Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Laikam paarveershos par kretiinu, bet peec manaam domaam tas, ka cilveeks 15-16 gados paspeej kljuut atkariigs no alkohola, vinja izklaides un briivaa laika pavadiishana saistaas ar dzershanu un liidz 18 gadiem vinjsh paspeej atmest smeekjeeshanu ir graujoshi. Es, protams, nesaku, ka esmu pareizs. Arii es saaku 'tuseet', kad gaaju 7ajaa klasee, saakaas visaadi alinji, cigaretes & sh!t. Un to nozheeloju tikai tagad. Protams, no visa valjaa ticis neesmu, un smeekjeeju joprojaam un nemaz nedomaaju to atmest, bet ar dzershanu esmu uz 'juus' jau labu laiku. Un iisteniibaa pat tad, kad meedzu iedzert, dzeru tikai alu un tikai taapeec, ka alus man garsho.

Vispaar kaapeec es to visu rakstu? Taapeec, ka man tajaa laikaa nodereetu kaads, kas man to buutu pateicis. Bet nebija neviena, kas to izdariitu. Liidziigi kaa vienam no maniem bijushajiem klasesbiedriem - tikai vinjsh joprojaam to veel nav sapratis. Chalis mana gada, sver ap 100, izskataas briesmiigi un dzer kaa tekteris. Nevienam nenoveelu, patiesi.

EDIT* Es ceru, ka neviens shito nenjems personiski. Es tiiri spriedeleeju par dziivi kaa taadu, un nevienu konkreeti negribu apvainot.

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Mums klasē ienāca jauna meitene, viņai baigi patīk iedzert un kad viņa ir kramā, viņa totāli pīpē.Pīpē kā stulba. Un lēnām daudzi no klases sāk dzert un kurīt.Kurī tikai tad, kad ir totālā kramā.Es ceru, ka viņa mani neievilks visā tajā šitā.

Šodien dabūju liecību.Vidējā atzīme 5,5. Esmu 15gudrākais klasē ( :DD ) Un tagad var čillot pie kompja.. Brīvlaiks..mmm, vēl jaizbrauc uz Rīgu nosvinēt (bez alko)Aiziesim ar draugiem uz kino...

Eh ,laimīgus priecīgus ziemassvētkus un laimes pilnu 2008. gadu :) (asariņa)

Edited by quelyd
Link to comment
Share on other sites

uz atzimeem jau toc miksto nedrigst uzlikt. Par alko- vakar izdomaju, ka negribu dzert neko gradigu (jau kadu menesi negribu) un ap 22 tinos majas, un labi vien bija. Viens puisis (17 gadi), saprotams, pec skolas beigam normalna piekodas, uznaca dzekam melnie, un, briidii, kad vinam zvaniija muteriite, puisis aiz stressa plivinaaja mobilo un ieplivinaja taisni bumera stikla (crash). Tur pa vidam veel visaadi shiti bija, bet tas jau nav svariigi. Nebutu aiztinies, visticamakais, butu jaraksta paskaidrojums mentenee. Iedzert kaadaa pasaakumaa, pirtii, diskotekaa jau ir ok (gariigajam dod bonusu), bet vnk bezprigjelii pierauties, papist telefonu un gaidiit kriminalniku gan nav isti labi :ermm:

Link to comment
Share on other sites

JoHAIFI TAGAD EEZU PIE DAKJA NEZINU KO SEIT DARU SEN JAU VAUDZEJA LAIKAM GULSNAT, BET NU LLAAB. Tiiko atviolkos majas esmu koma un laikam sauju gulet, cceru ka iekritisu ggulta davaj cau celo yo xD ahahaha johaidi sen siyta nebuiju dzris aijaujaaujaaa ees kaas sutaaa reuibs gulva jpxx

Link to comment
Share on other sites

Hmm, izskataas ljoti samaaksloti. Bet nu lai jau. :) Es arii tikko ielidoju maajaas, vakars vienkaarshi galiigi nekaads. Joprojaam ciinos ar visu slikto, kas peedeejaa laika posmaa man peekshnji sakrita virsuu. Pareizaak gan buutu teikt, ka ciinos nevis ar to, kas noticis, bet ar to, kas bijis, ar domaam un atminjaam. Ehh, gruuti. Laikam shie Ziemassveetki man buus sliktaakie kaadi jebkad bijushi, vismaz moraali. Bet ko padariisi, taada dziive.

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Vakar tika riktiigi izdejots pa Rigas klubiem :) Sveiciens Wolfbalde un kanibals, tie tika satikti Light(wolfblade aplejas un aizbrauca majaas :D) No riita apskatoties makaa tika atrasti 98 sant, tas bija viss kas bija palicis no daudz daudz vairaak papirnaudinjaam vakara sakumaaa :slap:

Bet hey dziivojam 1x so chill ! :)

Link to comment
Share on other sites

sвkumв izskatоjвs pзc ыberdebоliem рortiem :) pзc pвris gadiтiem redzзsim modelоti ar ronija koulmena cienоgu нermeni, kas ar savu m6 nesвs pa krastmalu, un blakus viтa beibe (sori, sieva) atkвrto, cik viтр ir sexоооgs. Protams, neaizmirsоsim SuperRembo+sexоgвs beibes рфrtiju, kas aizmugurз рtuko, kвdam vajadzзtu bыt jaunajam singlam kopв ar bow wow.

Novзlu tev un tavai мimenei to labвko :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...