MeGaPiiLe Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 (edited) ārā tik smuks sniedziņš snieg un es dzeru tēju un esmu laimīgs... līdz brīdim.. kad man būs jāiet ārā aukstumā un jādodas uz Rīgu.. bet es tik un tā priecājos. Kaut kad drīzumā arī būs jālaiž uz kalnu. un tā kā man skola šodien nav, tad rīt varēšu kādu izvārtīt sniegā un iemest ar sniegu kādam pa seju, un pasmieties. Ko jūs dariet šādā laikā? btw, tagad šitāds laiks varētu būt līdz februārim.. tomēr mani mīļākie gadalaiki ir ziema un vasara. p.s. tomēr reāli garlaicīgs topiks, bet ir bijuši vēl garlaicīgāki. p.p.s. esmu ievērojis, ka ar aukstumu urlas savairojušās stacijā. Edited December 16, 2009 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Aukstrums ruļavoj, beidzot sētas hokeja līgas sezona ir sākusies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Ļoti daudzi cilvēki ir tādi, kas gribēja sniegu. Saņēma - tagad nīd. Pats galīgi negribēju, labi, mazliet varēja uz jaunā gada pusi, bet ne jau tik pārspīlēti un auksti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Ienistu ziemu , ja nu tikai majas sedet siltuma tad patikami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Ziema poh, bet aukstums nah Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 3 mēnešu sods, par ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 es labāk nolieku karoti tuksneša vidū no karstuma, nekā Rīgā no aukstuma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Man patīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Fakin' ienīstu ziemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Es visu laiku mājās sēžu Negribu iet ārā , kad ir tik auksts laiks Mums vakar bija -18 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Ziema ir zbis tad kad nav putra uz ceļiem un nav sniega, ka ir tikai tā normāli uzsalis vismaz var hoķi ar kaimiņiem uzšaut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Jā, izmantojiet ziemas priekus, īdētāji Vai tad jums patiešām nepatīk pa ledu padzenāt ripu vai aizbraukt uz kalnu paslēpot/pasnovot. Kaut vai ar plēvi pašļūkāt. Kaut gan sals nav nekas foršs, tas nu gan jaatzīst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phenomenal Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Sniegs jau patīk , bet aukstums nepatīk nevienam , takā nesen iegadājos snovbordu , man kautkā vienalga uz aukstumu ka tīk tieku uz kalnu un ir sniega pietiekoši Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 +1 slidas jau uzasinātas, vēl tik nūju vajag dabūt, jo vecā jau galīgi nojāta. Vienīgi ceru, ka mūsu "krutajā" pilsētā neizdomās, ka šogad naudas nav, tāpēc nebūs arī slidotavas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Emm, vai tad publiskajās slidotavās var spēlēt hoķi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Man nav apavi ziemai, man nav drēbes ziemai, tad varat iedomāties, kā es priecājos par sniegu un aukstumu. Ārā vispār negribas līst. Vienīgais pluss, apsnigušie ceļi un laukumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Šodien pirmais hoķis tika rauts uz dīķīša. Itkā jau zajebis, tikai jālej ledus. Par aukstumu runājot - ahujenna pretīgi, man besī. Ārā ilgāk par 2h nevar nosēdēt, tad uz reiz jāiet vainu uz kādu kafejnīcu vai pa taisno uz mājām! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4llschmir Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Ārā vispār negribas līst. Vienīgais pluss, apsnigušie ceļi un laukumi tas pats! kājas salst, ausis krīt nost.. uhh šogad jaiemācas slidot beidzot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Auto ziemas prieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Ja es dzīvotu Rīgas C arī droši vien ienīstu ziemu... Par cik dzīvoju pie ezera, es viņu mīlu, bet vasaru vairāk btw es eju slidot, vakar tikai aizsala ezers, ja kas tad savu reg niku ziedoju k'adam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Javelk ragavinjas un sleepites no pagraba laukaa un but pa wiikendu jadodas pavizinaties aiz AUTO Izbaudit Ziemas priekus Ideals laiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 aitu ferma pakoju logus, Slidinos ar John deere , reku pagajushais gads slidinos ar 960 volvo ( nice 2,4 tdi rwd). auksti. nenormali auksti - volvo nojuka radiators ar koleegu gajam majas ... tikko atnacu - ibio parsalu.. piektidien pirts beidzot.. kkada divaina gan, bet nu viens draugs teica ka jaaiziet.. kkur vecakjos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 (edited) Ble, es nessu vienigais, kas sajas ligas tuse So sestdien, uz tuveja ezera,dika jalaiz vala... Edited December 16, 2009 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted December 16, 2009 Author Report Share Posted December 16, 2009 (edited) oi pie drauga ar citreiz aizbraucu uzkapāt hoķi, kad viņam pļava uzsalst un ledus ir. Šogad vēl nav sanācis, bet pagajušogad tur smirdēja pēc govs sūdiem ,kā nekā - pļava. kgan man hokejs pietiek, pats trenējos. aukstums nežēlīgs, tapēc vajag silti saģērbties. tā jau normāli, bet tas vējš totāli saldē seju. Edited December 16, 2009 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 ziema ir suds. Ne nu protams, visam labam ir savi miinusi un visam sliktam savi plusi. Ziemaas plusi, izpriecas, var pikoties, snovbords(sleposhana), pikoshanas & shit. Minusi, pietiks tikai ar aukstumu. Vakar izgaju uzpipat ar draugu, jo gaju pie vinja pakalj pec xp instelacijas diska, man bija durainji un uzpipat normali ar tiem nevar, tapec ar pliku roku pipaju un nospriedu to, ka neieshu vairs lauka pipat, tikai majas pie lodzinja. Pirksti nejutigi uz savam 10 minutem. Bet nu skats labs no istabas, bet kad izlien ara tad ir psc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now