Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Diena Trīs (makarons un rīss)

posted by macho 23-03-2006, 03:01

Viss, šodien es iešu gulēt normāli (haha, kādas muļķības, noteikti ātrākais kādos trijos atkal). Nu labi, pietiks par mani, kas jauns turnīrā. Vakar, ja nemaldos bija spektatoru rekords - 75, kas tika sasniegts spēlē koxx vs Lunatic's. Jāsaka, ka čaļi izklaidēja godam, jo pie rezultāta 13:5 Lunatic's labā, daudzi sāka izmantot vārdus "psc", "zaibis" un "psc" daudz biežāk. Normālā pasaulē varbūt tie būtu vārdi "sensācija", "neticami", "negaidīti" vai "pārsteidzoši", bet geimeru leksikons ir daudz triviālāks.... eee, lai visi saprastu: vienkāršāks un īsāks. Nu ja. Bet mainoties pusēm iekš cpl_mill koxxi nebija noskaņoti atdot uzvaru un līdz ar to mačs beidzās ar 16:13 viņu labā. Vispār es ticu, ka Lunatic's šito varēja paņemt, bet gan jau ka vēl būs izdevība.


Pārejot pie citām spēlēm, atzīmēšanas vērta ir spēle vendetta vs WuH, kas risinājās iekš de_italy_gign. Pirmo reizi manas acis skatīja cw šajā kartē un jau pirmajā reizē bija diezgan interesanti. Mainoties pusēm nekas neliecināja par to, ka WuH varētu vinnēt, bet vai tu re - sanāca. Lieku savu korķīšu kolekciju ķīlā, ka vendettas kapteinis tagad kož pirkstos par ne pārāk veikmīgo kartes izvēli. Komanda aar-zemnieki šodien (nu ok vakar) nospēlēja kopā 64 raundus no sākuma uzvarot eng.cs ar 19:15, bet pēc tam E.M.E ar 16:14.


Nedaudz nepatīkamāki jaunumi. Ja ar wh spēlē kāds veselīgs ņūbelis, tad to uzreiz var pamanīt, nepatikšanas sākas, kad to sāk darīt kāds, kas māk spēlēt. Par laimi Portal no komandas kG to nemācēja un tāpēc tika pieķerts čītojot. Filmiņā, ko taisīja Animus TM kapteinis citizen, redzams lieliski kā pirmajā raundā rašojot Portal izmanto wh un piefiksē ka uz rampu saskrējusi visa Animus TM komanda. Pārējie kadri filmiņā gan nav čīteriski, tā ka Lotar un configure no kG komandas var neuztraukties, viņi netiks nobanoti, bet portals gan ieberzās. Demkā, redzami vēl pāris skaisti whiski kadri no kuriem mans mīļākais ir, kad čalis uzšauj pa keksu, kas skrien ap stūri, bet kekss diemžēl atrodas aiz 2 kastēm, ko portals ar savu wh par vēlu piefiksēja. Protams, viņš aši cenšas labos savu kļūdu, braši uzšaudams pa kastēm vēl pāris reizes, bet kļūda diemžēl nav labojama it īpaši apvienojumā ar pāris "rentgen skata caur dūmiem" epizodēm. Bēdīgi skatīties kā turnīrā piedalās čīteri, bet mierinājumam izdzēsu kapteiņa S.W.A.T niku un tagad jūtos nedaudz labāk.


UPDATED: Spēļu laiki,
skaistā turnīra tabula un
Rezultāti un HLTV demkas.



Ak jā, aizmirsu piebilst, ka Animus TM turpina piedalīties turnīrā, jo kG tiek diskvalificēti.


Man nāk kG klāt un sūdzas un sauc mani par lohu. Labi, pidari, tūlīt noskatīšos demku vēlreiz un piedāvāšu konkrētas vietas un varēsiet bļe sev iebāzt dirsā portālu un visu pēc kārtas, jo spriežot pēc tā kā jūs diršat jums visiem ir astronomiskas dirsas. Tātad, novelciet šo te demku un uzslēdziet laiku 23:30. :) vienkārši lol. Apvienojumā ar 15:45 kur viņš redz caur dūmiem un 30:30 kur viņš zin, ka budkā kāds tur tup - tieši TUP, jo tēmeklis ir uz leju un tieši tai vietā, kur neviens nekad mūžā pie bumbas uzlikšanas nav atradies, kur nu vēl tupējis. Vārdu sakot ejiet dirst (kG ar swat priekšgalā).
Read comments (88)

Kas ir cīsiņā mīklā cīsiņā?
[ . ] 17.9 %
Tikai augstvērtīgi produkti
[ . ] 12.8 %
Kaķi
[ . ] 28.2 %
Tikai augstvērtīgi kaķi
[ . ] 9 %
Nagi, ragi un vecā āda
[ . ] 32.1 %
Antioksidants, konservants, stabilizētāji, daļēji hidrogenēti tauki, aromatizētājs, krāsviela, struktūras uzlabotājs un enzīmi
total votes: 78
Counter-Strike BLAST PRO @ Akropole

13. un 14. septembrī(piektdiena un sestdiena), t/c “Akropole” Apollo Kino - pirmo ...
GIGN šauj oldschool pakaļas: The last stand (not again)
Dārgie draugi,

Ir pienācis laiks parādīt, ka pēdējā reize, kurā mēs domājam, ...
INSIDE ar testu
Es gribu geiming contentu latviski. Iespējams, ka tas nav vajadzīgs un, ka tas viss ir s...
HyperTown Riga EXPO - GIVEAWAY!

Čau, sen neesmu neko rakstījis, bet man te palūdza pastāstīt par vienu interesantu ...
Games vol1
Ik pa laikam ierakstīšu kādas spēles ir aktuālas uz doto brīdi. Es pēdējā laikā ...
Kriminālās ekselences fonds

Man ar jāuzraksta pāris vārdi par filmu Kriminālās Ekselences Fonds. Kā jau es ča...

Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: HomeRun

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN