Pats HARIJS Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 Tikko atgriezos no ledus, normāli uzkapājām 3h hoķi, tagad lēnām jāizdzer tēja un jāaiziet uz mašīnu pakaļ ilgi gaidītajām austiņām Link to comment Share on other sites More sharing options...
snopy_ Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 āk dies, pašlaik esmu normalā kondicijā prikols tāds, ka stenderi ņem trīs 0.7 alus un maksā pa diviem tātad izmantoju un paņēmu kopā deviņus alus divus iedevu draugam un normāli pasedējām un uzspelējām kārtis tagad esmu normalā kondicijā, bet nu pālis nav mans šodienas *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 Šodien atradu vienu dziesmu, klausos jau visu dienu :] Mavado - Real McKoy :] http://www.youtube.com/watch?v=T9z-hiZPsqE...feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedshoot Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 Lieliska spēle starp ASK un Ventspili. Ask pēdējā sekundē iemeta troiku un uzvarēja spēli. Protams žēl, cerēju uz ventspili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 haha, lieliska spēle? Tādu crapu sen nebiju redzējis, interesantas bija pēdējās 20 sek. Ja ceturdaļā ieripina 2 punktus, tad kamoon, kas tur bija interesants un skatāms? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 ok, es eju pagulēt, es nevaru izturēt bezspēku pēdējās dienās. kk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Man gribetos tikai teikt vienu lietu, shaja gada pedejaa dienaa ! Ej Di%*&, nenaac klaat !!! Laimigu Jauno gadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Jā, visiem laimīgu jauno gadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 jaunā gada vēlējums jums Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 (edited) Priecīgus svētkus, btw, pagājušajā 31.decembrī ap ~23:00 visi manis pazīstamie serveri bija pilni Bet nu tagad jau apmēram no vasaras, nespēlēju kanter-straiku āā kas dzīvo privātmājās esat māju izrotājuši? Rīt varētu iemest dažas bildes ar savu māju, smuki izrotājām Nuu mēs jau pirms ziemassvētkiem izrotājām, vēl nēesam noņēmuši, žēl, ka uz mūsu ieliņas nenotiek konkursi. Kuram labāk izrotāta māja EDITED: Ak dievs, palasīju dažus postus un, nesaprotu kapēc cilvēki lielās, ka ir totāli piedzērušies? Edited December 31, 2008 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 nahuj māja jārotā? Ziemassvētki jau garām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Sveiki! Tikko atbraucu uz mājām Rīgā, kur es īstenībā nedzīvoju! Anyway, biju ciemos pie paziņām, lai paēstu svētku pusdienas un biki iekapātu! Vanna Tallin ir baigi labais verķis, jo tā izsvilina iekšas, kad pēc tam uznāk miegs!!Bet ne jau par to esmu atnācis raktīt, bet gan lai jums visiem novēlētu Laimīgu Jauno Gadu!!! :drink: Jautru prātu un prieku šajā vakarā, priekā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 (edited) Laimīgu Jums Jauno 2009. gadu!!! Edited December 31, 2008 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 LAUNIS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snopy_ Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 (edited) jomajo bļāviens esmu tagad komā ;DD Pašlaik esmu komā ;D nezinu ko sadarīšu šovakar ;DD šodien visyu dieunu sasedējām stenderī ar draugu izdzērām 12 alus beigās kad gajām pakaļ vel pateica, ka vairs nav :DDD ka jaunu mucu klāt neliks ;DD Tad aizgājām paņēmām vienu nule septiņi tad tagad esmu komā ;DD Bļāviens atkal sauc mani laukā kost laikam jāiet my my my oooo eju kost 12:00 visi dzeram šnabi vai arī vemjam "DDD PRIECīgu jauno GADU LAI VISIEM IR VECENES UN IR KO UZSPRAUST LAI JUMS VEICAS JAUNAJĀ 2009 GA'DĀ Edited December 31, 2008 by snopy_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Nu ko, plāni mainās! Ja dienas sākumā domāju, ka sēdēšu mājās un spēlēšu kompi, tad tagad pēc salūta braucu pie drauga uz tusu. Heh, esmu priecīgs par šādu pavērsienu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 (edited) Ak dievs, pēc pusotras stundas jaunais gads, un es nezinu ko, lai dara EDIT: Nu jau nieka 25minūtes palika, līdz ''lielajam salūtam, outside'' Edited December 31, 2008 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Pēdējo reizi šogad jaieraksta kautkas gignā 24.00 jāsagaida ar vecākiem, tad uz bāru. Redzēs kas tālāk būs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 (edited) Nu - kā kuldīdzniekiem patika domes rīkotā uguņošana? Man ļoti, vismaz atmiņā paliks visvairāk Apsveicu visus gigniešus jaunajā gadā veiksmīgu krīzi EDIT: w00t, esmu pirmais spamotājs nakts rīta spamā 2009.gadā Edited January 1, 2009 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Mja, laikam esmu nokļuvis mājās. Kopumā vakars izdevies, salūts foršs arī manā hometownā, cilvēki un viss pārējais, bet pats interesantākais ir fakts, ka joprojām esmu skaidrā. Vismaz šovakar man šķiet, ka vismaz kādam brīdim gribasspēka tomēr pietiks, lai arī visas prognozes liecināja par pretējo. Es katrā ziņā uz to ļoti ceru, nav nemaz tik slikti 5:00 pārrasties mājās un saprast, ka nebija jāiet ar kājām, nav auksti un var pavizināt citus bēdu brāļus, kuriem promiļu līmenis pārsniedzis apskaidrības līmeni. Kopumā viss ir forši, veiksmīgu jums 2009., lai visi nospraustie mērķi pietuvinās vismaz līdz pusei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 OK... Es uz Gaiziņu braucu, ja kas esmu ar snovu un viss melns, varbūt būs pelēkas bikses, ja nu kas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 (edited) Sveiki! Kā tad vakar pavadījāt Jaungada nakti?? Es viņu pavadīju Rīgā un šeit no krīzes nebija ne miņas, jo raķetes šāva nemaņā!!Nespēj tik skatīties, jo no visām pusēm tik šaudās!!Bet esmu apmierināts ar savu jauki pavadīto Jaungada nakti!Gulēt iegāju ap 5:00, jo vēl pa TV3 skatījos labu filmu.Ko lai vēl piebilstu?Laimīgu jums visiem pirmo Jaunā 2009. gada dienu!! Edited January 1, 2009 by Fruktainais Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Launi, kur esi pazudis? aoe2 jaalaizh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Tikko no kalna. Bijām uz 1h Gaiziņā, tad nokūpēja bugēlis. Aizgājām savācām naudua tpakaļ(visu ) , tad braucām uz Lido kalnu. Tur es noārdijos 3h. Kopā tagad 4h izārdijos, visas malas sāp, kr4 kruta. Fuck... rīt pie zobārsta..... Mož kāds ar bija Gaiziņā vai Lido? Bye... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvison Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Hei. Nu nesen esmu te ieradies, iekš gign foruma. Ir ko palasīties, informācijas daudz. Šodien tāda padrūma diena, pēc šīs nakts dzerstiņa. Labprāt arī aizbrauktu uz kalnu, bet ar finansēm pašlaik pašvaki, bet nu gan jau paspēšu vēl. Labi jāiet uztaisīt tēja un pāris maizītes. Se you later... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now