Jump to content
GIGN Forum

Melnā Dien Or Smth.


kaza4ok
 Share

Recommended Posts

Ir tāda lieta, kā cilvēkam piedzimstot, viņam veidojas 3 līnijas (nu ķip iedomātas, kas nekur neattēlojas reāli) - fiziskais, intelekts un vēl viena. Cilvēkam mūžā ir tikai kādas ~14 melnās dienas (tas ir tad, kad krustojas neitrālajā līnijā). Krč attēlošu šitā - nbtvczbk4lkzhf3k4mi.jpg

Nu un kaut kur var palasīt vairāk par šito ģēlu, varētu palīdzēt?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Būtu vel dzīva Vanga (jā, tā pati megakrutā pareģe), tad varētu viņai pajautāt, kuros datumos tev ir šīs "melnās" dienas. Bet kopumā, neticu šādām muļķībām!

Protams, var pa TV3 blenzt kkādus ekstrasensus, bet nu, tāpatās tūr kkas nava tīrs :3

Link to comment
Share on other sites

To droši vien saka cilvēks, kurš savā mūžā nav izlasījis neko vairāk par kontrastraika ieroču aprakstu. Veselīga interese par apkārt notiekošo, par dažādām lietām tikai paplašina cilvēka redzesloku. Tas ir tikai apsveicami, ja kāds savas iniciatīvas vadīts vēlas izglītoties, taču tādiem aprobežotiem ākstiem kā tev to nesaprast. Savukārt, jautājums par to, vai astroloģija ir blēņas ir diskutabls un tādi argumenti kā- "Goroskopi vaņajut, ti kazjol" ir truli. Kaza4ok, vari pagūglēt un palasīt par "čika laiku", tas ir kaut kas nedaudz līdzīgs tam, ko tu domā.

Link to comment
Share on other sites

Veselīga interese par apkārt notiekošo? Drīzāk muļķīgu sakarību meklēšana tur, kur to nav. Manās acīs jūs, "visuma tumšo stūru pētnieki", esat vienā līmenī ar mātes pagrabā dzīvojošiem jampampiņiem, kuri katrā sakritībā meklē vispasaules konspirāciju.

Melnās Dienas? Tiešām? :blink:

Ejiet tirgus tantiņās domubiedrus meklēt, nevis blamējieties te!

Link to comment
Share on other sites

Nu ar to arī vajadzēja sākt, nevis mani par lohu saukt, es apvainojos. Tikai stipri šaubos, ka tu man ko jaunu varētu pastāstīt.

Lab, mana sabiedrība šeit nav vēlama, iešu gulēt....vai vēl labāk - iešu pusnaktī iemērkties avotā, pirms tam ieziedies ar beladonnas smēri.

Link to comment
Share on other sites

Man vecmamma ar šito ņēmās - miers viņas pīšļiem. Arī ciem tantes nāca un viņām stāstija un cik man sarēķināja tad arī sakrita vismaz 2 datumi tiešām melnās dienas un arī mamma teica, ka viņai sakrita. Viņa man šo to pastāstīja par to kā nolasīt no rokas un no sejas tās amplitūdas un kā pēc sezonām izrēķināt, bet tev arī jāzin dzimšanas laiks precīzi un tad var izrēķināt tās melnās dienas un līnijas. Tas viss ir iespējams! Un - tur, kur lielākie attālumi starp līnijām- tie ir veiksmīgākie periodi, kad intelekta un fiziskā līnija vienlaicīgi maina periodu!

Ja kas - pm man! Varēšu tev palīdzēt!

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Sorry par offtopic, bet, cuucinj, tev te nav jāskatās un jāraksta, ja tevi tas neinteresē. Vari droši šo topiku neskatīt un iet cilvēkus apvainot citur.

P.S. ekstrasensi rullē! :khehehe:

Edited by dextOr
Link to comment
Share on other sites

Matemātiska pamatojuma tam nav, pietam gan intelekts, gan fiziskā sagatavotība dzīves laikā mainās, un nav noteikts, ka ir kāds noteikts maksimums, kā pēdējā robeža cilvēka spējām, ko varētu apzīmēt ar līniju.

Piekrītu cūciņam par to, ka tās ir pupu mizas. Protams, jebkāda veida izglītošanās ir izglītošanās, ja ne ko praktiski noderīgu, tad vismaz var iemācīties mācīties un uzzināt kaut ko jaunu.

Edited by icecube
Link to comment
Share on other sites

+10000000000

Es kaut kur uzgāju šīs līnijas, tikai uz sitiena neatceros, kur tas bija.

Interesēties par kaut ko vairāk, kā alkoholu, cigaretēm un cs`u ir pat ļoti veselīgi. Savādāk jau sāk likties, ka jaunatne degradējas un tos nekas cits vairs neinteresē, kā tikai uztaisīt cs serveri. Protams, ir prāti (??), kam nekas vairāk arī nav saprotams.

EDIT: un starpcitu, astroloģija ir jau sen kā pētīta un pierādīta zinātne. bet nu tas tā. tāpat kā teorijas par to, ka zeme ir apaļa (kas tā arī ir), ir pētīti cilvēki un to saistība ar zvaigznēm un planētām. šajā pasaulē viss ir saistīts un nekas nenotiek nejauši, veči. tā ir skarbā patiesība. aizdomājies!

Link to comment
Share on other sites

Finally, kāds topiks kas varētu ( bet tā diez vai notiks ) izvērsties par diezgan veselīga rakstura diskusiju.

Tāpat varētu spriest par cilvēka izcelšanos ( es zinu laikam 3 teorijas - Bībeles teorija, Darvina teorija un Big Booom. Ceturtā varētu būt UFO )

Lai gan neesmu pārāk liels Dieva tā Kunga atbalstītājs, bet, manuprāt, ir tēmas kur zinātne vēl ir nekompetenta spriest.

Par to "melno spirāli" runājot man liekas, ka nevar būt tā ka "īpašās dienas" iekrīt noteiktos laikos, jo neviens nezin kādi notikumi vai citas lietas var to ietekmēt.

@ cucinjsh - man šausmīgi patīk tādi aprobežoti vienpusēji cilvēki kā Tu. Tu uzskati, ka visam ir tikai loģisks izskaidrojums. Ne vienmēr 2+2 ir 4.

Link to comment
Share on other sites

http://www.tvnet.lv/online_tv/3385

sakritība vai kkas vairāk? :huh:

Tā ir tikai un vienīgi sakritība.

Kā tu nodzīvosi savu dzīvi, cik tev būs melnās dienas utt. ir atkarīgs tikai no tevis, no dabā notiekošā un taviem gēniem.

Un šīs pasakas ir cilvēka nespēja pieņemt lietas kā tās notiek, un lai dzīvi padarītu krāsaināku tiek izdomāti pekstiņi, un re ka tas cilvēks aizrauj, šis topiks jau to pierāda.

Manis pēc fantazējiet, ievelciet savus melnos datumus kalendara, kas ir tik pat prasta diena ka visas parejas.

Un es varu saderēt ka šī diena būs neveiksmīga, jo ja tu doma par nelaimi, nelaime arī pienāk!

Link to comment
Share on other sites

Ir, protams, ļoti debīlas sakritības, kad, piemēram, tu nakts laikā brauc mājās, pa galveno ceļu, un pēkšņi sekundi sekundē tevī ietriecas piedzērušies čalīši, kuriem ir pohuj. Bet tomēr, tur var būt arī kas vairāk, jo visu šito man stāstīja autoskolas pasniedzējs, kurš ne reizi vien ir skatījies upuru "līnijas" un tiešām ir bijis tā, ka krustojas. Neticu, ka n-tās reizes var būt sakritība.

Link to comment
Share on other sites

Es jūtu, ka visi māk gudri dirst, tikai ne vienam nav ne mazāko argumentu.

Šo sauc par likteni. Ja kaut kas notiek, tad tā tam bija jānotiek, lai notiktu kas cits. Un tā nav nejaušība.

Šis video ir no filmas "The Curious Case of Benjamin Button" (kur Breds Pits piedzima vecs un gadiem ejot, palika jaunāks). Interesanta filma.

Varu piebilst, ka filmā sievieti nobrauca. Šīs ir atveidojums, kā viss notika un ka ja kaut kas no tā notiktu savādāk, viņa netiktu nobraukta. Tāda ķēde, lai cilvēkam laupītu iespēju dejot uz visu atlikušo dzīvi, ticiet vai nē, nav nejaušība!

Link to comment
Share on other sites

EDIT: un starpcitu, astroloģija ir jau sen kā pētīta un pierādīta zinātne. bet nu tas tā. tāpat kā teorijas par to, ka zeme ir apaļa (kas tā arī ir), ir pētīti cilvēki un to saistība ar zvaigznēm un planētām. šajā pasaulē viss ir saistīts un nekas nenotiek nejauši, veči. tā ir skarbā patiesība. aizdomājies!

Astroloģija ir PIERĀDĪTA zinātne? Tu gribi man teikt, ka ir kāds, kas ir PIERĀDĪJIS, ka tas, ka Saturns atradās tik un tik grādus no Jupitera brīdī, kad es piedzimu, ir par iemeslu tam kāpēc man garšo vistas fileja siera mērcē? Nevajag dirst, astroloģija vienmēr ir bijusi un vienmēr būs pseidozinātne, nekas vairāk par tukšu diršanu, kas domāta māņticīgiem un lētticīgiem cilvēkiem. Un pārsvarā arī stulbiem.

Šī huiņa par melnajām dienām ir tikpat TICAMA, kā astroloģija. Kā jau kaza4ok rakstīja -

(nu ķip iedomātas, kas nekur neattēlojas reāli)

jā, tāpat cilvēkam piedzimstot no zila gaisa izveidojies ap zemi orbītā sāk rotēt spainis, kurā ir spageti ar gaļas mērci. Spainī ir tik daudz spagetti, cik tu dienu nodzīvosi un tajās dienās, kad ar spageti kopā izkāpj kāds gaļas klucis, tad tu dabūsi pa pautiem. Ejiet un pierādiet ka tā nav, astrologi, ibio!

Tā diena, kad cilvēki izvilks savu galvu no dirsas un sapratīs, ka tikai un vienīgi PAŠI ir savas dzīves noteicēji un attiecīgi arī rīkosies, nevis gaidīs ko kāds AUGSTĀKS SPĒKS viņiem teiks, būs baigi foršā diena.

Link to comment
Share on other sites

Ok, pseidozinātne, my bad.

Kam Tu, macho, tici? Tam, ka visiem galvas ir dirsā un Tu pats nesaproti, kāda velna pēc esi uz šīs planētas?

Šis ir jautājums, kas mani interesē visvairāk. Kāpēc Tu un visi pārējie ir šeit? Ja nevienam nav paredzēts neko paveikt un liktenis neeksistē, tad kāpēc visi esam šeit? Tā visa perfektā uzbūve, cilvēks jau pats par sevi, kur viss strādā tik nevainojumi, ir radies nejaušības rezultātā?? Vēl viens Tev jautājums. Ja Tu esi no tiem retajiem, kam galva nav dirsā, ko Tu esi iecerējis paveikt šajā dzīvē tādu, par ko neviens pat nav sapņojis? Ko Tu dari savādāk, kā pārējie? Tu tak to zini, jo negaidi, kad kāds augstāks spēks Tev to pateiks laika gaitā. Padalies, varbūt es izņemšu savu galvu un man atvērsies acis.

Ko pārējās planētas dara saules sistēmā? Gaida, kad pēc miljons gadiem saule paliks karstāka, Zeme nodegs un uz Marsa varēs pastāvēt dzīvība? Nevienam cilvēkam uz šīs zemes nav nekāda mērķa, viņi vienkarši ne za huj ir radušies kaut kāda mistiska sprādziena rezultātā, lai skrietu ik dienas žurku skrējienu - (darbs, mājas, gulta) ? Nu nezinu, man tas kaut kā nešķiet visai pieņēmami.

Link to comment
Share on other sites

macho - uz to ir jāskatās kompilcētāk!

Teiksim - astroloģija ir diezgan komplicēta prediction zinātne. Teiksim - ja tu salīdzini astroloģiju ar zīlēšanu pēc kārtīm vai kafijas biezumiem, tad redzams, ka astroloģija ir daudz definētāka. Proti - zvaigznes visi un visur redz vienādi un var izteikt "prognozi" balstoties uz astroloģijas konceptiem. Toties - zīlējot kafijas biezumos ir skaidrs, ka tie vienmēr mainās! Protams, tur ar tiem biezumiem ir daudz sarežģītāk, jo profesionālas biezumos zīlnieces jau nezīlē kafijas biezumos. Tos izmanto tikai kā mānekli, bet patiesā zīlēšana notiek no tavas sejas. Tas arī varētu izskaidrot, kā dažādas zīlnieces dažādos biezumos izzīlē vienu un to pašu - jo mēs nevaram izslēgt nemainīgo faktoru - cilvēku!

Noreks, protams, ir absolūts daunis un tas klipiņš no Benjamin Button filmas neattēlo likteni. Patiesībā - tā ir vienkārši spekulācija ap kā būtu, ja būtu, ar ko nodarboties ir ļoti bezmērķīgi.

Piemēram - kanādiešu aizsargs būtu aizgājis uz tualeti par 5 sekundēm vēlāk, varbūt viņš būtu kārtīgāk nomīzies un stiprāk iedunkājis šveices uzbrucēju, kā rezultātā spēles rezultāts būtu izvērties absolūti savādāks, bet - kuru gan tas piš?

Tāpēc mēs atgriežamies pie topika par nākotnes pareģošanu un likteni.

Apskatīsim divus topikus!

1) self fullfiling prophecy

2) liktenis - neizbēgamība

Sāksim ar likteni - ideja nav mana, bet ir veca. Ideja ir šāda - ja mēs spētu uzbūvēt superdatoru (pierādīts, ka tam jābūt tik pat lielam un komplicētam kā visums, bet šeit mēs pafantazēsim) un ievadītu tajā katra atoma, katra protona un neitrona stāvokli. Pilnībā nodefinētu šo pasauli. Tad mēs iegūtu ierīci, ar kuru "varētu" pareģot nākotni. Šī teorija balstijās uz pieņēmumu, ka dabā nepastāv tāda lieta, kā varbūtība. Pat šķietami varbūtīgi notikumi patiesībā būtu pilnībā aprēķināmi, ja mēs zinātu katru sīkumu par tiem.

Tad pieņemsim, ka mums ir dators, kurā mēs varam simulēt PASAULI - uzskatam - sims datorspēle, kurā mēs simulējam ģimenes dzīvi.

Dators būtu TIK jaudīgs, ka mēs spētu tajā tīt laiku uz priekšu - paātrināt datora darbību. Pieņemsim - ka datoram ir liela zaļa poga, ar kuru mēs spējam momentā nokopē visu pasaules informāciju un ielikt datorā apstrādei. Ko mēs redzētu datorā un vai spētu paredzēt nākotni? Vai dators attēlotu mūsu turpmāko dzīvi un mēs neko nespētu mainīt?

-> Protams, ka nē! <-

Ir absolūti skaidrs, ka šāda sistēma spētu turpināt simulē pasauli, bet "mūsu" pasaule atšķirtos to simulējamās pasaules ar to mirkli, kurā tiktu nospiesta datora zaļā poga.

Pieņemsim, ka nākamais, ko cilvēks izdara pēc datora nospiešanas ir paceļ labo vai kreiso roku. Ja datora simulācija rāda, ka cilvēks pacēla labo roku, tad cilvēks, kurš skatās uz datoru, varētu pacelt kreiso roku un otrādi - tas pierādītu, ka mēs spējam mainīt likteni, ja mēs zinām nākotni.

Tomēr - ja šis dators būtu tiešām tik kruts un pat spētu savā simulācija simulēt pats sevi un savu darbību - kuru roku datorā paceltu cilvēks, ja arī simulācijā viņš izdara savu lēmumu balstoties uz nākotnes informāciju?

Šis ir interesants jautājums un mēs neizbēgami nonākam pie diviem secinājumiem -

1) ja dators ir pareģojis nākotni, kurā es pacēļu kreiso roku, bet es pacēlu labo roku - vai dators ir pareģojis nākotni?

2) ja dators pareģo, ka es paceļu kreiso roku un es arī paceļu kreiso roku - dators nav mānijies, bet es esmu pacēlis kreiso roku, jo dators tā pareģoja.

Ir diezgan vienkārši redzams, ka nākotnes pareģojums kļūst nederīgs, ja nonāk tā rokās, kuram tas tika izteikts!

Piemēram - baba Vanja man pareģo, ka piektdienā mani notrieks mašīna-

1) es palieku mājās un mašīna mani nenotriec vai arī es izeju uz ielas un uzmanos no mašīnas

2) es izeju uz ielas un mašīna mani notriec

1) - babas vaņas pareģojums nebija pareizs

2) zinot parēģojumu un izejot uz ielas es esmu pats izsaucis tā piepildīšanos (self fullfiling prophecy)

Labi - pieņemsim, ka baba vanja pareģo, ka mani notrieks mašīna, bet man nesaka. Mani tiešām notriec mašīna. baba vanja pie manis pienāk un parāda lapiņu - redzi, es paredzēju, ka tevi notrieks mašīna! Ko man tas dod? Neko! Es taču zinu, ka mani notrieca mašīna, bet vai to tagad var mainīt?

Vai tas nemeiko sensu? :D

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...