Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

GIGN servera admini

posted by macho 15-11-2003, 12:22

Nu peec idejas mees visi zinam ka slapot un kikot vajag tad un tad, bet ja taa padomaa tad prieksh adminiem nekas iipashs rakstiits nav. Tad nu luuk. Es sho to uzmetiishu.

Parasti suudziibas cik es esmu ieveerojis ir par to ka kaads tiek izkikots. Tad nu vot - kikot vajag par visaada veida cilveeku aizskarshanu (smagaakajos gadiijumos - ban) bet nevajag uzreiz kikot kaukaadus iestreegushus vai nespeeleejoshus dzhekinjus - maz kas - nets nobruka uz kaadu iisu briitinju vai mamma pateica lai miseni iznes, nu jaa vai arii vienkaarshi aizgaaja uzpiipeet. Paslejojiet vinjus kaadu 1-2 raundus un tad tikai kikojiet. Tiem piipeetaajiem - nospiediet select team, izveelaties komandu, bet neizveelaties skinu - tupeesiet komandaa kaa DEAD, un viss buus ok. Nujaa, kick var arii TA, TK un smagas fludoshanas gadiijumos. Pieljauju ka kaukaadu kemperi kam atkaartoti "ne do lampochki" ka nevajag seedeete ar var kikot. Nu ja taa padomaa - ja jau tev ir tiesiibas tad vajadzeetu arii buut attieciigi sapraatam kaados veel gadiijumos kaads kex buutu pelniijis kick. Jebkuraa gadiijumaa - shii nu galiigi nav komanda ar kuru vajadzeetu aizrauties.


Kas veel... ak jaa slap un slay. Es teiksim lieku slay tiem pankiem kam pajaat par uzliktu bumbu. Nu tas galiigi neder. Protams ir momenti kad T ir liels paarsvars un CT ir bezceriigi atmiineet bumbu. Tad nebuutu veseliigi vinjus slayot. Tad vot paceljas jautaajums - kur ir robezha. Teiksim es nedomaaju ka parasts kex vareetu viens 4 atlikt - jeegas nav. Avot ja ir kaads aciimredzams frageris komandaa kam komandas speele ir svesha lieta un paliek viens shaadi pret 4 tad droshi var to malaci slayot - tipa, ja jau esi tik kruts tad ej visus novaac. Nu gruuti jau peec idejas taa izshkjirt kad slay likt un kad nee, bet nu viss ko es varetu teikt ir - labaak nelikt kad vajadzeetu nekaa uzlikt kad nevajadzeetu - taa ka vadieties peec shii principa.


Veel paaris lietas. Lietojiet to atsay komandu peec iespeejas mazaak. Jaa zinu, neesmu nekaads piemeers, bet nu... komoon. Teiksim tas absoluuti nav nepiecieshams staastiit kaa tev kaut kas sanaaca/nesanaaca kaa to teiksim miil dariit seraphs :P. Shie teksti vienkaarshi speeleejoshiem kexiem noveersh uzmaniibu. Tu speelee - un ienaak kaads un pasaka hi all ar baltiem burtiem. Nav jau nekas iipashs, bet tomeer noveersh uzmaniibu. Var tak pateikt ar asay - arii visi redzees, tik neleks tik traki aciis. Nu vo... aa un mapes arii veelams mainiit ar votemap paliidziibu. Tas jau nenoziimee ka am nedriikst lietot betnu, nu karoch saprataat. Protams nevajag galiigi nelietot admin komandas, prieksh kam tad vinjas domaatas... Nu kopumaa adminiem vajadzeetu raadiit priekshziimi kaa speeleet paareejiem cilveekiem. Paslaveeshu sevi saciidams ka es teiksim ciitiigi aztecaa rashoju. Bet paliidz - citi skrien liidzi (dazhreiz pat paliidz man). Jebkuraa gadiijumaa atcerieties ka taa ir speele, tipa "for fun" un ja jau jums ir admin tiesiibas tad uzturiet arii pozitiivu atmosfeeru. Veiksmi un "have fun".



Pievienots!


Aa starp citu tos pidarus kas pirmajaa raundaa paarskaita naudu citiem ir jaakiko un jaarestartee raunds... aaij
Read comments (31)

Kas ir cīsiņā mīklā cīsiņā?
[ . ] 18.2 %
Tikai augstvērtīgi produkti
[ . ] 13 %
Kaķi
[ . ] 27.3 %
Tikai augstvērtīgi kaķi
[ . ] 9.1 %
Nagi, ragi un vecā āda
[ . ] 32.5 %
Antioksidants, konservants, stabilizētāji, daļēji hidrogenēti tauki, aromatizētājs, krāsviela, struktūras uzlabotājs un enzīmi
total votes: 77
Counter-Strike BLAST PRO @ Akropole

13. un 14. septembrī(piektdiena un sestdiena), t/c “Akropole” Apollo Kino - pirmo ...
GIGN šauj oldschool pakaļas: The last stand (not again)
Dārgie draugi,

Ir pienācis laiks parādīt, ka pēdējā reize, kurā mēs domājam, ...
INSIDE ar testu
Es gribu geiming contentu latviski. Iespējams, ka tas nav vajadzīgs un, ka tas viss ir s...
HyperTown Riga EXPO - GIVEAWAY!

Čau, sen neesmu neko rakstījis, bet man te palūdza pastāstīt par vienu interesantu ...
Games vol1
Ik pa laikam ierakstīšu kādas spēles ir aktuālas uz doto brīdi. Es pēdējā laikā ...
Kriminālās ekselences fonds

Man ar jāuzraksta pāris vārdi par filmu Kriminālās Ekselences Fonds. Kā jau es ča...

Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Cat-Vac Catapult II

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN