Guest darek Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 (edited) Tu doma pecnaves dzive tas nav jadara? Te varetu rakstit un rakstit, bet zinu, ka tapat nav tolka! Nee, ne tolka, bet tas nav to veets! edit: par tavu p.s. Nu kur pec shada postu nevaretu rakstit, ka tu esi terets daunis! macho, man zb sheit dirsties! Tadelj, ja kautko velies man pasacit tad es bushu Riga 5dien. Ja vajadzes, meegjinashu but pa dienu, varetu satikties, iedzert alu un tad kautko parunat. Nevis sheit tukshi liet! Edited August 14, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 14, 2006 Author Report Share Posted August 14, 2006 Tadelj, ja kautko velies man pasacit tad es bushu Riga 5dien. Ja vajadzes, meegjinashu but pa dienu, varetu satikties, iedzert alu un tad kautko parunat. Nevis sheit tukshi liet! ja vēlies kādam uz pleca paraudāt, es labprāt izpalīdzētu - es pēc dabas tāds sirsnīgs cilvēciņš! Un kurš šeit diršas? Es vienkārši diskutēju, bet tu lamājies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Tu diskute? Tavi posti reali izaicina uz dirshanos... Es pateicu nebraukshu, jo shadas tadas lietas ir mainijushas(nee, ar Ilzi neizshkjiros) viss. Diskusija beidzas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Dzintar.....nu beidz.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kro Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 (edited) mekleeju vienu siltu vietinju mashiinaa, uz gign pasaciena, proti veel neesu 100% paarliecinaats, vai tieku un vai braukshu, bet nu liidz 3dienai es to varetu pazinjot, gatavojos jau ieprieksh, ja kas rakstat PM forumaa Edited August 14, 2006 by kro Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 allworth tu nu gan esi... Es jau biju atradis maajiigu vietinu pie diamondes bet taka BMW ir mana stihija braukshu ar tevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 es ar domāju, ka varētu braukt, tik nēesmu īsti drošs, cikos varētu tikt no darba vaļā, bet būtu priecīgs, ja kāds varētu piedāvāt vietu mašīnā kaut kur uz vakara pusi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 <c> stoned Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 (edited) Itka, viss tika sarunats... Varbut ari brauksim, tik shoreiz tas nav atkarigs no manis! Un kad es zinashu 100% ar nav ne jausmas! Eh, kautkads murgs edit: tikko man pateica, ka riktigi zinas rit. Tatad ari rit sheit uzrakstishu. Edited August 14, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 14, 2006 Author Report Share Posted August 14, 2006 kāpēc es šeit trešo gadu pēc kārtas neredzu cilvēku? man liekas te puse vai mirst aiz vēlēšanās viņu satikt tas pats sakāms par superrembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 OMG PZL PZLZ give us their leatness cilveeks vai tad nedziivo Talsos, kas turpat vien blakus ir? SR gan gabalinjsh sanaak taalaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Piedāvājums visiem, kas brauks ar autobusu no Rīgas. Varētu visi kopistiski braukt piektdien 13:50 ar autobusu Rīga - Talsi. Tas ir visātrākais (ceļā pavadītā laika ziņā) un vislētākais variants. Biļete maksā 2.50. Es varētu norezervēt kādas biļetes, lai visiem pietiktos tur vietas, bet nu tad būtu derīgi, ka es zinātu cik tieši vajadzīgas, tāpēc varētu te pieteikties braucēji. Talsos mēs būtu 16:05, tad varētu bišku pačillot ar tiem, kas tur jau būs, tobiš samuray un pārējiem pidiņiem, kas tur būs sabraukuši jau ātrāk no citurienes, un 17:10 doties uz Godeļiem. Pagaidām braucēji ir flashback, Rawen, Glud!naTajs, redboot, HoLLow_LiFe, YoDDly (6) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Piedāvājums visiem, kas brauks ar autobusu no Rīgas. Varētu visi kopistiski braukt piektdien 13:50 ar autobusu Rīga - Talsi. Tas ir visātrākais (ceļā pavadītā laika ziņā) un vislētākais variants. Biļete maksā 2.50. Es varētu norezervēt kādas biļetes, lai visiem pietiktos tur vietas, bet nu tad būtu derīgi, ka es zinātu cik tieši vajadzīgas, tāpēc varētu te pieteikties braucēji. Talsos mēs būtu 16:05, tad varētu bišku pačillot ar tiem, kas tur jau būs, tobiš samuray un pārējiem pidiņiem, kas tur būs sabraukuši jau ātrāk no citurienes, un 17:10 doties uz Godeļiem. Pagaidām braucēji ir flashback, Rawen, Glud!naTajs, redboot (laikam). uz to autobusu arī rēķinājos. count me in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 kāpēc es šeit trešo gadu pēc kārtas neredzu cilvēku? man liekas te puse vai mirst aiz vēlēšanās viņu satikt tas pats sakāms par superrembo es cilveekam prasiiju kaapeec nebrauks, bet vinsh neatbildeeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Iespeejams, ka es arī braukšu ar to autobusu, bet to es zināšu tikai rīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Iespeejams, ka es arī braukšu ar to autobusu, bet to es zināšu tikai rīt. ok, gaidam riitdienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Iespeejams, ka es arī braukšu ar to autobusu, bet to es zināšu tikai rīt. Nee, tu jau brauksi aatrak, ja nu brauksim Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 kā es ar DiamonD esmu noskaidrojis , tad mums ir mašīnā vismaz vēl viena vieta - ne pārāk lielam, un masīvam cilvēkam neapvainojās pārējie - bet tas ir domāts - vidējam normālam cilvēkam mašīnā brauc šobrīd = DiamonD, es , JimbugA, aToss, pēdējā vieta brīva - piesakās - vēlams cilvēkam -> kuram piektdiena ir brīva un var tikt jebkurā laikā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 hm uz godeljiem netieku bet pirmstam talsos kas tur buus agrak var kkur pasedet Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 nu es jau saakshu seedeet ap pusdienlaiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 nepārcenties tik ar to "sēdēšanu". nebūs, kas pareizajā utiņā iesēdina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Njaa.. nebraukshu darbs,aicina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 fuj1, es pagaidaam piesakos uz to vietu. man veel ar allworthu jaasarunaa par to (laikam dzhadzha) mashiinu, kuru stuurees kavackijs. es taa arii pagaidaam nesaprotu, ir tur man vieta, vai nav. nu ja tas variants nesanaak, tad pie jums it kaa. ok? p.s. tad agnija varees mani iztaujaat, kaa es mistiski zinu, ka vinja ir agnija Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 15, 2006 Author Report Share Posted August 15, 2006 fuj1, es pagaidaam piesakos uz to vietu. man veel ar allworthu jaasarunaa par to (laikam dzhadzha) mashiinu, kuru stuurees kavackijs. es taa arii pagaidaam nesaprotu, ir tur man vieta, vai nav. nu ja tas variants nesanaak, tad pie jums it kaa. ok? so ur alone? p.s. varēs kost uz nebēdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now