Jump to content
GIGN Forum

Ko Lai Skatās?


el_Moerto
 Share

Recommended Posts

Pēc family guy visu sēriju noskatīšanās konkrēts tukšums sirsniņā palika, vienkārši tik brutāli norēcu dirsu skatoties FG. Ko lai tagad skatās? American Dad? Futurama? Es nevienu no viņiem neesmu skatijies tādēļ nav ne jausmas kurš labāk patīk. Ā, southparkam visas epizodes esmu redzējis tākā to neieteikt.

Edited by el_Moerto
Link to comment
Share on other sites

Archer.

Multene par spiegiem. Nesen sākās, ir iznākušas 4 sērijas. Man patīk, pat ļoti. Varbūt tāpēc, ka perversa :)

Futuramai arī nav ne vainas. Viņiem ir diezgan labas filmas, vienīgi no sākuma labāk paskatīties seriālu.

Link to comment
Share on other sites

:D piedod, bet šķiet, ka tieši FG joki atkārtojas no sērijas uz sēriju. Neesmu gan pēdējās sezonas skatījies, bet nu sākumā (pirmās 4 sezonas) tie joki bija tik debīli, ka pat skatīties īsti negribējās. Visu laiku skatījos ar naivu cerību, ka kaut kas jautrs beidzot būs, bet huļi. Nu ok, bija labas sērijas, bet lielākoties diezgan jēlas padevušās.

Klasiskā frāze - Lai nebūtu pilnīgs offtopiks ieteikšu Drawn Together. Joki šķita ļoti līdzīgi FG.

Link to comment
Share on other sites

Bleach ir tвds sыds. Viss bыtu labi, ja viтi vienas sezonas siюetu neizstieptu pa divdesmitdeviтвm sezonвm. Un filleri, фф bпв, kurр tos sыdus izdomвja.

on a seperate note, Death Note ir diezgan stilоgs anime. :)

Link to comment
Share on other sites

Oi bljaa! Nu no jusu komentariem par to, ko butu labak skatities (FG, SG, DK, FF, TK) butu ari kada jega, ja blakus butu pierakstiits "tavs" vecums. Varbut nevieta, bet esmu noverojis, ka filmas/seriala forshumshkjietiba ir tieshi proporcionala fu$@% vardu skaitam taja filma/seriala, kas savukart tieshi proporcionali ietekme filmas novertejumu apgriezti proporcionali (vai pat logaritmiski) vertetaja vecumam!

Chill,

Beefs

p.s. zhopa... atmetu smekesanu - tagad izdzeru 0.7 ruminju un pat tolkam iedzeeris nejuutos... doh :(

Link to comment
Share on other sites

Tu tak pokeri spēlēji , ne? Tad iesaku brīvajā laikā paskatīties www.pokertube.com vai www.cardplayertube.com kādu video, pats iesaku - wsop turnīriem un million dollar cash game, high stakes poker cash geimam !

Link to comment
Share on other sites

Es pokera video katru manšķiet skatos, high stakes poker visas sezonas esmu redzējis, wsop man besī skatīties dēļ tā komentētāja Chada Normana vai kā tur viņu sauca, vienkārši čalim tik nesmieklīgi joki un tas otrs vienkārši pieklājības pēc visu laiku pasmejās :D. No pokera video vēl tā interesanti skatīties ir poker after dark, tīri tāpēc ka tur nereāli smuki zaķi intervē (es nezinu kā pateikt, nu tipo kad tur kādu pasauc parunāties, pastāstīt par spēli) spēlētājus.

Edited by el_Moerto
Link to comment
Share on other sites

:D. No pokera video vēl tā interesanti skatīties ir poker after dark, tīri tāpēc ka tur nereāli smuki zaķi intervē (es nezinu kā pateikt, nu tipo kad tur kādu pasauc parunāties, pastāstīt par spēli) spēlētājus.

Skaties Prince of Bel AIR.

Link to comment
Share on other sites

Nu ja mēs aizejam ārpus multeņu robežām, tad iesaku Californication, Entourage un The Office. Visus trīs skatījos ar lielu atkarību. Tagad skatos Secret Diary Of A Call Girl. Padsmit sērijas par padārgas maukas ikdienu.

Nevis Dudesons ir tipa Jackass, bet Jackass ir tipa Dudesons. Somi bija pirmie, pēc tam saradās pakaļskrējēji.

lietotājs x, I'm watching you..

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...