Nak3D Posted November 20, 2012 Author Report Share Posted November 20, 2012 pag, ja es nevienu dienu neesmu līderis, tad man nepienākas neviens bonusa punkts par uzdevumiem? Correct! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 k-ko tad galīgi nesaprotu, kā tad tas iet kopā ar Tavu šo tekstu? Tātad es dienā varētu maksimāli savākt 80 punktus, pildot tikai challengus. ja pareizi saprotu, ja dienā es neesmu līderis, tad tie 80 punkti takš man nespīd.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted November 20, 2012 Author Report Share Posted November 20, 2012 Tu saņem 10 punktus ja esi dienas līderis piemēram nodzēšot pretiniekus ar čurām, un tad Tu vel vari saņemt 10 punktus par to, ja esi līderis kaut kādā taunt kilā. Tātad ja abos būsi līderis saņemsi 20 punktus, ja būsi tikai vienā līderis, tad saņemsi 10 punktus. Tu vari būt līderis visos challengos dienā un ievākt maksimālos punktus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 tagad aizgāja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slonjara Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 (edited) Es esmu dienas lideris apdzeshanu ar scoutu un man nepieskaitija 15 pts,ludzu izskatit sho Edited November 20, 2012 by Slonjara Link to comment Share on other sites More sharing options...
CeleronS Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 (edited) Viņi to rēķina atsevišķi, noteikti redzēsi tos punktus nedēļas beigās nākošajā nedēļas "rezumē". BTW: Ājā runājot par to cilveku kas ir izpildījis mēneša čelindžu. Ja tas gadījumā bija skauta taunts, tad es personīgi to redzēju un vel paslavēju pa mic. To uztasīja Ledza vai tas viņa ļaunais dvīņu bralis (ar vārdu uzvārdu galā). Tas bija highlanderā uz viena nabaga snaipera. Edited November 20, 2012 by CeleronS Link to comment Share on other sites More sharing options...
hariits Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Visi kā atkarīgie tos punktus te dīc :DDD Turnīram un tai sistēmai nav ne vainas, izskatās normāli. Runājot par šo poketošanu, tā vienmēr būs, ka mediķi tiem labākajiem pielīp (nevis speciāli, bet redz jēgu no tā) ... es vakar parukāju ar mediķi, it kā okey, sahīloju visus, poh, pr0 vai n00b, beigās uberu/kritz lieku vienmēr tādam kurš jēdz spēlēt (pārsvarā pēc vizuāla izskata var noteikt (piem. vakar uzliku demo unusual kroni, uzreiz 2 mediķi uzreiz pielipa) ) Tā kā veči, čill, tas ir tikai kompis, un konkurss veidots, lai varētu izklaidēties, nevis dirst viens uz otru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CeleronS Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 (edited) Bet man skriptis sirdī sāp, es vakar uzliku un tie stikiji līst un spragst kā lietus Es Jūs tiešām lūdzu: sv_allow_wait_command 0 NOOOOHHW!!!!!! Edited November 20, 2012 by CeleronS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted November 20, 2012 Author Report Share Posted November 20, 2012 Es esmu dienas lideris apdzeshanu ar scoutu un man nepieskaitija 15 pts,ludzu izskatit sho Kad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 celeron, par ko tu runa ? var kaut ko konsole ierakstit un tad var atrak stikijus mest ? man ari likas aizdomigi, ka dazhi baigi fiksi vinjus met, bet kad es panjemu demo, tad man ta visa padarishana daudz lenak notiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilgors Trauts Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Šķiet, ka celerons domāja rapid fire skriptu: http://tf2wiki.net/wiki/Weapon_scripts#Rapid_Fire Link to comment Share on other sites More sharing options...
CeleronS Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 (edited) Konsulē gluži nē, bet iekš tf/cfg/demoman.cfg iemetot īpašu tekstiņu var panākt, ka ka tu izmetīsi stikiju uz uzsperisi to gaisā maksimāli ātri. Ja nemaldos bij kaut kādas 0,83 sekundēs. Ar roku spiežot, nekad nepārtraukti tik ātri bumbas nevarēsi izmest/uzspert, drīzāk būsi priecīgs ja vismaz vienu reizi paspēsi palīst zem 1s. Es vnk. papētiju ka lielajos lotosclan, ukcs, skial visur ir noņemta "wait" komanda un tas uzreiz izpurgā visus šos nedabīgi ātros skriptus iefrīzojot spēli. eidted: NĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒ KILGOR, tagad mani visi drātēs ar to Edited November 20, 2012 by CeleronS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilgors Trauts Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 (edited) eidted: NĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒ KILGOR, tagad mani visi drātēs ar to Man gan ļoti smagas aizdomas, ka to sauc par rapid fire skriptu. Celerons saka: [..] var panākt, ka ka tu izmetīsi stikiju uz uzsperisi to gaisā maksimāli ātri. Internets saka: Press and hold two mouse buttons for rapid-fire stickies. - Basically, you're gonna start shooting fast and explode them almost immediately. Edited November 20, 2012 by Kilgors Trauts Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleAtoms Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 gignā lietot šo skriptu ir atļauts? :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Rapid fire skripts ir čīts. Čītot gignā nav atļauts. Any more questions? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilgors Trauts Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 (edited) Ja skatās uz valve nostāju, tad neviens skripts nav čīts. Protams ir diskusijas par daudziem skriptiem, kas izmanto wait komandu, kā arī, spy gadījumā, ambasador zoom skriptu, kurš ja nemaldos, uz brīdi izmainīja FOV lai būtu vieglāk notēmēt. Cik man zināms arī daudzas tf2 līgas pieprasa, lai wait komada būtu diseiblota. Edited November 20, 2012 by Kilgors Trauts Link to comment Share on other sites More sharing options...
example Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 naher jums stikijus ja ir paipi 18:42 - Mr.Rev: Jo*anie puba mediķi, nemāk uberus likt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slonjara Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 (edited) Nak3d,vakar.(attelojas shodien) Edited November 20, 2012 by Slonjara Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 18:42 - Mr.Rev: Jo*anie puba mediķi, nemāk uberus likt. Ak dievs :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Nevaru beigt smieties :D:D:D:D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 (edited) Cs spēlē jauni un stulbi. TF2 spēlē vecāki, bet tāpat stulbi. Mu spēlē atpalikušie - varbūt laiks aizmirst šo pasauli? Es runāju par lielu daļu, nevis visiem. chiu. Pirmsmiega filozofija. Es "rēkšu" tā kā iepriekšēja posta autors, ja kāds uzrakstīs, ka viss ir normāli, jo pats esmu stulbs un atpalicis. Edited November 20, 2012 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Cs spēlē jauni un stulbi. TF2 spēlē vecāki, bet tāpat stulbi. Mu spēlē atpalikušie - varbūt laiks aizmirst šo pasauli? Es runāju par lielu daļu, nevis visiem. chiu. Pirmsmiega filozofija. Es "rēkšu" tā kā iepriekšēja posta autors, ja kāds uzrakstīs, ka viss ir normāli, jo pats esmu stulbs un atpalicis. tevī mīt maza Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
CeleronS Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Tad vispār ir plāns noņemt wait comandu? Vai paliks kā iepriekš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Katrs gadījums tiks izvērtēts atsevišķi... tie, kuri no jums tik tiešām ir gatavi cīnīties par balvām, ieteicams labāk neizmantot kreisos skriptus un visādas izvirtības, jo beigu beigās par to var tikt arī samazināts punktu skaits... Link to comment Share on other sites More sharing options...
example Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 fair play ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
CeleronS Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Ok with me Vienīgi jumsīm vairak darba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts