Jump to content
GIGN Forum

elvison

Mirstīgais
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Rīdzinieks
  • Gender
    Male

elvison's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Nu tad tā, lieta ir atrisināta. Tātad ķēros pie trīs risinājumiem, kur vaina varētu būt. 1) Ram`s, - nē, viss ar to ir kārtībā. 2) HDD - pēc stundu meklējumiem, viss kārtībā. 3) Pašam windows`am, kaut kas neštimmējās kopā un radās error. Jā tik tiešām tā arī bija. Pārmetu no sava C diska uz cieta C diska visus failus un pārisntalēju windows. Lieta atrisināta. Tātad ja Jums ir tāda pati vaina, tad darāt tāpat kā es. Caur googles tantes svārkiem izmeklējos ņigu ņagu un nekā nevarēju prātīgi atrast. Pēc tā koda, it kā daudziem ir tāda pati problēma, bet risinājumi visdažādākie. Vislabāk bija aprakstīts ārzemju lapās, bet tur ļoti sarežģīti tas viss proces tika aprakstīts, kas jāizpilda lai atbrīvotos no šī error. Paldies visiem, kas centās palīdzēt, lai jauks vakars! Varat slēgt tēmu.
  2. Man mātes plati pirms gada nomainija. Datoru nopirka no viena zeka, kas lietojis viņu 5 gadus un es tagad 2 jau lietoju. Labi pārbaudīšu, tos grādus un tad editēšu. Rāda 35* Tas ir normāli?
  3. Tātad esmu saskāries ar problēmu, kas manu nepavisam neapmierina. Tas notiek jau pēdējās nedēļas laikā. Sākās ar to, ka vienu dienu iespraudu FLASH iekš USB porta un uzmetās šis fakinais ekrāns ar uzrakstu ERROR! Bilde šeit redzama: Tātad, slēdzot iekšā datoru, man nākas viņu restartēt divas vai pat trīs reizes. Pāris reizes bijušas kad iespraužu flash, tad vēl ejot kādā programmā, nokarās un viss stāv uz vietas, pilnīgi 0 reakcijas, vienīgā izeja - podziņa. Šodien gāju vienā programmā un dariju vienu darbību atkārtoti, kuras rezultātā metās šis error. Tāpat arī ejot cē`s, pēkšņi nokarās... Tā kā kopumā man sāk tas baigi nepatikt. Ceru uz jūsu palīdzību. Tā man problēmu ar šo kasti nav bijušas, bet pēkšņi šitādi brīnumi. Es vairāk gribētu atbildi zināt, no zinātājiem, kas ir arī varbūt pat saskārušies ar šādu lietu. Nevis ieteikt, pāris variantus, izdari to un to un tad skaties, varbūt viss kārtībā. Vai aizej pārinstalē windows un gan būs labi. Sīkāk par manu dzelžaino kasti: CPU tips AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+ Videoadapteris RADEON X700 Series Secondary (256 MB) Sistēmas plates nosaukums Asus A8V-VM SE (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Cietais diska Disk drive (153 GB, IDE) RAM 512MB Tātad ceru uz jūsu risinājumiem...
  4. elvison

    Jaunais Gads

    Nu cik tad bija sagaidītāji 00:00 iekš servera?
  5. elvison

    Nakts Riita Spams

    Hei. Nu nesen esmu te ieradies, iekš gign foruma. Ir ko palasīties, informācijas daudz. Šodien tāda padrūma diena, pēc šīs nakts dzerstiņa. Labprāt arī aizbrauktu uz kalnu, bet ar finansēm pašlaik pašvaki, bet nu gan jau paspēšu vēl. Labi jāiet uztaisīt tēja un pāris maizītes. Se you later...
  6. elvison

    Jaunais Gads

    Laba iedeja kur sagaidīt J-gadu, bet es diemžēl ar nevarēšu, lai cik ļoti gribētos. Ja būtu labs porķiks ar i.netu pieslēgumu, tad nebūtu problēmu, bet tā kā būšu tādā vietā kur nav ne i.neta, ne sabiedrības, toestj domāju apdzīvota vieta īpaši, tad nu es passs... Btw lai labi svinās visiem J-Gads 2009! Priekā!
  7. Pamēģināšu ko darīt lietas labā, bet paldies pagaidām par ieteikumiem, rīt ķeršos pie darba. Ja ir vēl kāds variants vai arī no pieredzes ir kāds padoms, nekautrējies, droši liec galdā. P.s. Atvainojos moderātoriem, ka sagādāju neērtības ar savu topic`a izveidošanu, ne pēc noteikumiem.
  8. Tātad esmu saskāries ar nelielu problēmu, pie kuras ar risinājumu vēl neesmu nonācis. Tātad, nedēļu vai pat divas atpakaļ izdzēsu no portatīvā windows vista .rar failu, kas svēra 25GB. Iekšā bija daudz daudz bildes .jpg formātā un pat iespējams .bmp, kā arī pāris word.doc faili. Vēlētos to visu .rar paciņu dabūt atpakaļ, bet nezinu vai tas būtu iespējams. Tādēļ vēršos pie visiem gign lietotājiem, hakeriem, programmētājiem, kas gudrāks un var izpalīdzēt. Vēl nedaudz, ko esmu darijis un ko ieteica draugi. Atradu programmu file scavenger, kura atrada failus, bet ir nepieciešams sadalīt C: disku divās daļās. Uzreiz čēros gogles tantes svārkos un meklēju kā sadalīt HDD un uzdūros šādai programmai partition magic. Nu neko, nolādēju, mēģināju sadalīt, bet nekā nesanāca. Tātad man ir vēlviens dators no kura tika tie faili pārmesti uz portatīvā datora un pēc tam izdzēsti, varbūt ir lielāka iespēja dabūt no personālā atpakaļ datus, kuram virsū ir XP, nekā no portatīvā. Bet personālajam windows xp tika pārinstalēts, tapēc jau faili tika pārmesti. Tas par manu problēmu, ja vajag vēl kādu sīkāku info, droši jautājat. Ar cieņu eLv.
×
×
  • Create New...