Jump to content
GIGN Forum

10. Saeimas Vēlēšanas


vincister
 Share


Recommended Posts

Bija jau topiki par šo tēmu, bet tagad ir zināmi gan partiju, gan kandidātu saraksti. Dažādos resursos un "pētījumos" redzamas dažnedažādas tendences. Interesanti gan man, gan vēl kādam būtu uzzināt kādas šīs tendences ir šeit.

Let the flame war begin. ^_^

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

:slap:

Mjā...

Šādu aptauju domāju taisīt vēlāk vai pagaidīt kamēr kāds uztaisīs. Bet sanāca pabūt vienas partijas aģitācijas pasākumā, kas kopumā atstāja labu iespaidu(runāt smuki jau visi viņi māk), lai gan zināmas šaubas dažos jautājumos bija. Šodien izlasīju rakstu par viņiem, kas daudz no dzirdētā noliek. Protams forums, kurā valda nospiedošs VL pārsvars diezvai ir objektīvākā informācijas vietne, bet tomēr. Lai vai kā, pārāk mazas iespējas tādiem tikt iekšā un tādējādi balsi atdot visādiem jefiņiem, kas pat bez akcenta latviski nemāk, netaisos.

Tagad pētu un vēl pētīšu VL/TB/LNNK sarakstus, kuri kadri tur atbalstāmi un kuri jāsvītro.

Link to comment
Share on other sites

jābalso par vienotību, bet cītīgi jāpasvīdro pidari no tā saraksta ārā. Šeit tomēr ir kāds retārds, kas balsos par PLL, jo nekādi citādi viņus nosaukt nevar.

par tb/lnnk negrasos balsot, jo iepriekšējās vēlēšanās tā darīju un robčiks mani smagi piepisa. Principā viņi visi no tb/lnnk puses ir pērkamas dirsas bez mugurkaula.

Link to comment
Share on other sites

Negribas jau iegrābties uz veciem grābekļiem, bet arī par sīkpartijām balsi atdot netaisos. Tie plēsīsies tik ilgi viens ar otru, ka ne pie kā laba tas nenovedīs. principā Vienotība vai TB/LNNK un švīkāšanās tur būs pamatīga, jo tikai daži kadri tur ir atbalstāmi.

Link to comment
Share on other sites

Balsot jau jēga nav diži liela , tīri tā ķeksītim ! Jauno valdību veidos Vienotība + SC . Vēlēšanas Latvijā viens tāds šovs ir, lai visiem būtu ticība , kad mēs dzīvojam fucking demokrātiskā valstī!

P.S. Tas , kurš domā ievilkt ķeksi par PLL ir uz vietas jānoslāna pie vēlēšanu būdiņas. 4 miljonu latu parādsaistības PLL kandidātu sarakstam velkas aiz muguras. + Andris Šķēle un Šlesers ir pirmie , kurus vajag pielikt pie sienas un nošaut.

Link to comment
Share on other sites

Par Vienotību vai arī par Visu Latvijai/TB/LNNK.

Ja Visu Latvijai būtu atsevišķa partija, nebūtu sasieti ar to TB/LNNK, tad toč par viņiem balsotu, bet tagad palieku pie Vienotības.

It kā patika kā I. Parādnieks runāja, it īpaši, kā izteicās par minoritāšu skolu attīstību.. :10cm:

Par PCTVL, Saskaņas Centru, Par Labu Latviju vispār var aizmirst! :mIm:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...