Jump to content
GIGN Forum

Roy

Mirstīgais
  • Posts

    360
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Roy

  1. Roy

    Mans Stāsts.

    Ej bērnu audzini un tirgošanās iemaņas uzlabo! Jupis!!!
  2. Man pirmā doma arī bija par salidolu, vienīgi viņu tur iekšā dabūt gan ir mazliet problemātiskāk. Portatīvajam gan pats ventilātors smuki izjaucās un visu varēja sasmērēt. Btw, man daži ir teikuši, ka ne visus ventilātors drīkst eļļot, jo var sabojāt mehānismu - wtf? Kā vispār var noteikt, ka drīkst/nedrīkst eļļot? Kaut ko tādu dzirdēju pirmo reizi.
  3. Tāds paglups jautājums, bet ar ko tos čarkstoņus vispār eļļo?
  4. Negribu te diži spamot, bet gribējās pateikt, ka esmu mainījis savas domas. Aizbraucu uz citu lmt kantori un šie telefonu ātri vien savāca uz garantiju. Tagad pēc diezgan ilgas gaidīšanas vietā saņēmu pilnīgi jaunu telefonu ar garantiju.
  5. Kārtējais offtopiks. Nesen (pagājušajā nedēļā) saskāros ar jauko LMT servisu. Aiznesu savu nokiu 6700 uz garantiju, jo bija atlūzusi aizmugurē antena (korpusa defekts). Telefonam nebija neviens skrambas, kas norādītu uz to, ka viņš ir kkur kritis utt. (nebija jau arī). Beigās pateica, ka tā ir manis paša vaina un atdeva atpakaļ beigtu telefonu - tb, viņam nav zonas. Lieki piebilst, ka telefons man bija tikai 2ned.
  6. Roy

    Nakts Riita Spams

    Priekš studenta, kas grib lēti un ātri piedzerties viens no labākajiem variantiem. Vēl labāk ir dzert viņu caur salmiņu
  7. Ja nav noslēpums, tad breetz un vbyuer - par ko Jūs balsojāt? Jūs esat tie, kurus visbiežāk redzu rakstam tēmās par politiku, tāpēc interesētu atbilde (nezinu, varbūt kaut kur ir rakstīts, bet visu topiku nelasīju).
  8. Varbūt kāds var ieteikt sakarīgu ārzemju saitu, kur varētu pasūtīt portatīvo? E-bay gan pagaidām varat neieteikt. Dators, kuru meklēju - http://www.dateks.lv/cenas/3/47328_dell_st...b_500gb_dos.php
  9. Roy

    Nakts Riita Spams

    Kas tur tik smieklīgs?
  10. Roy

    Aglona 2010

    Pabiju Aglonā - tā jau diezgan forši, bet kārtējo reizi tiešām pretīgi palika skatoties kā sīkie, kam savi 15gadi skraida apkārt zem promilēm.
  11. Varbūt kāds var ieteikt smaržas, kas līdzīgas full-speed ? Iepatikās šīs, bet viņas pārāk ilgi neturas...so, arī pudele ar smaržām ātri beidzas.
  12. V70 - jau biju piedāvājis šādu variantu, bet atbilde bija: kaut kāds katafalks. Jaunie modeļi izskata ziņā ir sakarīgāki, bet tas jau būs pāri 2000ls. Vest auto no Vācijas arī tiek izskatīts, jo ir paziņa, kas katru mēnesi no turienes piegādā auto - galvenais ir izdomāt kāds mašīnas modelis būtu labākais variants. Okey, gaidu vēl kādus ieteikums. Iešu kaut ko paskatīties no VW
  13. Zinu, ka šeit apgrozās cilvēki, kas kaut ko vairāk saprot arī par mašīnām. Pašlaik tēvam nepieciešams kāds jauns auto, ko izmantot braucot uz darbu (tb, mainīta darba vieta un tagad jābrauc daudz lielāks gabals) Pāris nosacījumi: Motors: dīzelis (max 2,5motors) Vēlams kāds sedans, bet nav obligāti (kupeja gan nederēs) (bmw, neieteikt, jo mana tēva atbilde par to bija šāda: esmu tik daudz slikta par bmw pateicis, ka man būtu neērti ar viņu braukt. audi vēl mazliet sakarīgāks variants, bet tas viņam arī ne īpaši iet pie sirds) Cena: līdz kādiem 2000ls Pats tikko tiku virsū šiem piedāvājumiem, kas izskatās +/- sakarīgi (tb, pēdējie audi, kas pievienoti).
  14. Yes, yes. Mani vairākkārt mēģināja iegāst uz vienvirziena ielām. Nogriežoties uz kādu mazāku ielu jātaisa straujš pagrieziens, bet vienvirziena ceļa zīmi pat pamanīt nevar - jāskatās, lai neuzskrien kādam gājējam, bet ceļa beigās jāgriežas pa kreisi (so, no kreisās ceļa puses). Labi, ka to ielu atcerējos no mācībām, savādāk 100% nogriestos no labās puses. Tad vēl iedzina kkādā "tupiku" ielā - tb, priekšā ķigelis, tad vēl viens un tad vēl viens. Beigās bija jāapgriežas stāvvietā un jābrauc atpakaļ (instruktos ne reizi muti neatvēra) Par apmācības karti: domāju, ka jaunu tev neko nedos. Pasaki instruktoram, lai aizpilda tevis izbrauktās stundas un ej pie jaunā (vismaz tā bija manai draudzenei). Pats neko nevaru pateikt, jo mācoties izbraucu 3reizes - divas ar toyotu mācoties un dienu pirms eksāmena ar bmw. Obligātās stundas tika vienkārši sarakstītas un viss. p.s. gara gan man pentere sanāca
  15. Roy

    Nakts Riita Spams

    Kam un cik daudz man ir jāsamaksā, lai to fakino palanusu nahrinizē?
  16. Yēy, galīgi esmu sap**ies. Programmu daudz, bet izvēlēties kaut ko konkrētu mana smadzene nav spējīga. Pašlaik iekš DU visvairāk piesaista šis programmas: Informācijas tehnoloģijas(domājams, ka vēlāk problēmas atrast darbu) Vides zinātne (so/so - maz ticamības tikt budžetā, jo nav eks. par ko piešķir papildus punktus) Ekonomika - ģimnāzijā biznesa pamati (bija novirziens uz matemātiku, biznesiem utt) diezgan labi padevās, bet nezinu cik grūti būtu mācīties to visu padziļināti. Kā arī par darba iespējām arī neko daudz nezinu...
  17. Tā studiju programma man tik pirmajā mirklī iekrita acīs, jo vairāk interesē IT joma. Zinot, ka daudzi paziņas aizgāja mācīties IT jomā un tagad jau strādā ārzemēs pavisam citā jomā kaut kā rada šaubas par šo programmas izvēli...Protams, vēl tur ir daudz citu programmu, bet man pašlaik nav nemazākas sajēgas, ko labāk būtu izvēlēties.
  18. Varbūt kāds varētu kaut ko pastāstīt par šo sudiju programmu - Informācijas tehnoloģijas? Par cik nezinu, kuru studiju programmu tagad izvēlēties, tad acīs iekrita šis variants... Varbūt kāds pateiktu cik tā programma ir sakarīga un vai ar tādu brīnumu vēlāk varētu vispār darbu dabūt. P.S. Pagaidām nekas vairāk par DU (D-pils universitāti) nesaista.
  19. Roy

    Cuukmens Cs

    Pēc tava siga un avatara jau uzreiz var pateikt, ka photošops tev ir asinīs...
  20. 1. nē 2. nevienā 3. gignā/ spam sadaļā 4. wow>all 5. pokemonu
  21. Nu beidzot dižie kapeiku pisēji aplauzās. Sen zināju, ka šitā pirkšana "pa lēto" beigās tāpat sanāks daudz vairāk par vienkārši nopirkšanu no steam lapas
  22. Roy

    Ati Hd 3850

    Laba karte Nopirku viņu labu laiku atpakaļ (pirms ~2gadiem), bet jaunās spēlēs joprojām varu dorši spēlēt bez nekādām problēmām. Par spēlēšanu uz max settigniem gan neko nevarēšu pateikt, jo mans procesors uz to nav spējīgs, bet domāju, ka karte droši pavilktu.
  23. Roy

    Google Chrome

    Galva sāp?
  24. Roy

    Google Chrome

    mhm, danke Tikai tagad sapratu, ka nospiežot peles rulīti automātiski tiek atvērts jauns tab. Šo laikam var vērt ciet
  25. Roy

    Google Chrome

    Vai ir iespējams apmainīt vietām "Open in new tab" ar "Open in new window", tb, lai izkārtojums būtu tāds pats kā iekš firefox. Savādāk man pārāk liels ieradums automātiski izvēlēties otro no augšas, kas uz firefox atvēra logu jaunā tab, bet tagad atver jaunu window...sāk mazliet tracināt
×
×
  • Create New...