Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Games vol1

posted by macho 04-04-2018, 11:52

Ik pa laikam ierakstīšu kādas spēles ir aktuālas uz doto brīdi. Es pēdējā laikā cenšos maksimāli dažādas viņas spēlēt un pārsvarā tādas, kurām nevajag entās stundas, lai izietu vienu līmeni, piemēram civilization tipa spēles. Es Civ V esmu spēlējis kādas 70-80h, bet sajūta tāda it kā būtu 5as spēles izspēlējis.
Es agrāk biju tāda tipa spēlētājs, kurš gaidīja sales līdz 75% un tikai tad pirka spēles, tāpēc manos sarakstos būs daudz vecas (~2-5 gadi) spēles. Tiem, kuriem nav top-end datori šis varētu interesēt, citiem, kas aktīvi seko līdzi jaunākajām spēlēm varētu būt interesantas tikai mazāk slavenās spēles, kuras esmu atradis.

1. Wolfenstein: The new order.
Achivement progress: 100%
Es kopš Half Life 2 neesmu spēlējis nevienu lielisku šūteri. Call of duty ir spēlēts, daži ir izieti, bet neviens nešķita pārāk interesants. Un pēkšņi es konstatēju neapslāpējamu vēlmi pēc šaušanas. Pagūglējot reviewus, konstatēju divas interesantas lietas - pirmkārt, Wolfenstein: The New Order bija ļoti laba atsauksmes, otrkārt, es izrādās viņu pirms hvzcik gadiem uz atlaidēm biju steamā nopircis. Palaidu spēli un sākumā jau sāku rēkt. Galvenais varonis ir diezgan unikāls, spēles pirmajās minūtēs viņam virsū uzmaucas divas lidmašīnas & uzsprāgst, bet viņam HP nokrīt uz 20 un viņš tusē tālāk. Izcili. Tas bija kā lielisks mesidžs "no šīs spēles reālismu negaidi". Un lai būtu jautri, nekāds reālisms arī nav vajadzīgs. Storijs ir ļoti foršs izdomāts, jādara ir daudz dažādas lietas, bet pārsvarā gan jāšauj nacisti, ieroči ir izcili, var dual wieldot ne tikai šotganus bet arī snaiperenes (lol). Man nekad nav šķitis, ka storijs ir būtisks, bet izrādās ir - es tā arī neesmu atsācis spēlēt Doom, kuram ir non-existant storijs, prosta dēmonu klapēšana. Silti iesaku šo Wolfenstein daļu katram, kuram ir vēlme kādu nošaut.

2. Infinifactory
Man ļoti patīk šī puzle, dažus achievementus dabūt ir labs challenge. Un labs ir arī pēc tam iečekot (ar atkārtu žokli) youtubē kā to izdarīt 10x labāk. Varbūt ir biš apnicis, bet jāpaņem garāka pauzīte un būs ok.

3. Sanctum 2
Spēle, kuras dēļ es te neko neesmu ierakstījis gandrīz 2 mēnešus. Es viņu spēlēju VISU FAKING LAIKU. Es viņu spēlēju tik drausmīgi, ka man kreisajā rokā iemetās kaut kādas karpālā tuneļa sindroma sāpes un es vairs normāli nevaru parakstīt. Pilnīgs pizģec. Es pat jūtūbe lieku video, kā iziet līmeņus uz 5 feats of strength. Karoče, patinam atpakaļ - spēle ir FPS & Tower defense apvienojums. Ļoti interesanta un ja tu saliec pareizi torņus & turretus, tad iziet var mierīgi. Atrast pareizo salikumu ir pagrūti, es esmu dienām ilgi domājis dušā mazgājoties kādu loadout-u un kādus torņus ņemt un kā taisīt labirintu. Protams, var atrast to visu internetā, bet tas nav tik interesanti. Silti iesaku šito nopirktu un paspēlēt co-opā, tas varētu būt nenormāli interesanti. Man co-ops vēl nav sanācis un ar tām rokas sāpēm nezinu, kad sanāks.
sanācis un ar tām rokas sāpēm nezinu, kad sanāks.
Feats of strength ir ķipa additional grūtībiņas - viens ir stiprāki monstri, otrs - ātrāki monstri, trešais - monstri reģenerē hp utt. Ja tu izej līmeni ar visiem pieciem REIZĒ ieslēgtiem, tad tev ir 100% completion uz ko es arī eju.

4. Es nopirku Heroes 3 un izgāju restoration of Erathia, lol. Hvz kuru reizi. Nav gan vērts, jo tur kampaņai nevar difficulty uzlikt, tikai shadow of death var. Nekas, tāpat forši. Labi pietiks rakstīt, par van helsingu, dying light, unmechanical, the room, nightsky, trine 3 un trackmania turbo uzrakstīšu vēlāk. Btw laikam vajadzēs Farcry 5 iečekot. Izskatās baigi labi.
Read comments (0)

Kas ir cīsiņā mīklā cīsiņā?
[ . ] 17.1 %
Tikai augstvērtīgi produkti
[ . ] 13.2 %
Kaķi
[ . ] 27.6 %
Tikai augstvērtīgi kaķi
[ . ] 9.2 %
Nagi, ragi un vecā āda
[ . ] 32.9 %
Antioksidants, konservants, stabilizētāji, daļēji hidrogenēti tauki, aromatizētājs, krāsviela, struktūras uzlabotājs un enzīmi
total votes: 76
Counter-Strike BLAST PRO @ Akropole

13. un 14. septembrī(piektdiena un sestdiena), t/c “Akropole” Apollo Kino - pirmo ...
GIGN šauj oldschool pakaļas: The last stand (not again)
Dārgie draugi,

Ir pienācis laiks parādīt, ka pēdējā reize, kurā mēs domājam, ...
INSIDE ar testu
Es gribu geiming contentu latviski. Iespējams, ka tas nav vajadzīgs un, ka tas viss ir s...
HyperTown Riga EXPO - GIVEAWAY!

Čau, sen neesmu neko rakstījis, bet man te palūdza pastāstīt par vienu interesantu ...
Games vol1
Ik pa laikam ierakstīšu kādas spēles ir aktuālas uz doto brīdi. Es pēdējā laikā ...
Kriminālās ekselences fonds

Man ar jāuzraksta pāris vārdi par filmu Kriminālās Ekselences Fonds. Kā jau es ča...

Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Cat-Vac Catapult II

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN