Jump to content
GIGN Forum

ImBaLANCE

Mirstīgais
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ImBaLANCE

  1. Man ir jautajums ka to var izdarit upgraidot uz zemaku versiju [/ ?
  2. Lieta tada man uz pc stav windows 7 es gribu uzinstalet windows xp , bet man izmet error ko man darit , lai uz windows 7 parinstaletu uz windows xp caur boot ,lai man vairs nemestu error?
  3. Varbūt kāds zin kuros veikalos ir iespējams iegādāties pelīti microsoft 1.1 ? Tad lūdzu pasakiet ja esiet kāds redzējis kādā veikalā un aptuveno cenu !
  4. Leita tada izdzesu regedit vairakas mapes nejausi un tagad kompi nejeit ne explorer.exe un iet tikaj opera . Kā lai salaboju Xp 2 dabunu atpakalj ko izdzesu neparinstalejot windowu varbut var kaut kur noka4at kadu updatu kas ieinstalee trusktoshos failus?? Jo man naw cd rooma ]=
  5. Kāds paspējaiegādātiers angļuvalodas eksāmenu??
  6. Pieregistrejies seit >>> esmu.lo.hs Novelc autoklikeru seit >>> mozgof.net iesledzam autoklikeri un ieliekam keksi always startup windows on - tas nozimee ka klikeris automatiski ieslegsies kad juus ieslegsiet vienmeer datoru un ielogosies juusu akontaa un automatiski staigaas pa majaslapaam Izmeginat loti laba padarishana pats esmu kopumaa nopelnijis 200 LS !!!!!!! Labu veiksmi!
  7. Uzraxtiet ludzu kads link kur war nkachat powerboard fourum!!!
  8. es ar dream viewer uztaisiju template!!! Pasakiet ludzu kads vel kadas programas obligati ir nepieciesamas web taisishanai!!
×
×
  • Create New...