DuH Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Jaa, laikam esmu nolaapiits narkomaans, bet bez cs iztureeju knapi paari pa 2 nedeeljaam.. Luudzu sniegt dolbanam chiiterim iespeeju speeleet juusu forshajaa serverii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 nu man liekas vinsh tieshi tapec ari ir forshs, ka nedod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 nezinu īsti kā šinī situācijā būtu pareizi rīkoties, toties zinu kā būtu nepareizi - tagad tā vienkārši ņemt nost tev banu, zinot, ka čītoji izmantodams to, ka tevi jau pazīst un šķībi uz tevi neviens neskatīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Neuztraucies duh sens draugs shas ko labu pateiks tavaa laabaa. hmmmm Vinjsh taa vairaak nedariis njaa macho vareetu vinjam piemeerot kaadu sodu ja tev tas liks labaak justies un nonjemt banu. piemeeram lai pliks noskrien pa chaka ielu bljaujot " ES NEESMU CHIITERIS " nu DuH es esmu labs izruchiitaajs ne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 (edited) Man liekas ka ljoti daudziem bija taads saapiigs abloms, par to ka DuH chiito. Nezinu, veciit! Tev jaaiziet ar godu, nevis uz veedera jaalien atpakalj! Vismaz es taa domaaju. Edited October 13, 2005 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted October 13, 2005 Author Report Share Posted October 13, 2005 vareetu piedaavaat taadu variantu, ka uzlieku skriinshotu peec katra fraga (ja man kaads atgaadinaas, kaa to vareeja izdariit), bet tas norm noslogos piisli tanii mirklii.. tas 1 2. varat tagad kaut visi reizee skatiities shkjiibi - kaa jau teicu, tas bija tikai experiments, kursh izgaazaas... so, lemiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Ir veel viens variants Vinjam uzlikt uz gadu Glow Pink Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted October 13, 2005 Author Report Share Posted October 13, 2005 jurko - arii var Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 nu var jau buut, ka tas bija eksperiments, bet, lai to pieraadiitu, tev vajadzeeja nosutiit ierakstiitu veestuli (vai kaa vinj tur sauc) sev, kuraa buutu rakstiits, ka taisies veikt shaadu eksperimentu... Uz shiis veestules buutu uzraadiits taas izsuutiishanas datums un taa buutu kaa pieraadiijums... Bet vai zini, tas ir galiigi pokuj, jo tu chiitoji... Ir taada lieta, ka chitoks paliek chitoks, un pilniigi pokuj, vai tas esi tu vai kaads cits. Nepietiek, ka tu vienkaarshi chiitoji, kaa to dara parastie mirstiigie, tu izmantoji uzticiibu sev, lai vareetu bez probleemaam chiitot... p.s. Ja arii tas bija eksperiments, tad vismaz vari buut laimiigs, ka pieraadiiji, ka arii PRO pleijeri (vai nu kaa vinjus tur sauc) nemaz tik viegli nespeej chiitot ieksh gign p.p.s. PRO playeri be afraid, be very afraid Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 atnjemt regjistreeto niku (izdzeest no datu baazes) un likt speeleet ar vienu vieniigo DuH(kursh vairs nebuutu regjistreets) un pamociities! un tad paskatiities cik ilgi izturees bez 4iitiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 aizmirsu piebilst bez cs iztureeju knapi paari pa 2 nedeeljaam nu esi iztureejis arii vairaak, pats taksh teici: es chiitoju jau 23dienas man kaukaa shkjiet, ka chiitoshana - taa nav cs speeleeshana Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 (edited) man kaukaa shkjiet, ka chiitoshana - taa nav cs speeleeshana pareizi skiet, taa ir cs izvaroshana nu it kaa jau Dr. Pain ir taisniiba, ja jau chiiterus meera peec vienas latinjas, tad kapeec, lai tu - DuH buutu izneemums? Par labu, tev, liecina tikai tas, ka tu esi labi paziistams GIGN adminiem, ja es buutu admins, es tevi pazeelotu un nonemtu to banu, bet vai ir kaads garants, ka tev atkal galvaa neienaaks veikt liidziigus experimentus? kaa saka, vienreiz noprovee konfekti un tad gribaas veel un veel, tak garshiigi ir. taa jau norm 4els likaas, tikai tie chiiti sabojaa reputaaciju, visaa visumaa zeel, ka taa notika... DuH atbildi man uz vienu jautaajumu, kaada velna peec tu taisiji to experimentu, tad to, ka labus speeleetaajus (taadi, kas ieguvushi respektu adminu aciis un kuriem uzticaas) ir gruuti piekert tu arii vareeji pieraadiit 3 dienu laikaa, nu joptv meenesi chiitot, kas tas pa stulbumu? P.S. moska tu taisi kaut kaadu zinaatniski peetniecisko darbu par chiiteriem un chiitoshanas metodeem ieksh cs? Edited October 13, 2005 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Nedomaaju, ka bana nonjemshana buutu godiiga pret paareejiem "es vairs nechiitoshu"aajiem, kuriem logjiski, ka banu nenjems nost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 nezinu īsti kā šinī situācijā būtu pareizi rīkoties, toties zinu kā būtu nepareizi - tagad tā vienkārši ņemt nost tev banu, zinot, ka čītoji izmantodams to, ka tevi jau pazīst un šķībi uz tevi neviens neskatīsies. i to skataas, uz mani test2 skatiijaas 2 mapes! tikai taape, ka bija paaris forshi uuber cooliigi killi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Duh ble tu esi kretins un penis. Kapec tev bija jaaeksperimentee? Redzi es wh un visas hujnas parbaudiju uz cs 1.6 v6 +zbot. Ble tu esi ne tikai debils bet ari debils. Tagad tu nac ciemos ar izteiksmi, kas nozime :"ok ok, viss ir ok. tas bija sikums". Zini, bet man ir zeel teiksim arii dzeka, kas dabujis Nobanotu Ip vai kaa tamlidzigi. Nu nevar tev unban, nevar, jo tas butu psc. Ja tu nebutu citojis, bet mdsl butu iesviedis nobanotu, tad jaa. Bet saja gadijuma neies cauri. Es ja daritu (JA DARITU), kautkadu tadu exp, tad pateiktu tiem, kam tas jazin, bet taakaa experimentam nebija realas jeegas, tad nu vins bija lieks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Soglasenj s Rayus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 aizmirsti par to. vienkaarshi aizmirsti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 jadzivo pec vienlidzibas principa, ja iet runa par chitiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Čīterim bans un viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 katrs pats savas laimes kaleejs ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 maini ip, saac visu no saakuma, protamz, ar citu niku... iisteniibaa nekaa cita neatliek ja esi tik pieradis pie gign.lv! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 nika maiņa neko nemainīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Veelk uz puiku ar atsleegu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts