cucinjshs Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Jautrība var sākties! Vēlu veiksmi tiem, kas rīt liek angļu valodu! Ceru, ka sliņķi, kas visus 3 gadus nav ne sūda mācījušies, vismaz ar kafijas maisiem šai naktij ir nodrošinājušies. P.S. Ir sena paruna, kas vēsta, ka tas, kas eksāmena naktī ir cūkas novēlējumu saņēmis, tiek apkrauts ar A līmeņiem līdz ausīm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOOzzY :P Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 nu man personīgi angļu valoda bija visvieglākā daļa eksāmēnā, pat nemācoties, nezinu, kā citiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Liels paldies Es vakar sakot no 9 rita lidz 7 vakara kopa ar Anglu valodas skolotaji iznemu visas vielas, kas bija pa visu pusgadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImBaLANCE Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Kāds paspējaiegādātiers angļuvalodas eksāmenu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuzzy- Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Pārskriešu pāri eksāmeniem, kas man ir sakrājušies aiz angļu valodas grāmatas vāciņiem, uzvilkšu dūmu un iešu kārtīgi izgulēties pirms eksāmena. Gan jau būs labi, cerības uz A līmeni laikam nav diži lielas, bet B gan gribētos. Tāpat pēdējā vakarā neko daudz neiemācīsie, vienkārši jāņem uz pieredzīti, kas ir sakrājusies 12 gadu laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted May 24, 2010 Author Report Share Posted May 24, 2010 Es laikam vēl pārskriešu pāri visiem kondišanaliem un vēstuļu veidiem un tad jau arī jāiet čučēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Hell yeah, nevaru sagaidīt rītdienu. Šodien tā apzinājos, ka nu tie 3 vidusskolas gadi ir veiksmīgi nogulēti un palikuši tikai eksāmeni. Reāli man 4.jūnijā ir pēdējais eksāmens(ģeogrāfija), un tad 15 brīvas dienas līdz izlaidumam. Būs jautri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Es gan atlaižu, izlasīju tikai neformālās un formālās vēstules, un atsvaidzināju savu vārdu krājumu. Nedomāju, ka būs pārāk grūts Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 12. klasei bija informātikā šodien? Kādas atsauksmes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Veiksmi teim kam eksis. Man pasham nelikas nekas gr;uts un a līmenis ta ka nefig nafig Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 es IELTS jau liku...tākā šim vajadzētu būt čuma vieglākam...ceru vel 1.15 laiks janoskatās big bang theory un jālaiž Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Tikko izpildīju pirmās trīs daļas. Nelikās pārāk grūti. Drīz jālaiž uz rakstīšanu atpakaļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Vēlu veiksmi tiem, kas rīt liek angļu valodu! Ceru, ka sliņķi, kas visus 3 gadus nav ne sūda mācījušies, vismaz ar kafijas maisiem šai naktij ir nodrošinājušies. P.S. Ir sena paruna, kas vēsta, ka tas, kas eksāmena naktī ir cūkas novēlējumu saņēmis, tiek apkrauts ar A līmeņiem līdz ausīm! novēli man arī, tikai man rītā latviešu valodas eksāmens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 ūū. man ar rīt latviešu valodā vakar tikai runu uztaisīju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 (edited) Informātikas ieskaitei teorijas daļa bija diezgan viegla, vienīgais pāris jautājumi kā jau no ISEC - bez atbildēm vai ņem kuru gribi. Varbūt kāds var padalīties ar ko praktiskajā daļā bij jāstrādā. Edited May 25, 2010 by Crasher789 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 man runāšanas daļā bija 97%, tā ka var noraut A līmeni par skaistām acīm arī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Pirmās 3.daļas bija diezgan vienkāršas. Nu katrā ziņā biju domājis, ka būs grūtāk. Rakstīšanā gan, bļed, laiks bija par maz. Stabili vajadzēja vēl kādas 10 min, tur beigās visu sasteidzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 LV valodas eksis pats grutakais liekas ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted May 25, 2010 Author Report Share Posted May 25, 2010 Bija tieši tāds, kādu es gaidīju. 100%, ka pirmajās trīs daļās papisu kādus punktus, arī rakstīšanas daļā neparādīju savu labāko performance, vēl tikai jāgaida ceturdienas mutvārdu daļa un tad varēs prognozēt līmeņus, bet bija tīri ok. Manā skolā informātikas ieskaite bija 10. klasē. Ja nemaldos, kaut kāds 9 man tur bija. Ā, un veiksmi latviešu valodas eksāmenā, mazie devītie (cik es sapratu)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Aj, angļu valodu bija diezgan vienkārša, sapisos klausīšanā pēdējā uzdevumā. Sēdēju pašās beigās un īsti nedzirdēju. Bet gan jau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Esmu pat ļoti apmierināts ar šito eksāmenu, likās viegls, it īpaši 2. daļa. Pēdējā uzdevumā, kur 250 vārdi bija, uzrakstīju gandrīz ideāli, jo nezinu, kur tie komati jāliek Vārdi nāca paši no sevis, rakstīju par kompjūter geimiem, džankfūdu un smoukingu Rīt runāšana. Jāizpis pāris d-laitiņi ar vienu piegājienu un runāšu tik ilgi līdz dzīs ārā Just kidding, katrā ziņā, domāju, ka nekādām problēmām tur nevajadzētu būt. Veiksmi visiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Tā nu gan nav tiesa Atceros es pat tur nemācoties 10 dabūju, lai gan pamatskolā visi eksāmeni viegli. Ceru, ka rīt informātikas praktiskajā neiespers kādu Access, pārējam šķiet nevajadzētu būt sarežģīti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 (edited) pēdējā daļā tēmas bij pārāk vienkāršas..cerēju uz ko radošāku. language use taspats. pēc 30 min man runāšana... vispār viss bumbās šķiet. nepatīk neko prognozēt..jāgaida jūlijs, tad redzēs kā būs. P.S un 9 klases ekšus tākā nevajadzētu censties pielīdzināt tiem, kas 12... Edited May 25, 2010 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Powerpoint,Excel,Words. Nekas grūts tur nebija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now