Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Pāris Nepāris

posted by macho 12-11-2004, 15:12

Tā kā es televizoru skatos lielākoties tikai dažādos dzerstiņos vai nākamajos rītos (kas pēdējā laikā ir bieži) es nevaru nepastāstīt visai pasaulei par jauno lielisko realitātes šovu Pāris nepāris. Tas ir kaut kas lielisks. Sāksim ar pirmajiem iespaidiem.




Tātad vienā no dienām čiksas uzzvana džekiem un uzdod šausminoši aizraujošus jautājumus kuru rezultātā parasti nekas vairāk par vecumu, vārdu un nodarbošanos nav zināms. Visa saruna lielākoties norit monotonā tonī ar ļoti retiem izņēmumiem. Interesanti ir tas, ka šīs sarunas rezultātā jautātājs ir noskaidrojis, ka otrs cilvēks ir aktīvs (80% gadījumu), dzīvespriecīgs (70%) un atvērts. Pēc tam notiek otrās puses izvēle, kas nav pārāk interesanta. Vislaik pa vidu tiek rādīti kaut kādi sviestaini uzraksti, kuru burti ir asprātīgi pakārti uz veļas šņores un skaņas fragments fonā nez kāpēc atgādina veco labo "Uzmini Nu". Bet trešajā dienā pēc pirmā pārbaudījuma seko labākais. Mūzika un Literatūra. Viens no džekiem (Ainārs) izvēlas Wheatus ar Teenage Dirtbag. Riktīga mačo dziesma. Pats loliskākais šinī faktā ir tas ka 2 čiksas uz to uzķeras. Tas manu samiegojušos seju nedaudz apskaidro un es sāku apsvērt vai tik Ainārs nav homoseksuāls. Lai gan pirms tam puisis bija teicis ka klausās visu sākot no klasiskās līdz smagajai (mūziku).

Meiteņu kārta. Vlada izvelas Metallica - Nothing Else Matters, Maija paņem The Cranberries - Zombie un Liene kaukādu krievu popšitu. Klausās Ainārs. Par Metallicas dziesmu viņš ir apmierināts - tāda lēna, mierīga, bet pie Zombie viņš saka, ka tā tomēr ir par smagu..... nu jā, vēlāk puisis atzīstas, ka smago metālu viņš tomēr neklausās.
Es labprāt jums pastāstītu nākamo cilvēku komentārus par Zombie dziesmu, bet es un vēl 2 skatītāji apspriedām aktīvi Aināra gaumi. Tika nospriests ka smagākais, ko vinš klausās ir Jon Bon Jovi! Bet to ka viņš ir gejs, par to vairs nebija šaubu. Pats smieklīgākais ir tas, ka savā anketā vinš ir norādījis, ka ir heteroseksuālis.



Nu ko, vēl forši bija kā Rihards izteicās par Vladu, citēju: "Nē nu viņa izklausās pēc krievietes un.... nu ... krievu mentalitāte man nepatīk". Jā protams, nacionālistiskais pidars. Vēl iedūra acīs, ka viņam Lienes krievu popšits nepatika nevis tāpēc, ka tas bija popšits, bet tāpēc, ka krievu, jo, redziet, (citēju) "slāvu kultūra viņam tā ne visai". Jā protams... pidars. Par čiksām vispār neko sliktu nevar pateikt, ja neņem vērā faktu, ka Liene ir no Dobeles. Nu un kas viņām ir pretī. Ainārs, kas klausās Tēnage Dirtbag, aizspriedumains pidars un puisis no Jēkabpils. Hm, man jau tas puisis no Jēkabpils nekādas super antipātijas neizraisija, bet nu es vismaz ceru ka pāri būs šādi: Maija vai Vlada ar Intaru vai Aināru (abi pietiekoši drausmīgi varianti) un Liene ar Rihardu. Lai tas maita pabesās par viņas mūzikas gaumi. Eh, katrā ziņā, ja jūs gribat uzmest skatu pāris ļoļikiem tad šis šovs ir priekš jums.
Read comments (51)

Kas ir cīsiņā mīklā cīsiņā?
[ . ] 18.2 %
Tikai augstvērtīgi produkti
[ . ] 13 %
Kaķi
[ . ] 27.3 %
Tikai augstvērtīgi kaķi
[ . ] 9.1 %
Nagi, ragi un vecā āda
[ . ] 32.5 %
Antioksidants, konservants, stabilizētāji, daļēji hidrogenēti tauki, aromatizētājs, krāsviela, struktūras uzlabotājs un enzīmi
total votes: 77
Counter-Strike BLAST PRO @ Akropole

13. un 14. septembrī(piektdiena un sestdiena), t/c “Akropole” Apollo Kino - pirmo ...
GIGN šauj oldschool pakaļas: The last stand (not again)
Dārgie draugi,

Ir pienācis laiks parādīt, ka pēdējā reize, kurā mēs domājam, ...
INSIDE ar testu
Es gribu geiming contentu latviski. Iespējams, ka tas nav vajadzīgs un, ka tas viss ir s...
HyperTown Riga EXPO - GIVEAWAY!

Čau, sen neesmu neko rakstījis, bet man te palūdza pastāstīt par vienu interesantu ...
Games vol1
Ik pa laikam ierakstīšu kādas spēles ir aktuālas uz doto brīdi. Es pēdējā laikā ...
Kriminālās ekselences fonds

Man ar jāuzraksta pāris vārdi par filmu Kriminālās Ekselences Fonds. Kā jau es ča...

Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Park Racing

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN