Jump to content
GIGN Forum

Ducatii

Mirstīgais
  • Posts

    603
  • Joined

  • Last visited

About Ducatii

  • Birthday 09/10/1989

Profile Information

  • Location
    Riga
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://livescorebasket.com
  • ICQ
    0

Ducatii's Achievements

Kūls pacans

Kūls pacans (11/23)

4

Reputation

  1. Ducatii

    GTA V PC

    Man systemrequirementslab rādija ka viss, izņemot video karti, ir recommended (man AMD Radeon R7 200 series). Spēlē saliku labus settingus, nebija tā ka bremzē, bet kaut kā negāja gludi. Tad ielādēju draiveri kas, pielāgots priekš gta v http://support.amd.c...f9e14314ec5fc8b un tas strādā, tagad varu normāli spēlēt uz labu kvalitāti. par NVIDIA nezinu, bet laikam arī ir kkas līdzīgs http://www.nvidia.co...spx/83819/en-us
  2. Ir kāds interneta veikals latvijā, kurš pieņem maksājumus ar paypal? Vajag tādu kurā pārdod datora piederumus. Vienīgais ko atradu ir capital.lv un ggwp.pro
  3. Ducatii

    Maiņa

    Meklēju kādu, kas varētu samainīt naudu no Paypal pret Skrill vai Neteller vai webmoney. Gribu samainīt $50. (Lai būtu skaidrs - man ir paypal un gribu samainīt pret kaut ko citu) Esmu ar mieru nosegt visas komisijas, un maksāt 10% par maiņu. Sūtīšu pirmais.
  4. Ducatii

    Bitcoin

    Meklēju kādu, kas varētu samainīt naudu no Paypal pret Skrill vai Neteller vai webmoney. Gribu samainīt $50. Esmu ar mieru nosegt visas komisijas, un maksāt 10% par maiņu. Sūtīšu pirmais.
  5. Ducatii

    photoshop

    ok, liels paldies LittleAtoms! Bet man īsti nav ar ko aizpildīt tik milzīgu laukumu. Es gribu salikt kopā kādas 10-15 ieskanētas, vecas fotogrāfijas. Baigi daudz vietas paliek pāri ja uzliek 4500 x 6000. Pagaidām taisu ar šādiem izmēriem: Width: 15 cm, Height: 20 Cm, resolution: 72 Pixeļos tas sanāk 1080x1440 Ja šādu printēšu ārā, kas no tā sanāks? Nekvalitatīve bilde un neatbilstošs izmērs? Nevaru patestēt, jo nav printera - rīt iešu printēt uz copypro, tapēc jauztaisa normāli ar 1. reizi.
  6. Ducatii

    photoshop

    Paldies, bet joprojām nesaprotu kādi izmeri man jāliek. Es taisu tādu kā foto kolāžu. Pēc tam gribu izprintēt un ielikt foto rāmītī (rāmīša izmērs ir 15x20 cm) Kāds var pateikt kādi parametri man jāsaliek, taisot jaunu photosop failu? width, height, color mode, resolution etc. Būtu ļoti pateicīgs!
  7. Ducatii

    photoshop

    Es arī no sākuma domāju tā likt - 15x20 cm un 300 resolution, bet tad atverās 4500 x 6000 px liels fails. Tā tam jābūt? Tīri neiespējami kko sakarīgu uztaisīt ar parasta izmēra monitoru.
  8. Ducatii

    photoshop

    Paldies, DoubleT! Pamanīju ka var uzlikt cm, bet vinš baigi liels tad izskatās. Nesaprotu cik jaliek pie resolution? Cik zinu, tad priekš printēšanas vajag lielāku kā parasti. ne? Piemēram, ja uzlieku resolution 72 pixels/centimeter, tad photoshop baigi liels fails atverās - 1080 x 1440 pixeli
  9. Ducatii

    photoshop

    Photoshopā taisu vienu bildi, kurai, izprintējot, jābūt 15cm (platumā) x 20cm (augstumā) Kāds nezin kāds izmērs ir jāliek ps failam? Es domāju, kāds Width, Height, Resolution etc jāliek?
  10. Var nokačāt sopCast (http://sopcast.com) un skatīties labā HD kvalitātē, bez raustīšanās. TIkai jāsameklē normāls kanāls. livetv.ru pirms spēlēm parasti tādu var atrast
  11. Ducatii

    Likmju konkurss

    AIzūtiju vairākiem. Var lockot
  12. Ducatii

    Likmju konkurss

    Vienā likmju konkursā vinēju 300$, bet lai būtu pilntiesīgs lietotājs un varētu izņemt balvu, jābūt diviem uzaiciātiem draugiem, kas piereģsitrējas kā refferial. Konkurss darbojas tā ka tas kurš mēnesī savāc visvairāk punktu arī ir uzvarētājs. Saits pilns ar tādiem kas nesaprot pilnīgi neko no sporta, tapēc es piereģistrējoties tikai 12 dienas atpakaļ, apsteidzu arī tos, kuri lika likmes visu mēnesi. Tikko sācies Apriļļa konkurss, tapēc arī tev būs labas iespējas laimēt. Par cik nevēlos lieku konkurenci, ar linku nemētāšos Došu tikai pirmajiem 2 kas atsauksies!
×
×
  • Create New...