Jump to content
GIGN Forum

DealOrNoDeal

Mirstīgais
  • Posts

    304
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

DealOrNoDeal last won the day on May 12 2013

DealOrNoDeal had the most liked content!

DealOrNoDeal's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

25

Reputation

  1. Kādam varbūt ir kāda info, kāpēc fano.lv neiet?
  2. Viaduktu vispār ārā - pubā nāve viņu spēlēt. 5Gorge, foundry, freight - šīs te gan vajag.
  3. Man likās, ka Revs ir inactive. Tā tik turpināt - varbūt kādu ievilksi iekš competative.
  4. Dokam bija 2 raksti par šo te. Laba iniciatīva.
  5. Cik esmu dzirdējis, tad amerikāņiem vienīgais, kas liekot raustīties, esot maiks. Es domāju, ka mirelinam, knoxxam būs labs izaicinājums spēlēt pret taggu, kurš, cik skatoties ESEA, iznīcina mediķus. Galā: 1. HRG 2. Epsis 3. Broder - broder tikai tāpēc, ka infs nebūs admirable un reāli broders ieliek infs tieši mediķu ziņā.
  6. Labs, jā. Argumentācija nekāda, joks ne joks. Nez. Patika ļoti, bet gribējās, lai paņem intervijas no Epsilona spēlētājiem, bet cik man zināms, tad viņi ir ļoti "izvairīgi" (nevarēju atrast labu vārdu vai frāzi ). Eiropas top komanda, bet intervijas ņēma no Darna un Numlocked. Nu lab, bytes un kaidus vēl, bet tāpātas gribējās dzirdēt, ko F2 vai Extremers domāja par to visu. Pēc 11 dienām sākas I49 - vajadzētu būt interesanti. Cerams, ka HRG nebrauks visiem pāri kā tanks.
  7. Nafig nerfoja Escape planu... tagad paintrain jaunais metagame. Crossbow bultas animācija ar tāda dīvaina. Uzspēlēju pāris min ar crossbow un jau izbesīja tie plusiņi. EDIT: Ā jā - tas echo priekš original ir tik nāvīgs.
  8. Jautājums. Man piemēram izmantojot šo configu pazūd healbeam. Tikai no paša sākuma ir. Kas jāizlabo, lai būtu visu laiku heal beam? EDIT: Atbilde >>>>> hud_medichealtargetmarker "0"
  9. No BenQ, tad metu aci uz šo http://www.1a.lv/datortehnika/led_monitori/benq_gl2460hm
  10. Kā otru monitoru priekš portatīvā (70% geimošanai, 30% pārējais) kuru labāk ņemt - http://www.1a.lv/datortehnika/led_monitori/lg_23ea63vp vai http://www.1a.lv/datortehnika/led_monitori/philips_227e4qhad ?
  11. Interese vai būs interesanta grāmata.
  12. Varbūt kāds ieteikums labai grāmatai?
  13. Kādam vajag Dota2? Pa brīvu atdošu. Ir vairumā kopijas.
  14. Grape Choice, Cherry Choice, Passion Choice, Apple choice. Pieliekot papīrus ar garšu, sanāk baigi garšīgi. Choice nekad nav bijis sauss, kad nopērk paciņu. Ja paliek biš, ieliek apelsīna mizu un viss čotna. Un aromātu ar piešauj.
  15. Es teiktu, ka tas ir tas pats, ko pieminēja hariits. http://teamfortress....-net-graph-help EDIT: Ja vajag tikai skaitļus u.t.t tad tas ir net_graph 1
×
×
  • Create New...