acido Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Man piedāvāja iespēju mazliet nopelnīt - viss, kas man jāizdara ir jāiedod savs konts, tad jāsagaida, kad tur ieskaitīs 10k un jāatdod nauda īpašniekam. Nauda neesot "tīra" un no ārzemēm. Tagad es gribu noskaidrot, vai man gadījumā nepiepisīsies VIDs un nebūs sūdi ? + man liekas, ka dienas laikā var uz kartes uzskaitīt tikai kaut kādus 600 Ls(man ir swedbank), vai arī to limitu var palielināt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted September 7, 2012 Author Report Share Posted September 7, 2012 thanks, that helped me a lot Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Protams, ka viss ir legāli, ja no nezināma konta, nezināmu iemeslu dēļ tev ieskaita 10 tūkstošus, no kuriem tev atlec kaut kāda daļa naudas un tev šī nauda jāatdod nepazīstamai personai, nezināmu iemeslu dēļ. Seems really legit to me! Un nē - naudu no konta ( bankomātos ) var noņemt ar ierobežojumu. Naudu bankā ar personu apliecinošiem dokumentiem var izņemt uzreiz uz vietas, ja filiālē ir pietiekoši daudz naudas. Protams, ka tu pēkšņi nez no kurienes saņemot 10 tūkstošus un uzreiz tos izņemot, neradīsi ne mazākās aizdomas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 (edited) Man piedāvāja iespēju mazliet nopelnīt Ja "mazliet nopelnīt" nav vismaz 50% no summas, padomā, vai ir vērts iesēsties par naudas atmazgāšanu. Kautgan arī par visiem 10k hujzin kādam dārzenim jābūt, lai to darītu.. Edited September 7, 2012 by enjoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted September 7, 2012 Author Report Share Posted September 7, 2012 Ok, man piekasās menti. Es viņiem saku, ka man centrā vienkārši kaut kāds ārzemnieks piedāvāja nopelnīt un es piekritu. un tādā veidā turpinu tēlot muļķi. par to mani var cietumā iesēdināt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 veciit, aizmirsti, nee zin, tev pateiks, aa nu ja taa, tad ej majas, protams tev pieshuus lidzdaliibu, tas tu skolaa vareji teikt, ka neiznaji, ka bija majasdarbs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Ok, man piekasās menti. Es saku, ka manis raidītās lodes ceļā pēkšņi pieskrēja ar pieri priekšā kāds ārzemnieks. Vai par to mani var iesēdināt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Ok, man piekasās menti. Es viņiem saku, ka man centrā vienkārši kaut kāds ārzemnieks piedāvāja nopelnīt un es piekritu. un tādā veidā turpinu tēlot muļķi. par to mani var cietumā iesēdināt ? šito dikti sen un daudz esmu dzirdējis,1ns pazīstams sēž jau ,vēl 2,5gadi jāatsēž,bet tur bija iepriekš nosacīts sods...Bet ar šito atmazgāšanu pietika,lai norautu savus 2gadus nosacīto + 1,5gadu par atmazgāšanu...Bija mikstināts sods jo sīkais un sieva paliek viena... Bet sīkākās niansēs nezinu,... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Un cietumā, kad tevi valēs liels kuilis, arī varēsi iztēloties, ka neko nezini. Man rajonā arī, 2vi sīkie šitā izdarija - 100ls katram solija, jau 2ned neko nav dabujuši, un vēl, pastāstiju, ar ko viss saistīts, tgd stromī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Pirmkārt: ahahahahahahahah Otrtkārt: Viņi atradīs šo topiku un neviens Tev neticēs. Nedari to, sanāks lieli sūdi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Man vienīgajam liekas, ka ar katru dienu cilvēki paliek arvien naivāki? Kāpēc viņš izvēlējās nez tieši tevi? Lai varētu visu sūdus guldīt tavos plecos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 YOLO 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Neatdod naudu īpašniekam - problem solved 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 (edited) Cik zinu anglijā tas ir plus,mīnus pohuj,aizslēdz tev kontu un sliktākajā gadijumā paskalo smadzenes mentenē, bet te nav anglija.. Un noteikti te par tiem 10k,tev vairak par 500ls neviens nedos.. Tāpēc kāda jega taisit sev sūdus, 500 ls dēļ? Edited September 7, 2012 by ForesT Link to comment Share on other sites More sharing options...
prekkk Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 dari to drosi, nekas slikts nebus! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeChuck Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 (edited) Pastāv jau arī iespēja, ka pēc darījuma dabūsi naudu un varēsi aizmirst, ka kaut kas tāds bijis. Bēt nu pa lielam, vajag pašam izvērtēt, kas par kakām, vai ir vērts vispār sākt kaut ko domāt par piekrišanu. Edited September 7, 2012 by LeChuck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 nezinashana neatbrivo no atbildibas. pie reizes, lai visi zina - alkohols ir vainu pastriprinosh apstaklis. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Nu par 4k, neviens domaju nedzietatu, bet 10k, jau liekas smuka nauda. + banka nauda drosiba, ja nenorada tavu vardu, utt, neko neizsekos. Protams ja taja gala sakers, tad tev var but problemas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Nu par 4k, neviens domaju nedzietatu, bet 10k, jau liekas smuka nauda. + banka nauda drosiba, ja nenorada tavu vardu, utt, neko neizsekos. Protams ja taja gala sakers, tad tev var but problemas. Ko neizsekos, vid ir redzami visi darījumi privātpersonām pēc 1k Ls. 10k pārskaitījums no aizdomīga konta ārzemēs, naudas noņemšana un tā kā, ja tev ir kāda no normālajām Latvijas bankām, tad gaidi ciemiņus vai vēstuli par deklerācijas taisīšanu pēc kāda laika. Uzskaitīt tev var cik grib, tu 600 ls vari noņemt ar karti, bet peč 10k tev būs jāiet uz banku un vēl iepriekš jābrīdina par saņemšanu skaidrā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Ok, man piekasās menti. Es viņiem saku, ka man centrā vienkārši kaut kāds ārzemnieks piedāvāja nopelnīt un es piekritu. un tādā veidā turpinu tēlot muļķi. par to mani var cietumā iesēdināt ? Ja tev šķiet, ka, ar tik stulbiem stāstiņiem, var tikt vaļā no policijas, tad tev to muļķi nebūs grūti notēlot... Un sods par tādu "mazliet nopelnīšanu" ir 3-8 gadi cietumā. Es domāju ir vērts riskēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Naudas atmazgātāji atrod muļķi, kurš uz to visu parakstās, saņem, izņem un atdod naudu atmazgātājam Latvijā. Beigās visi atmazgātāji staigā laimīgi, bet tas naivais čalis, it kā nevainīgais, sēž aiz reztēm. Par šādām shēmām ir dzirdēts, reāli, daudzi tos 10k izņem vairākās bankās, pieņemsim, katrā pa 1k, bet es neparakstītos, jo risks tomēr ir augsts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 (edited) neesmu petijis, bet gan jau var tikt cauri ar nosaciito, pamatojoties uz faktiem - pirma sodamiiba, siikais, sieva majsaimniece utt visadas mulkibas var izdomat, ko tiesai ir janem veeraa. Edited September 7, 2012 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Tāpat būtu mantas konfiskācija un naudas līdzekļu atgriešana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 nu tas jaa, bet vismaz no restem var izmukt, ja paveicas katra zinja vieglak ir tos paris simtus nopelnit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now