MeGaPiiLe Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Pirmā skolas nedēļa ir galā jee Sēžu tiko nolādēju visus jaunākos hītus un klausos.. forša sajūta.. P.S. Man spīdēja acīs saule un es nolaidu aizkarus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 (edited) čista visi dirst ejat.... esmu beigts, PILNĪBĀ. Nekad, NEKAD mūžā vairs neiešu nekādos dirsā parautos pārgājienos, tas ir vnk smieklīgi.. Krampji kādās 15 vietās, uz sejas liela rēta, kājas īkšķis strutās tik tālu, ka paiet nevar... aj, kr4 dirst... Iet 30 km vnk pa sūdu, kur grimst kājas līdz potītēm, ir 70 grādu nobāzes pakaļā slidenas, labi, ka vismaz ejot pāri upēm pa kaut kādiem sapuvušiem tiltiem/kokiem/betoniem/akmeņiem biju viens no retajiem, kas neigāzās. + mūsu foršie, nu nejau pārvārītie, makaroni vakariņās bija vnk mca, mcaa. pēc pirmā kumosa parāva diezgan spēcīgi uz augšu. ... :S da nu.. /me gulēt. Edited September 7, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Veciit man taa ir ikdiena(kaa kuru reizi), vienkaarshi vaajag pareizos apavus, noskanjojumu utt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 nedirs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pallma Posted September 7, 2007 Author Report Share Posted September 7, 2007 (edited) Sen neesu Juus dzirdeejis ! - Kas jauns ? Kaa sokaas ? Prasu talonus par sevis neieredzeeshanu ! Kaisiit nelaimi sveshiem ir naacies ; Paraugstundas nebija pieejamas . skumiigs , Attapiigs veikalnieks - sevis zaadziibu pamaniiju , Atbildot -paarveertos par turtli ! ne . ! Visiem prieciigs praats , bet nav notikums ! Edited September 7, 2007 by Pallma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boo90 Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 sezu draugos un sarakstos!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Shodien saakaas briivaas dienas mmm ir iespeeja kaut ko vairaak izdariit nekaa parasti, bet tikai ko??! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 BĻJĀĀĀĀĀĀĀĀĀ MARCO V NONESA JUMTU !!! LA ROCCA LIVE , MARCO V ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 Ehh... tikko pamodos. Pamēģināju atstāt pa nakti ieslēgt kompi un nekas nenotika Tīri neko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDeY Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 Tiko,piecēlos.Gribēju vairāk gluēt,bet nebija laika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 aiiii, sākās diena, kurā es vienkārši čillošu. slinkums vispār celties un kaut kur iet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 Vispār nu jau 5. vai 6. klase + ?Vacija meitenes ir tragiskas. tas ir fakts. mes ar Robertu pa divam dienam saskaitijam 9 meitenes, kuras mes ieverotu Riga uz ielas Mēs kāpām Eifeļa tornī, kad bijām Parīzē. Ja pareizi atceros bija kādi 680 pakāpieni, bet mēs uz katriem 100 pakāpieniem pa 100 gramiem iešāvām Tā ka augšā jau bija silti Un par Vācijas meitenēm pilnībā piekrītu. Gadījās gan Spānijā uzdurties uz vāciešiem (veselu klasi), gan Berlīnes un Hamburgas lidostās pietiekami daudz vācu meiteņu redzēt. Un redzēju kādas 3 smukas Viena bija lidostas darbiniece, viena bija stjuarte (bet tā pati mulate, tā ka vāciete laikam neskaitās ) un viena bija tāda vienkārši +/- normāla meitene (neesmu gan pārliecināts, ka bija vāciete). Bet rēcīgs gadījums bija Hamburgā, tjipa gaidam reisu, skatos aiziet 2 smukas meitenes un kaut ko vāciski uzprasa lidostas darbiniekam. Nodomāju, oho, pirmo reizi redzu 2 smukas vācu meitenes. Vēlāk, ejot uz reisu, ieraudzīju tās pašas meitenes ar Latvijas pasēm Tā ka kārtējo reizi pierādījās, ka Vācija = neglīteņu tauta Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 Srry Moby vakar taa pielejos, kad pizdec Marko gaaja garaam Toties shodien uz ATB jamauc, veel speeka nav un slaape moka, bet cinas spars ir iekshaa manim Jehuu Dzejnieks pamodaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 shodien besis,nogurums un neliela slimiba sakjerta....noskatijos basi GERMANY-FRANCE,nu jaa skaidri un gaishi bija redzams,ja Dirkam nekriit tad komandai nekriit,un Francija ar savu Tony POArker priekshgalaa vnk nomaskaloja Vacieshus....Tagad skatos futeni LV-ZiemeljIIri....Alinjus suucu un uz miegu rauju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 Vakar forši piedzēros Vecrīgā Šorīt no rīta piecēlos, ne savā dzīvoklī uz grīdas, un pirmais ko ieraudzīju bija puspliks džeks blakus gultā Jeibogu, tik ātri vēl nekad dzīvē nebiju mēģinājis salīmēt vakardienas filmu kopā XD Paģiras bija vēl foršākas par pašu piedzeršanos. Kad aizvilkos mājās, uzzināju, ka ir jābrauc uz Zvēru dārzu. Mutere dabūja ģimenes ielūgumu un tā kā es jau sen gribēju aizbraukt pie zvēruļiem ^^, tad arī tāds pohains braucu. Jāsaka, ka biju gaidījis, ko labāku - šodien visi viņi bija k-kādi neaktīvi, vienīgi ķenguri kniebās, ko es palaidu garām :/ Tagad sēžu mājās un kožu pirkstos, ka neaizbraucu uz dragu Biķerniekos. Caur hūdu (netālu dzīvoju no turienes) visu laiku šodien brauca forši autiņi. P.S. Psc ir tas, ka es vakar laikam esmu izpīpējis k-kur vienu cigarešu paciņu. Ahuetj vnk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 (edited) atbraucu no atb, esmu vīlies... cerēju, ka atb rādīs dj skilu, tā vieta bija bezmazvai prosta atskatņošana + foršas gaismas ar salūtu :/ DJ KOSMONAUT spārdija dirsu nejēgā Edited September 8, 2007 by moby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Jeeej spiid saule Iiistais laiks prieksh bmx Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Nogurums. Laukā apmācies laiks, laikam šodien neko nedarīšu... Jāpasēž mājās, ja nu vienīgi negadīsies kāds normāls piedāvājums kost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Nu tad jaaieposto man ar kkas peec ilgaa laika ... enivei... laiks laukaa taads aizdomiigs iisti nevar saprast, nekas iipash ieplaanots nav, ja nu vieniigi lauka izripot uz vakara pusi, ā un veel mazs siikums izlsiit uz riitdienu Hamletu 120 lpp Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Nekad, NEKAD mūžā vairs neiešu nekādos dirsā parautos pārgājienos, tas ir vnk smieklīgi.. Krampji kādās 15 vietās, uz sejas liela rēta, kājas īkšķis strutās tik tālu, ka paiet nevar... aj, kr4 dirst... Iet 30 km vnk pa sūdu, kur grimst kājas līdz potītēm, ir 70 grādu nobāzes pakaļā slidenas, labi, ka vismaz ejot pāri upēm pa kaut kādiem sapuvušiem tiltiem/kokiem/betoniem/akmeņiem biju viens no retajiem, kas neigāzās. + mūsu foršie, nu nejau pārvārītie, makaroni vakariņās bija vnk mca, mcaa. pēc pirmā kumosa parāva diezgan spēcīgi uz augšu. ... :S da nu.. /me gulēt. mīkstais. tas vienkārši skan pēc ideāla pārgājiena! šitādos daudz ir iets un tie vienmēr ir bijuši ideāli piedzīvojumi un viņi atmiņa pāliek. galvenais ir attieksme! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 awww, es nevaru normāli paēst brokastis, jo man aug gudrības zobs un sāp smaganas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 (edited) Moby nu nezinu ATB spardiija pakalju, vins varbuut netaisija baigos miksus jo manupraat vinjam tas nav vajadziigs, tie vinja gabali jau runaa par vinju Nezinu, kur tu tur neredzeeji neko no dj skill, tas ka vins izgaaja no situacijas, kad pazuda elektriiba bija vnk pwned p.s. ATB rocks Un atb laikaa satikts divits, tomass, bloodlord un flashback, ta ka vecaa kompanija bija atkal kopaa Edited September 9, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 atb pazuda elektriiba?? lol.. nepiefikseju bljin atb bija labs ar norm skillu. ar blondo shodien vel dzeraam fiizus ogres stacija .. pff palis ftw.. uz atb smagi pieliku muuli. benciku atcerejos otra diena .. satiku ari fuji ar klientu LOL vinji negaja uz atb bet koda tapat .. tikko seenes sagriezu un uzcepu.,. naisiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 vo vo, man arī krutākais ceļojums bija pilnīgā lietū. Aizbraucām mājās, kad sāka spīdēt saule, jo mums sāka piebesīt sūdīgais laiks. Pallma, ko tu pīpē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Diviiit blin juus peec tam satikaat veel Klientu un Fuji ? Es atceros, kad satiku celu policistus, kuriem laipni gribeju paluugt iepuust Izradaas tas maksaa 10 ls Un runajot par pargajienu, es zinu kas ir labs koncerts, kad ir taadas pashas sekas ka Minority peec pargajiena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now