Jump to content
GIGN Forum

bacard

Game Admin
  • Posts

    850
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

Everything posted by bacard

  1. bacard

    Nakts Riita Spams

    Esmu ļoti neprasmīgs. Tildes birojs labo kļūdas wordā un skype (datorā), bet google chrome labo tikai angļu valodu. Kur to var nomainīt?
  2. Sports un projekti. Neesmu biezais!
  3. bacard

    Nakts Riita Spams

    (!!!) Vai kādam ir zināms, kur šodien vai rīt (3. janvārī) var aiznest portatīvo datoru, lai dabūtu ārā no cietā diska failus? Datoru nevar ieslēgt ("We couldn`t complete the updates. Undoing changes. Don`t turn off your computer"). Nevar palaist arī ar safe mode. Cik tas ir sarežģīti un, kur to brīvdienā varētu ātri izdarīt? Būšu ļoti pateicīgs par ieteikumiem.
  4. bacard

    Nakts Riita Spams

    Mikrouzņēmumā nodokļus maksā no apgrozījuma, tāpēc tur baigi nevajag iespringt uz bruto un neto, bet nu labi, tie ir 9 %. Algā darbiniekam var izmaksāt līdz 720 eiro mēnesī (tas ir uz rokas), kas sanāk kaut kādi 800 esi nopelnījis uz papīra. Ja grib izmaksāt virs 720 eiro, tad tai summai, kas ir pāri 720 ir paaugstināts nodoklis, laikam 20 %, kā arī gada beigās tiek atņemts MU statuss. No tiem nieka 9 %, ko esi samaksājis nodokļos, 65 % aiziet sociālajiem, kas ir pavisam niecīga summa, tāpēc MU bezdarbnieka pabalsts ir zems, vismaz tā vajadzētu būt. Tā ir mana teorija - piezvani un pajautā Valsts Sociālās apdrošināšanas aģentūrai, tas Tev aizņemts 5 minūtes!
  5. bacard

    Baltcom

    Pazīstamais strādā LTC un ņemas ar atlaidēm. Ja kādam interesē, varu privāti iedot telefona numuru un kaut ko variet sarunāt. Pašam šobrīd pieslēgts ir 2x lētāk nekā standartcena.
  6. bacard

    Nakts Riita Spams

    Runa iet par naudu, kas nav deklarēta. 24 stundās 200 izklausās ļoti par maz un 4k diennaktī ļoti par daudz, jo nu tie ir pāri pa 100k mēnesī un pelēkā ekonomika Latvijā nav tik bagāta, lai pratinātu tikai tos, kuri gadā virs 100k sastrādā! Nevaru atrast likumu. Ir kaut kāds raksts no 2014. gada, kur teikts, ka sāks pratināt tos, kuri gada laikā ieskaita vairāk nekā 6k. Šis Tom. ir jāzina.
  7. bacard

    Nakts Riita Spams

    Cik daudz naudas drīkst iemaksāt bankomātā? 24 stundu laikā? Mēneša laikā? Gada laikā? lai man nepītos klāt, ka esmu bandīts.
  8. Es mazliet nesaprotu. Vai nu šeit visi ir lieli patrioti un tēvzemes mīlētāji, kas ir apsveicami, un tāpēc uzskata, ka ārzemēs jāceļ ārā vismaz 3 tūkstoši, citādāk tu esi vergs, vai arī GIGN lietotāji ir pamats Latvijas turīgajai daļai, ja reiz 700 kapeikas + minētās ekstras sauc par sūdīgu algu.
  9. Ir pazīstamie strādājuši un nav sūdzējušies. Par darba piedāvātāju neko nezinu, bet nu princips ir tāds uzticams, ja nu kāds par to pirmo reizi dzird.
  10. bacard

    Nakts Riita Spams

    Pēc pagājušā gada pieredzes domāju, ka to vajadzētu darīt kādam ar moderatora iespējām. To nebūšana sagādāja daudz aizķeršanās.
  11. bacard

    Nakts Riita Spams

    Peldu iela 26 (pie krastmalas) Pretī "Ala".(tas kalpo arī kā ieteikums, jo var garšīgi paēst un atmosfēriski sulīgi parunāt)
  12. Tu, tas, kas pie dirsas, jāmācas ir pašiem nevis jāiegūst papīrs kā deģenerātam. Piedāvāju palīdzību. Ar karoti mutē neviens nebāzīs.
  13. bacard

    Nakts Riita Spams

    * vēstule seksīgai pasniedzējai * Students: Sveiki! Nosūtu jums pāris svarīgus failus sakarā ar šī gada parādiem. Skat. pielikumā. Pasniedzēja: Paldies, saņēmu, bet kāpēc sūtiet arhīva formātā? Students: Izmērs bija par lielu. Pasniedzēja: Ko tad Jūs man sūtījāt? Students: Savu pistoli. Pasniedzēja: Sašauj mani un uzskati gadu par pabeigtu. *pif, paf, pif, paf*
  14. Nu nopietni? Tik ļoti nepatīk tas, ko mācies, ka jāprasa palīdzība forumā? un varēji uzreiz iemest attēlus, lai saprastu, kas tur par lietu, varbūt pat varu palīdzēt, bet nu pašam jādara. Ir laba grāmata "Augsnes ilgtspējīga izmantošana un aizsardzība" (Nikodemus, ...). Var 2 nedēļu laikā iziet tam cauri un saprast ne tikai teoriju, bet arī izprast būtību un to izmantot praktiski. Tāpēc jau cilvēki mācās, vai ne?
  15. kā tur var izņemt to laimestu? un kādiem itemiem ir jābūt, lai varētu tur kaut ko likt? Man 1 no 10 mačiem ļauj likt likmi - pārējos saka, ka tukša soma.
  16. kāds šovakar pēc 8 grib pašaut competetive?
  17. awwwww...kā Tu uzrakstīji aprakstu, uzreiz atcerējos pašas beigas, kur sniga sniegs un dzima love. Tik jauka filma, bet bija pazudusi no manas IMDB aprites. Paldies, paldies, Tu esi mans glābējs! Rīt romantiskais vakars gatavs. Wohoooo!
  18. Pieļauju, ka viņš ļoti labi zina, kas ir Nikolajs Kondratjevs un pats man stāstot to noteikti būtu pieminējis. Pizģuka godu šajā sfērā varu uzņemties es. Sveiciens svētkos!
  19. lol, nē, es cenšos tēlot gudru. Politiku un ekonomiku mācos no interneta, tāpēc arī nekur tālāk kā internets par to cenšos neaizrunāties. Palabo mani! Pāris mēnešus atpakaļ šādu diagrammu redzēju ekonomista Edvīna Elferta prezentācijā un tur tika parādīts, ka Latvija varētu būt tur (gadu veca prezentācija). Tad nu es pieliku klāt ''manuprāt" un pateicu savas domas. Kas tas ir par ekonomistu, kura ciklu esmu attēlojis? Es gribu zināt, pastāsti!
  20. Krīze nebeidzas pēc pulksteņa. Manuprāt, Latvija ir kaut kur tur zvaigznītē. Saprotams, ka attīstītākām valstīm ekonomikas izaugsmes līkne ir ar mazākām svārstībām, attiecīgi ar mazākām krīzēm un kāpumiem.
  21. Balsojot par partiju, kura nesasniedz 5% barjeru (piemēram, Suverenitāte), liela Tavas balss daļa aiziet uz lielajām partijām. Un pie pašreizējās situācijas, lielākā daļā aiziet Saskaņas centram un sekojoši nāk citas lielās partijas, tāpēc par partijām, kas nesasniegs šo 5% barjeru nevajag balsot.
  22. bacard

    Nakts Riita Spams

    Piekāst mašīnu. Kad tiec studijā - pasveicini visus GIGNā.
  23. bacard

    Portatīvā šaize

    Nav man oficiālais Windows 8. Cik saprotu, tad tādu uz garantiju nav vērts nest.
  24. bacard

    Portatīvā šaize

    Datoram pašam vēl nav gads.
×
×
  • Create New...