moby Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 drīkst pirkt tikai tos, kuriem nosaukums sākās ar : a, c, k, f , k, l, r,u,x,z burtiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Pirkt sanāk, ka var no 18, bet vai visus? Tas CCCP laikos taa bija, kad no 21 gada vareja Vodka pirkt, tagad arii paaris EU valstii taa ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 lol, es jau nobijos Vnk viena meitene tikko man te arī centās iegalvot, ka dzert var no 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Vnk viena meitene tikko man te arī centās iegalvot, ka dzert var no 21 un tu kaa mulkjis noticeeji vienai meitenei Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Tik traki nebija.. Es pēc tam pats sāku meklēt likumus un noskaidroju kas un kā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 otro dienu esmu vacija. sakuma mani savaca chalis varda Kai, par kuru es biju parsteigts jo vins bija;(bljad nevaru kola zimiti atrast) 1)dzeks 2)ar drediem 3)baigi recigs pacans dzivoju pilseta Borken. Latvija tas butu apmeram... tas pats, kas Lielvarde. nekadu busu, troluku utt. parvietosanas tikai ar riteniem. karoch, mani savaca Kaiґs, kko patusejam superigaja skola, aizbraucam pie gimenes. gimenes galva Toms ir bezdarbnieks, mate strada veici uz pusslodzi un tik un ta vini dzivo labak ka 50% Latvijas opishu vakara aizgajam uz pilsetas labako baru Duffyґs un ar saviem 15 latvieshu kolegiem un kolegem paradijam, ka jadzer shmiga sodien bijam ieksh Kцlnґes, patusejam pa shopiem, uzkapam pa 502 pakapieniem taja jobanaja katedrale(joprojam kajas sap) un apskatijam nereali garlaicigo sokolades muzeju. tagad sezhu pie kompisha un radu Tomam draugiem.lv un trenneju ieksha kadu treso alinu secinajumi; ?Borkenei ir superigs vietejais alus ?jus varetu vairak rakstit, jo tad kad esu majas ipashi nav ko darit ?ritdienas vakars solas labs, jo man un kolegjim varda Roberts joprojam ir litrs tulamora, kuru nopirkam tax free zona pa 11ls ?Borkena, par spiti debeshkigajam alum, ir BEDRE 2008 ?Vacija meitenes ir tragiskas. tas ir fakts. mes ar Robertu pa divam dienam saskaitijam 9 meitenes, kuras mes ieverotu Riga uz ielas Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Skumji, bet fakts.. A ko tu dari Vācijā, tjipa apmaiņas programmā vai vnk uz kādu laiciņu tur patusēties? Man paralēlklasē šogad mācās viens džeks no Filipīnām un viena čikse no Brazīlijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 apmainjas programma, bet neviens nebrauks uz Latviju hot butu interesanti, varetu riktigu nakts dzivi paradit, tas Kaiґs ar muti valja bija, kad es vinam paradiju bildes no sensation white, essentiala utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 (edited) Ehhh... atkal sezhu viens pats riita agrumaa, un nevaru aizmigt, tas darbs tomeer padariijis mani par vampiiru... Visiem saldu dusu Jehuu tiku vienreiz piratebay Blin laikam jaiet guleet Edited September 5, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 (edited) Tikko atvilkos no skolas. Tagad laiks iet uz veikalu pēc burn. Edited September 5, 2007 by akec Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Nav ko darīt, jāpiekrāj viens pousts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Paaarreecos Veestures stundaa kur skolotaaju skaitot uz pirkstiem 3( liecot lejaa) atstaaja iesleegtu tikai fakuci OmG ja paspeetu to nofotograafeet ( bet nu shajaa situaacijaa biju bezspeeciigs smiins paarauga smaidaa un tad neapturama smieklu leekme ar asaraam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 Njaa ne velti Topic nosaukums Nakts Rita spams MAn kaut kaa uz to Rita(nakts beigam) sanaak postot, atkal kaa parasti miegs nenaak un ieshu guleet, kad vecakus pavadiishu uz darbu Njaa kaut kas jadara savadaak es parvertishos par necilveeku, un by the way pats Palma pazudis Laikam saprata, kad vinja dzejnieka dvesele tika nesaprasta te... Nu ko Arlabunakti Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 nu ko.. Uz divām dienām būs jums miers no manis. Dodus superīgi foršā, /sarcasm off, pārgājienā ar klasi. awwwww, luv. <3 !! ~~ es pis acī celties sešos no rīta. lil it necilvēcīgi. Labi, kr4 piektdienas pašā vakarā ja jums nepaveikseis uzrakstīšu kaut ko par savu foršu pārgājienu. see you fgts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 Laikam tagad gan jaiet guleet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mE ^ Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 pashkjiiros Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 Šodien skolā nekas īpaši ievērības cienīgs nenotika. Bet rakstu tāpēc, lai pastāstītu kas man pēc skolas mājās gadījās - kreisās kājas augšstilba aizmugurē iemetās krampis un es ejot uz virtuvi vnk nokritu XD Baigi asas sāpes uzreiz parādījās un kā spēru kāju tā vnk nokritu. Skats no malas jau varētu būt rēcīgs, pašam gan tas baigi smieklīgi nelikās. Šitā jau gadās otro reizi. Pirmajā reizē pa nakti biju nogulējis kāju un viņa bija notirpusi, piecēlos, spēru soli un gar zemi biju Ehh, vecums nenāk viens Tagad sēžu, klausos popsīgus mēslus, un domāju kā man apvienot trenažieru zāli un salsu. Baigā slodze būs. Nomoca mani arī jautājums, ko darīt rīt. Piektdiena kā nekā, bet nekas ieplānots vēl nav. Jācer, ka rīt skolā k-ko sabīdīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 shauuusmiigi salst rokas [ un vispaar ir nezheeliigi auksti, kad piesleegs apkuri? (kaads nezin?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 ejam uz marco V ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 (edited) Šas uzvilkšu Nake botas, Adaidas jaku, bikses ar 3 svītrām un esmu gatavs iet.. Nepatīk man La Rocca. EDIT: Tie nostāsti ir draugu pieredze Edited September 6, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 nais, atkal visi pēc nostāstiem mīž iet uz turieni Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Tava pedeja ceriiba esmu es Ja pierunashu(parliecinashu) manu braliibu, kad kuupinbaat riepas ir kruta, bet Marco arii ir kruts varetu piekaapt BLin atkal laikam jaiet guleet pa dienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 dāāvāaaj bencik, es zinu spēks ir TEVIII ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Ši diena ļoti patīkama. Aizbraucu līdz darbam, pastrādāju aptuveni divas stundas, tad priekšnieks pateica, ka varu doties mājās kost, ka šodien pietiekot. Norāvu normālu kāpostu, lai šovakaram un sestdienai pietiktu košanai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Pēc aizvakardienas no sporta sāp abas kājas. Tikko piecēlos no 2,3h ilgas pagulēšanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now