Jump to content
GIGN Forum

CeleronS

Mirstīgais
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

CeleronS last won the day on December 9 2012

CeleronS had the most liked content!

Profile Information

  • Interests
    stock market
    tasty food
    passive income
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    piepezz

CeleronS's Achievements

Geks

Geks (4/23)

13

Reputation

  1. Mīļie vīri! Lūdzu lūdzu, uztasiet šo pasakumu vairak kā 24h lanparty, es būtu mierīgi gatavs maksāt 20€ par Bring your computer (Turpmāk BYOC) vietu. Tad tauta pati varētu uzstādīt locālos cs:dm, tf2 un minecraft serverus Mums tādi pasākumi Latvijā gandrīz ir izmiruši, deretu sākt jaunu leģendu!!!
  2. Nevarēju atrast kur Jūs vien otru apsveicat ziemīšos tapēc apsveikšu tepat. CeleronS - Pantiņš ZS Vecītim 2013
  3. Nē nē, vaig visu pūbā, tad baigi interesanti vērot kā mainās visi gameplay trendi un citi paradumi. (piedod Mr. Key Key ) CF, labais video! Man tikai šādas halucinācijas ir bijušas ar strongholdu, bet ne runājot ar citiem cilvēkiem, vnk. guļot vai mierīgi lasot delfus. Ķipa pēkšņi sadzirdu "Where is your castle?" Saparatu ka jātiet bišku no tās spēles. ^^
  4. Nope, es tur neesmu ielikts. Varbūt manu bilžu pazaudējuši. Mana bilde bija mega stiliiga gan. Nu ja kāds ir mega izslāpis pēc manas sejas, eku mans feisbuks. Varat draugināt
  5. Cē Efs viņu jau nospieda. Viss ok.
  6. Čīteris My Little Pinky ︻デ┳═ー , Ņēma heviku un skaidri vareja redzēt autoaimu un kā atnāca admins, čalis aizbēga. Šis lietotājs Vēl bez manīm, šo čīteri apliecina useris doks. Demo No 54000 tick visu va rredzēt ļoti skaidri. (Viņš ir red hevijs) ps. Pašlaik pat atlīdis atpakaļ uz serveri.
  7. Tās jau stock sarunas. Vnk. Skelds biški pietēloja on demand pedo. Man vairāk krīt uz nerviem tas turku bērns, kas nepārtraukti strīmo savu skaņu un šad tad mute uz viņa nestrādā. Es labāk ieteiktu iedot man mini acc ar mutes un kicka tiesībām, es tos sīkos ātri noliktu pie vietas. Vai arī ja neuzticas man, tad var iedot to pašu k. (Mr Key) . Viņš pat negrib acc, so 1000%, ka viņš izmantos to tiešām tikai kritiskās situācijās.
  8. Respect, tik ilgi palikt dzīvai!
  9. Tieši tā! Viņa atbalstīja mūs no pašiem sākumiem. Paldies! Bija diezgan interesantas situācijas. Ceru ka demo arī tiks publiskots, varētu izgriest kaut kaadu best moves klipu.
  10. No otrā turnīra. Opā Dominstyle ^^
  11. Man bija 600W bluestorm, viņš nodega, karoče man ir naids uz to sponsoru. ^^
  12. Sveiki, gribeju tikai patleikt paldies par aktivitātes izrādīšanu tf2 jomā! 100% gan neapsolu būtu klāt apalvošanā, jo nedzīvoju Rīgā un ap to laiku droši vien būšu jau mandarīnu komā. Bet tā - verīīī gūt! Ļoti gaidu nākošo konkursu, kur varētu pieslīpēt savas edžija taktikas un beigās, varbūt, sarosīt savu slinkumu un uztaisīt arī kādu smieklīgu videorulīti. ps. Jā, es labprāt piedalītos konkursa 2. daļā.
  13. Gignā pa naktīm daži spēlē kā aizmiguši. [media=''> [/media]
  14. Karoče, te lieli bezpamata muldētāji apgrozās un tātad kritiku nav vērts ņemt galvā. Lai Jums jauka diena!
  15. Es tā problēmas nerisinu un īstenība, te nemaz nav īstu problēmu. Cilvēks, kas nav pārbaudījis faktus, tikai tukšus apvainojumus ber.
×
×
  • Create New...