Jump to content
GIGN Forum

Palaidnis

Mirstīgais
  • Posts

    173
  • Joined

  • Last visited

About Palaidnis

  • Birthday 02/09/1991

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

Palaidnis's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

0

Reputation

  1. Droši vien jau, ka nav, vai arī oldskūl mīzalas variants "Viņam vajag, lai viņš brauc" Tev par nožēlu vai laimi, spēcīgi pie dirsas, uz šādiem sūdiem nebraucu, nesaskatu jēgu braukt uz kkādu mītu, kur kkādi zdaroti rullē sūdu par un ap cs.
  2. Ja tu uzskati, ka šis ir mans vienīgais profils iekš šejienes, tad tu spēcīgi kļūdies. Par tevīm sūdu dzenu, jo vairākas reizes esmu izpelnijies tavu uzmanību. Arī caur pm`iem, kad tiek draudēts ar supensedu. Protams, ne šim, bet citiem, kuri - kā redzi, ir nahrenizēti! Un jā smirdi vienīgi un tikai tu, dauni! Nepatīk lasīt - NELASI! Neviens tevi nespiež apmeklēt šo topiku, retarda klauns!
  3. Tāpēc, ka ezis ir LAME! nav bijusi pirmā reize, kad viņam kkas nepatīkās, trāpa cash`a profilā, uzmet supensedu, tjipa, yo, esmu gign`a dievs, varu nahrenizēt visus!
  4. Nezinu, kā jums ar biļetēm, bet ir viena vieta brīva iekš auto! No tevis ceļa nauda un laižam! Izbraucam no Ogres!
  5. eziic, tu droši arī vari savai mammai paprasīt, lai iegādājas tev smadzenes, a to, domā, ka vari tikt pie cash`a profila un tēlot ūberPROčali, tas jau ir pierādijies vairākas reizes! ausaini, vienīgais, kas šobrīd izpauž savu tizlumu, tas esi tu, pat ezis ar saviem "yo, yo, varu tev uzmest supensedu" nespēj tik spēcīgi izcelties kā tu!
  6. Tagad es saprotu, kāpēc tu esi tik mega liels retards. Nu nav visi tādi PRO čali kā tu, kas vienmēr un visur visu var! Tikai atkal nelien caur cash`a vai cita modera profu un mani nesupensedo!
  7. Nevis ej pie kkāda ģimenes ārsta, bet gan pie kkāda acu ārsta, acu ķirurga Līdzīgs atgadijums bija draugam, kad sapampa purns. Sākumā džeks nesaprata, kas pa sūdiem, aizgāja līdz ģimenes ārstei, izrakstija zālītes un viss, dzēra zāles visu dienu. Nākamajā dienā piemožoties ģīmis bija 3 reizes lielāks. Srazu aizbraucas uz Ogres neatliekamo uzņemšanu (Ogres novadā dzīvojam), srazu ielika palatā, tās pašas dienas vakarā bija operācija. Izrādijās tas pats sūds, kas man bija - strutas, kas lien līdz smadzenēm. Viņas ir kkādas mistiskās, bet var maukt uz operācijas galda, vai arī kā es, kad man bija - gāju pie zobārsta, jo mutē bija strutu kunkulis (gadi entie atpakaļ), kā rezultātā dabūju dahuja šprices mutē un beigās pārgrieza strutu bumbuli, gaidiju pusstundu, apmēram, kamēr strutas sāka tecēt lejā no smadzenēm. Atceros to, ka ejošā nedēļa bija mega sūdīga
  8. http://www.bilesuparadize.lv/events/zz_bal...each_party_2010 ausainis, nomirsti lūdzu!
  9. Tad jau tu kkāds spicais čalis esi, ka centies kko gudru uzdirst, lol! Izskatās, ka tev tomēr ir kāda trauma, nu precīzāk kkas nav sanācis, j beigās nonstop`ā sāc maukt par to, ka nespēj lāga atšķirt meiteni no džeka, to dzimumorgānus Tu neesi pelnijis dabas brīnuma grupu?
  10. Kad vēmi, tad kkur nekriti ar seju pa priekšu? Parasti tik izteiktas sarkanas acis ir tad, kad trāpa ar kko spēcīgu pa acīm, kulaks, pudeļu korķīts, etc!
  11. Tas tiešām ir nožēlojami un apkaunojoši. Laikam tev arī ir 16-17 gadi, un tu esi retards, jo nespēj sekot līdzi tekstam. Nekur nelielos, vienk. pasaku savu sūdu. Par cik šis ir nakts rīta spams, kur šāda tipa sūdi tiek rakstīti, tad vismaz cenšos pieturēties pie normas, kamēr pārējie retardi te kko maharējās! YO!
  12. Vispār nekur nefigurē neviens teksts no manas puses, ka braukšu kkur klopēt, nu neesi tu kruts Par šoferiem, jup, abi draugi, parasti maucu tikai ar viņiem kkur, džips ir Land Rovers, maita rijīgs, pasties pats netā, pa cik naudiņām nāk. Nu neesi tu kruts! divīt, te jau smird pēc pedofīlijas no tavas puses...
  13. Tici man, tev ar par ļaunu nenāktu!
  14. Atkarībā ko tu vēlies tanī web`ā likt iekšā, nus, par kādu tēmu būs tavs prodžekts?
  15. Nus, variācijs ir daudzas, bet viena no viņām - tu ātri būsi beigts
×
×
  • Create New...