Jump to content
GIGN Forum

rhrds

Mirstīgais
  • Posts

    681
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by rhrds

  1. rhrds

    Nakts Riita Spams

    chipot autinu - y/n? kadi riski, problemas var uzmesties?
  2. rhrds

    Nakts Riita Spams

    volvo 940 universālis varēsi vadāt suni kaķi sievasmati un vel pusi ciema un vēl vieta paliks. detaļas šrotos cik uziet, lētas, mašīna ka konstruktors, tikai atšķirībā no mūsu austrumu kaimiņu konstruktoriem pie mazākā sitiena neizjūk, t.i., tas variants, ka ja iebrauksi kokā, kokam būs sūdīgāk. Jautāsi kāds komforts var būs 90 gadu volvo, kas izskatās kā ar cirvi izcirts? Nu, gaitas ziņā kā S klase vai semaks, protams, ne jaunākie un kas ar pneimu, tikai, protams, atkal nianse - tur nekas nelūzīs lai arī pa kādu ceļu ar viņu gāzīsi. Motors - 2.3 turbo benzīns vai 2.4 tdi. Abi iet lopā, viegli padodas 'tūningam' un visādiem apdeitiem, elementāri kopjami. Protams, meitenes neatskatīsies, toties ja kāda smirdīga žurka ceļu piegriezīs, tu viņam varēsi pārbraukt pāri pats nedaudz saskrāpējot bamperi. Par mīnusiem - centrā nereāli ieparkoties, ja benzīns-turbo-automāts tad patēriņš nereāls, var nedaudz gļukot elektronika - bet, kā jau minēju, autiņš kā konstruktors un nav nekas nereāls. Pašam ir 2.3 turbo sedans kam pa 20 gadiem ir bijis viens īpašnieks, izmantojas pāris reizes mēnesī kā garo braucienu vai rezerves autiņš. Braukātu ikdienā, bet gāzi žēļ likt iekšā un priekš ikdienas ~16l pa pilsētu nedaudz nepaceļami. Es tev atvičaju, braukāt pa granteni, gāzt pa lauku ceļiem un gāzt garus gabalus+ DAAAHUUUJAA vietas = perfekts variants kas apvieno komfortu, jaudu un ekonomiju (2.4 tdi manuālim pateŗiņs ~8-9 litri pilsētā) ā vēl kā mīnuss, tos kam ir laba komplektācija parasti ātri izķer. tagad šitie atkal nāk modē un ar bagātīgu salonu iespējams būtu jāpameklē. Nu un pakaļpiedziņa, kas ziemā ir nevaldāma. No savas jau vairāk kā gadu pieredzes ar šo autiņu varu droši teikt ka tas ir kā vecā G-class/Land Rover Defender tikai sedana izpildījumā un ar pakaļpiedziņu.
  3. rhrds

    Nakts Riita Spams

    vakar intereses pec nokacaju tf2, bet afigel ka visi latviesu serveri stav tuksi. kads vel spele to aizvesturi, un ja spele, tad kur? tf2 tomer tada spele kur 50% speletprieka veido komandas sazina utml. figna un kads ir saskaries ko sitadu? http://www.1a.lv/datortehnika_preces_birojam/portativie_datori_un_aksesuari/portativiedatori/lenovo_ideapad_yoga_500_14_i5_black
  4. rhrds

    Nakts Riita Spams

    ja juus domajat ka tas viss notiek randoma n shit tad tas ir mulkibas, islama valsts ir kudi gudraka un strukturizetaka organizacija neka tas tiek atspogulots r medijos. ja vini ir barbari, ja vini ir mezoni un necilveki, bet taja pasa laika viniem ir plans ka nahrenizet un saskelt veco eiropu un tiesi tas tagad ir sacies, un tas ir baigi skumji ka eirokomisari un EP ir pilnigi mikstie un nespej atkapties no cilvektiesibu normam un nevelas slapinat rokas dzivnieku asinis.
  5. rhrds

    Nakts Riita Spams

    divaini ka lielakajai dalai ir slavu izcelsmes vardi..
  6. omg omg omg pikseljierochi omg #killurself
  7. rhrds

    Nakts Riita Spams

    vietas kur lmt nav zonas bitei ir, bet, protams ,noteikti ir ari otraadi. bet ta ja visparigi, kadus gadus 4 atpakal pargaju no lmt uz biti un ir tiesi 0 lietas par kuram varetu sudzeties.
  8. kads var paskaidrot ko tiesi nozime smurfs?
  9. ja afrikani rada bernus nedomajot ka tos pabarot tas ir nozelojami bet latvija tas ir norma:)
  10. ir gan par rank + random, man gan ari vienreiz neiedeva. bet 4/5 ir iedots suda drops + nak ari random sudigie skini
  11. visatrak man liekas ir gungame. ja ir kads kas boosto competetive tad eazy game sakachat ranku
  12. rhrds

    Nakts Riita Spams

    nu jaa tikai 130 eiro parmaksasi par suda videokarti
  13. rhrds

    Nakts Riita Spams

    sitaja mirkli jasak reali ceret ka tas ir trolis
  14. rhrds

    Nakts Riita Spams

    labs prezidents latvija nav iespejams, jo tads ir neizdevigs citiem. bus kartejais zzs laukjis ar biklo smaidinju
  15. tatad visi kas nezin ka tu nespele cs regulari ir stulbi. paldies, vairak man neko nevajadzeja.
  16. tas ir pat trakak neka bolivudas shedevri
  17. a tevi ari kkas interese? ne bet nopietni nu tip iznemot cs un gign
  18. rhrds

    Nakts Riita Spams

    prieks bernu ballites kur visi dzers kvasu ar 1.2%
  19. jaunas mapes 10 balles, tiesam loti nice, parejie piekarini un skini isti nerausta, pec menesa tapat bus pa kapeikam. pat par mapem big ups valvei.
  20. kads var paskaidrot kas ir tas operation bloodhound bet ta isuma un saprotami?
×
×
  • Create New...