Jump to content
GIGN Forum

fantaazija

Mirstīgais
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

fantaazija's Achievements

Malacis

Malacis (5/23)

0

Reputation

  1. fantaazija

    Molten-wow

    Pašam bija druids, bet nepatīk galīgi ;s
  2. fantaazija

    Molten-wow

    Varbūt šeit ir kāds kas agrāk ir spēlējis Molten-wow un accounts vairs nav vajadzīgs?!
  3. Tu varētu savādāk urakstīt, jo neko no sacītā nesapratu! Man ir DirectX11 versija, nezinu kā uzlikt to Directx9c - Man ir Windows 7. Un nezinu kur atrodas tādi video uzstādijumi, derētu tos ar pateikt kur un kā darīt. VARBŪT TU LŪDZU VARĒTU PALĪDZĒT CAUR TEAMWIEVER?
  4. Verot vaļā spēli man izmeta šādu lodziņu. Un tā ir vienmēr kad restartēju datoru un veru vaļā kādu spēli. Bilde: http://www.bildites.lv/images/n0jyfut4atjyuc8rn.jpg Ja kāds zin kas jādara lai varētu atvērt spēli, ierakstat kā!
  5. Sveiki, varbūt kāds zin ka ir tāda mājaslapa ASK.FM kurā var atbildēt uz jautājumiem gan rakstiski, gan ar video. Esmu redzējis ka citi atbildot ar video izmanto ManyCam programu ar kuras palīdzību var tur mainīt fonu pašam video u.t.t Bet kad ataisu pašu ManyCam un spiežu lai atbildētu ar video man tajā mājaslapā parāda: "Video kamera aizņemta.! Lūdzu, ieslēdziet video kameru vai pārliecinieties, ka to neizmanto cita aplikācija" Varbūt kāds zin kas jādara lai Es varētu palaist to programu un vienlaicīgi atbildēt uz jautājumiem ar video?!
  6. fantaazija

    Ir Kāds?

    Sveiki, gribēju vaicāt vai kāds nav reģistrejies ORB.Lv un vai nelieto savu profilu, jo tagat taja portala reģistrešanas ir slegta un gribeju vaicat vai kāds nevar atdot savu ja nelieto, visu info nomainišu u.t.t
  7. paldies, viss sanaca! var slegt ciet.
  8. nū laikam jā, iesaki kā un ko man darīt, jo nezinu
  9. Sveiki atkal.. Varbūt kāds ir dzirdejis par to portalu ask.fm kur reģistrejas un atbild uz jautājumiem un tādā garā. Gribēju jautāt vai ir iespēja no turienes nolādēt video? - ja ir tad kā?
  10. fantaazija

    Kā Sauc?!

    Un paldies par dziesmu.. var TC
  11. fantaazija

    Kā Sauc?!

    http://www.youtube.com/watch?v=SP8m3c_KIAc Kā sauc to dziesmu kas sākas 01:10??
  12. fantaazija

    Warcraft Iii

    Sveiki! Es speleju warcraft III onlaina visados serveros, gribeju vaicat vai nav kads hack kurs dod daudz naudu, koku u.t.t ? Un ja ir iedodat ludzu link kur noka4at...
  13. fantaazija

    Muzika

    Varbut kadam ir aizkerusies datora si dziesma? austrumbloks latviesi-russkie Ja ir ludzu auksupladejad yy.lv vai kur citur.. Loti vajag so dziesmu.. EDIT: Paldies 10-k Varat TL
  14. kādu lgsl? EDIT: Visu atradu.. Paldies un lūk iznākums.. Diemzēl nebija cs 1.6 attēli tikai un ieliku sourc attelus
  15. Sveiki! Vai kādam nav aizkērusas mapju bildes preks servera monitora? un varbut kāds zin kur dabūt ar visiem vajadzīgiem izmeriem presh servera monitora..
×
×
  • Create New...