Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Spēles

posted by macho 19-09-2008, 14:35

Sveiki mani mazie draudziņi, parunāsimies? Nekā konkrēta, ko jums stāstīt man nav, tāpēc sarakstīšu kaut kādu sagrābstītu sūdu. Teiksim nesen noslēdzās WCG Baltic, kas, kā man stāstīja, ievilkās līdz 6 rītā (yo, organizatoriem!) un norisinājās onlainā. Ja agrākos gadus WCG bija puslīdz interesants pasākums, kas notika Reval Hotelī un uz kuru reģistrējās arī daudzi spēlētāji, tad šogad bija pieteikušās nieka 5 komandas (pagāšgad bija cik? 64?). Bija pat prikolīgi piedalīties tajā WCG (man pagāšgad tas beidzot izdevās) - bija komanda, kurā visi spēlētāji ir forši, kuriem +- pofig par uzvaru, vienkārši esam atnākuši piedalīties, pirmo reizi lanā uzspēlēt un parēkt par citiem (ak dievs, cik tur viena meitene ūbertieva bija, likās tūlīt salūzīs). Šogad - 30 (vai 35?)Ls jāmaksā, lai varētu uzspēlēt onlainā, nē, paldies. Un kuru vispār interesē, kas uzvarēja Latvijas WCG atlasē, ja uz pasaules WCG atkal aizbrauca synck (no Igaunijas). Latvijā cs nekad neviens nav īsti mācējis spēlēt un izskatās, ka nekad arī nemācēs :) (bija man neliela cerība uz pagājušā gada intoxicated džekiem, bet tā arī ir zudusi). Sen, sen atpakaļ man likās, ka mums ir krutie UTisti - aknot [cyka], shaitan [coplin] un vēlāk arī eliams (kam sākumā bija foršs klans SBT, kur es arī gribēju tikt, pēc tam ķipa zem eclipses spēlēja), bet arī izrādās ka nekā. Latvijai tāpat kā daudzās citās vietās kibersportā pagaidām nespīd neko panākt.

Labi, on to something else. Lai gan beidzies foršais gadalaiks, vasara, rudens sola vairākas interesantas lietas uzkrāmēt uz tava datora (protams, ja vien viņš to spēs pavilkt, mans teiksim ne, tāpēc es pērku jaunu). Crysis Warhead (kas laikam vakar iznāca), Fallout 3, (27. oktobris), Farcry 2 (24. oktobris), GTA IV (18. novembris), Left4Dead (18 novembris) un Starcraft 2 (gan jau šogad būs). Par pēdējo man pofig, bet tos pirmos 3 gan es geimošu kā traks un Left4Dead droši vien jāmauc būs ar kādu kopā, jo tā spēle arī izskatās interesanta. Šajā sakarā es pat uzcepu savu lapu, kurā es droši vien apskatīšu šos geimus (vismaz tāda ir mana nākotnes vīzija). Ja kaut kas sanāks - padošu ziņu un moš šeit ielikšu, ja ne, iešu kārties.

Kas vēl, kas vēl - gignā nekas īpaši interesanti jauns nenotiek, TF2 serveris ir piepulcinājis tautu arī pa naktīm, tas priecē, bet tā kā spēlētāju skills tur parasti ir depresīvs, es izvēlos spēlēt uz ārzemju serveriem. Vobšem gaidam kaut ko interesantu no jaunajām spēlēm (arī TF2 jauno apdeitu, kas visticamāk būs par spiegu), par kurām es domājams kaut ko interesantu uzrakstīšu. Pagaidām jums nāksies man piedot par šo ne pārāk interesanto savārstījumu.

And remember, don't drink and stickyjump.
Read comments (31)

Kas ir cīsiņā mīklā cīsiņā?
[ . ] 18.2 %
Tikai augstvērtīgi produkti
[ . ] 13 %
Kaķi
[ . ] 27.3 %
Tikai augstvērtīgi kaķi
[ . ] 9.1 %
Nagi, ragi un vecā āda
[ . ] 32.5 %
Antioksidants, konservants, stabilizētāji, daļēji hidrogenēti tauki, aromatizētājs, krāsviela, struktūras uzlabotājs un enzīmi
total votes: 77
Counter-Strike BLAST PRO @ Akropole

13. un 14. septembrī(piektdiena un sestdiena), t/c “Akropole” Apollo Kino - pirmo ...
GIGN šauj oldschool pakaļas: The last stand (not again)
Dārgie draugi,

Ir pienācis laiks parādīt, ka pēdējā reize, kurā mēs domājam, ...
INSIDE ar testu
Es gribu geiming contentu latviski. Iespējams, ka tas nav vajadzīgs un, ka tas viss ir s...
HyperTown Riga EXPO - GIVEAWAY!

Čau, sen neesmu neko rakstījis, bet man te palūdza pastāstīt par vienu interesantu ...
Games vol1
Ik pa laikam ierakstīšu kādas spēles ir aktuālas uz doto brīdi. Es pēdējā laikā ...
Kriminālās ekselences fonds

Man ar jāuzraksta pāris vārdi par filmu Kriminālās Ekselences Fonds. Kā jau es ča...

Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Cat-Vac Catapult II

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN