^Ali^ Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 suudiigi ka allwortam nav piekabes aakis jo es stipri saubos ka vina Gandriiz cornija bumeraa saliidis mantas un smiga uz 3 dienaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Nemīz, audim būs megalielais bagāžnieks. Sametīs tajā, kas nesalīdīs bembī. Un es domāju, ka mums abas mašīnas jau ir nokomplektētas, jo vienam no bumera būs jalien audī, jo es tā padomāju, ka trijatā sēdēt kupei aizmugurē nav īpaši ērti, un es arī negribētu uz ceļa paķert katru bedri ar savu sēdināto braucamrīku. Sorry, EDD, pameklē variantus. Ja nu galīgi nekā un Tu esi viens bez meitenes, tad jau paķersim līdzi - kaut kā jau saspiedīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 hm. nu tad es laikam ar fuj1. ja vispaar ne 6dien no riita (tas darba deelj vareetu gadiities). and yis, i will be alone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 EDD izrādās ka tomēr big_shit brauc kopā ar DiamonD un tu pats saproti , ko tas nozīmē Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 uu big shit ar diamondu cik atceros vinam bija nesaskanas kautkadas bet nu labi ka viss okey Laikam big shits ar spiti negribeja pienemt vel meitenes gignaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 hmm, nu tad jaabrauc prosta 6dien no riita ar autinju. tikai problemaatiski vareetu buut tikt liidz godeljiem. any ideas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 LOL, ali, ko tu tur murgo? Kur tu tos šitus izrāvi? Es laikam to būšu palaidusi garām... EDDu puika, tu droši vari braukt tai mašīnā, jo es visticamāk braukšu uz Talsiem jau 4dienas vakarā. Vai arī 5dien agri jo agri no rīta. Šodien es čatā gaidīju kādu cilvēku no tās mašīnas, lai to pateiktu, bet nu var jau iepostot arī te... Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Es tikai vērpju intrigas EDD uzjautā wormam viņi ar spiti un kso itkā brauc sesdien maybe kāda brīva vieta ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 kso? kapeec es taadu nezinu? o_0 bet kaa i, worm? 4. vieta buus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Nu bet tad sanāk, ka arī pie diamondes uz brieža ir viena vieta vēl brīva! Es tak nebraukšu ar viņiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Nu bet tad sanāk, ka arī pie diamondes uz brieža ir viena vieta vēl brīva! Es tak nebraukšu ar viņiem. dareks buus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Nu bet tad sanāk, ka arī pie diamondes uz brieža ir viena vieta vēl brīva! Es tak nebraukšu ar viņiem. paldies, ka tu visus mūs šādi čakarē ... paldies tev!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 paldies, ka tu visus mūs šādi čakarē ... paldies tev!!! pzl, neesi TAADA VECENE, ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Cik sapratu brauksim - es, big, stoke ar savu meiteni, shoferis... Bet, laikam, ar viss nav zinams par visiem 100. Cik noprotu. Shobrid pat es pats neko nesaprotu, viss sanak kautkada steiga ar visu to, ka pasakums bija ieplanots jau menesi macho, tu pa majinjam neko nezini?! Ir/nav brivas? Taaks, kas vel, kas vel... aaa, varbut kads varetu izstastit par sikaku braukshanu godeljos, jo cik atceros mezha bija jabrauc kadas 20 min un tur tie mezha celji bija ta ar Dievu uz pusem! Es ta varbut atcereshos kur jabrauc, bet nezinatajiem? Norades ari tadas nekadas Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 (edited) brauciet ieksha braucat tik un ja buus kaads celjagals tad bus jagriezhas pa labi jo pa kreisi aizbrauksiet uz atputas baazi bukdangas:) karoche vienaa vieta celji sadaliisies divaas daljaas( pirmaja vieta) tad griezhaties pa labi ja buusiet tikushi jau liidz godeljpols kas ir naakamais "krustojums" tad ziniet ka esat leimi un nemakat:) jabrauc ir ~10-15 minuutes leenaa garaa jo celjsh ja nav sataisiits nau diezko labs. pirms nedeljas bijam Edited August 15, 2006 by cilveeks Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Internetā atradu 1 karti, un vēl 1 Godeļu doto, bet cikos Talsos varētu būt kāds cilvēks ar mašīnu, kas zin ceļu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 tjip es buushu talsos bet tikai bez mashiinas, mees ar autobusu 17:00 brauksim no talsiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 macho, tu pa majinjam neko nezini?! Ir/nav brivas? redzi šo postu? Joprojām škrobe tāda, ka nav nekādu mājiņu, tādās tomēr patīkamāk gulēt... Tas ir pirmais posts - rakstīts 16 jūlijā (ok tad vēl tas nebija zināms, bet kādas pāris dienas vēlāk gan) un tu vēl pats rakstīji pirms vairāk kā mēneša ka viena mājiņa tikai brīva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 KARTE uz pasākumu no Talsiem made by me with the help of hyperboy's link (vispār kūla karte ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 karo4 blody's nebrauc vinjam darb's par seviim saku 50/50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 KLAU YOYOYO kam būz maĢIZ? hivuCZI. tev jābrauc, tu tur kaut ko minēji par maģi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 (edited) es par magi neko nemineeju ,es mineeju ka es dabuushu cigaretes un alu prieks tusa lol edit: + kaut kaadu snickera kasti un energijas drinkus es varu noorganizeet Edited August 16, 2006 by DeMoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 teici gan - wcg vēl stāstīji kā jums bija maģis ar batareikām duracell un visu nakti vilka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 man ir magis panasonic Mazis ar bazaam bet labums tads ka var vinam likt tumbas klaat ! taka ja sametaties bacaam varu iesviest bagazniekaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 man arī k-kāds mazs panasuņuks ir. nu, ar izbīdāmu disku lādi. tas avārijas gadījumam varētu būt. pērn bija ok mafons, tas kam bija? p.s. ko ar ripučiem dara? p.p.s. p.p.s. that makes me a sad, sad panda lawn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now