Jump to content
GIGN Forum

dextOr

Mirstīgais
  • Posts

    209
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

dextOr last won the day on June 19 2020

dextOr had the most liked content!

About dextOr

  • Birthday 03/07/1994

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

dextOr's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

1

Reputation

  1. Hahaha. izaugusi cilveki - vairs ne CS, ne TF2 nespele. Vismaz tie, kas atbildigi par so kantori.
  2. Jautaajums tomeer paliek - vai juus maakat padirst, tad piecelties kaajaas, apgriezties otraadi un suudu paarzaagjeet ar uriinu kaa mezhcirteejs paarzaagjee baljkji?
  3. dextOr

    Molten-wow

    Pirms 2 gadiem, kad vēl spēlēju, man tur bija kkāds 45. lvl hunters, bet es tev viņu tāpat neatdotu, jo man BĻEĢ NEVIENS ACCOUNTUS NEDEVA! (+ esmu žīds )
  4. Nē, nē, nē! Man neviens nepalīdzēja Super Mario World iet! Kā arī viņš noniecina visus 11 gadīgos cs spēlētājus.
  5. dextOr

    Alkohols

    Nedzer alu, bet gan šņabi.
  6. jā, ja uzticies pārdevējam
  7. http://thepiratebay.sx/torrent/6768548/Battlefield_3-RELOADED
  8. Labi, izskatās, ka tiem, kas tiešām kaut ko varētu mainīt ir vienalga un ir labi, kā ir. Laikam jau var slēgt ciet.
  9. Gestapo, tad lūdzu izskaidro, kāpēc visos WCG, IEM un KODE5 cupos double duck NAV aizliegts? Ja jau profesionāļi var duckot, tad kāpēc nevaram arī mēs?
  10. Es tiešām nesaprotu, kāpēc tu gribi limitēt spēli? Visi šie mazie knifi tieši padara CSu foršu. Grūtāk būs kādu nošaut? Pierastu. Un visi ar laiku iemācītos double duckot.
  11. Sveiki! Vēlējos turpināt diskusiju par double duck no šī topika: Cik sapratu, tad topiks tika slēgts, jo nebija ievietots pareizajā sadaļā forumā. Par cik uzskatu, ka šī ir problēma, kā arī šo sadaļu admini izskata diezgan bieži, ceru, ka varēsim šo problēmu izrisināt. Ja vēl nezini, par ko ir diskusija, tad iečeko augstāk minēto topiku. Ļoti vēlētos dzirdēt no augstāk stāvošajiem. Paldies
  12. Ļoti vēlētos, lai vecie ūpji (worm, bloodlord, odinjsh u.c.) iemestu aci šajā topikā, jo izskatās, ka daļa ir ieinteresēto. Kā arī es gribētu uzzināt iemeslu, kāpēc double duck ir noņemts.
  13. Tie, kas māk izmantot double duck efektīvi, piekritīs man sakot, ka double duck ir būtiska daļa no CS. Ja jau visos lielajos CS tournamentos nekad nav bijuši aizliegumi pret double duck, tad kāpēc te vajag? Uzskatu, ka double duck izmantošana padara spēli daudz interesantāku un grūtāku (kas mani priecē). EDIT: Ja mana balss šeit kaut ko maina, esmu viennozīmīgi par anti double duck plugina noņemšanu.
×
×
  • Create New...