzees kaadu meeting vietu kur katru savaakt . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 ja buus kaaposts un nekas nebuus jaadara, tad gan jau ka buushu + kaadus 3-4 kjermenjus varu tad pakjert liidzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 12, 2007 Author Report Share Posted June 12, 2007 Zajebis Ooo krish pamodaas pilnigi sak briezt, kad man buus after party jaataisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 tipa ta es ar piedalos varat mani ierakstiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 ja samuray un blade brauc pakalj un ja mani var pakjert liidz, iespeejams ka es arii vareetu laist, protams ja esmu welcome oldschool ftw ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 a bet protams, te takš daudzi grib ar tevi iepazīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 TAS NAV GODĪGI!!!!!!!!! iespējams, vienīgais gign pasākums uz kuru es reāli netieku un tur aizbrauc cilveeks. Tas, protams, nozīmē, ka tev vajadzēs atbraukt arī uz vasaras pasākumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 mani ar pievienojiet sarakstam Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 parunaashu ar blade utt. bet buutiibaa aizbraukt vareetu, naidaa jau itkaa vairs neesmu ar visiem.. ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 laikam, ar to pilngadību esi palicis prātīgāks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 oldschool ftw ;D O blee cilveks, esi laipni aicinaats Un vincister tevi arii gribaas dzivee redzeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 a gribeju vnk pajautaat-taakaa man nav tiesiibu(pagaidenes) tad man droshi buus liidzi shoferis,un tad vinju arii vareetu pieskaitiit?jo nu dzekam diž nebuus ko dariit kameer es 3h skraidu apkaart saudiidamies Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 Nuu es domaju varam skaitit Es riit pazvanishu un meginashu sarunaat 30 cilveku rezervaciju Galvenais atceraties es prasiishu uzreiz 1ls no cilveka jo pats veikshu 1 iemaksu par jums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Hmm, nu njemot veeraa, ka benciks mani caur privaato par pimpi nosauca nespeeshu attureties vinjam neieshaut Taatad visticamaak buushu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 CILVEEK ja tu buus itad es obligaati aizbraukshu uz talsishiem pakalj tev btw sarunaajat gludekli un beat komanda buus novaakta Probleemas ar mashiinu, muteres mashiinai sapliisa radiators un es iedevu vinjai saveejo, shodien jaabrauc uz toyota centru pasuutiit radiatoru, ceru ka atnaask liidz 30 junijam, ja ne tad man mashiina buus tikai vairs 60 % . Bet nu es vareetu dabuut veelvienu transportu tik ar to nevarees pleest uz talsiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now