Jump to content
GIGN Forum

boyg

Mirstīgais
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

About boyg

  • Birthday 02/16/1992

Profile Information

  • Location
    Rīga
  • Gender
    Male

boyg's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Iespējams kāds ir saskāries ar liela apjoma fotogrāfiju izdrukāšanu un var ieteikt foto salonu/uzņēmumu, kur to var izdarīt pa draudzīgākām cenām? Pats līdz šim izmantoju fotki.lv, bet priekš liela apjoma bildēm 0,13 santīmi par bildi tomēr ir par šerpu. Jau iepriekš paldies.
  2. Kādu laiku lietoju Excite un esmu apmierināts.
  3. boyg

    Aglona 2010

    Man pašam par laimi šādi skati izpalika.
  4. Sveiki, GIGN`ieši. Iespējams arī šeit, starp foruma lasītājiem, ir kāds interesents, kurš vēlētos aplūkot bildes no Aglonas (14-15 Augusta). Links uz šīm bildēm - http://bit.ly/aglonasbildes
  5. boyg

    Vasara

    Sveiki, gignieši. Par cik šajā (spama) sadaļā, pēdējajā laikā ir parādījušies vienas palīdzības tēmas un kalendārs bez lielas vilšanās vēsta, ka vēl atlikusi tikai 21 augusta, kā arī vasaras brīvlaika diena, tad iespējams šajā tēmā mēs varētu padalīties ar jau šajā vasarā piedzīvoto un iespējams arī ko tādu, ko paši esam pieredzējuši un ieteiktu citiem foruma lasītājiem izmēģināt šajās atlikušajās augusta dienās? Iespējams kādu lasītāju tieši Tavs piedzīvojums uzrunās un arī viņš to izmēģinās. *Par cik man pašam, dažādu iemeslu dēļ, šī vasara ir pavadīta praktiski bez jebkādām fiziskām aktivitātēm, tad īsti neko ievērības cienīgu neesmu piedzīvojis.
  6. Vēl pie tam šis cilvēks jau sen ir izaudzis no pusaudža gadiem, lai vispār kaut ko tādu darītu...
  7. Manuprāt, ka šīs tēmas uzsācējs nelūdza padomu sakarā ar to, vai šai attiecīgajai meitenei var klausīt/ticēt, jeb nevar. I`m just sayn
  8. Domāju vairāk par kādām 300 vienā štatā nebūs. Bet ir arī cilvēki ar tieksmēm interneta pasaulē izmantot dažādus simbolus (@!#$%^&) un skaitļus (Kor13 etc.). Tādā gadījumā būtu problemātiski, bet lai vai kā, ja tas Tev ir tik ļoti svarīgi, tad es ceru, ka izdosies.
  9. Iekopējot šo attiecīgo skype čatu, Tu par sevi arī diez cik labu iespaidu pats neatstāj.
  10. boyg

    Nakts Riita Spams

    Bet laba ideja, ka sms kredīts biju aizmirsis par tādu fīču sms kredītā, pirmais kredīts tik izsniegts bez procentiem (līdz 100LVL) un atmaksas posms ir līdz 30 dienām.
  11. boyg

    Pc

    Šeit (spama sadaļā) līdzīgu tēmu ir 101, kādēļ Tev lieku reizi ir jāatver vēl viena? Bet par pašu kasti, viss ir atkarīgs no šo serveru skaita/slotiem.
  12. boyg

    Sveiki

    Nē, pieslēgties caur SAMB šim serverim un pie servera konfigurācijām pieļaut iespēju atvienot šo (nosauksim to par botu), kurš automātiski atskaņo dziesmas pa apli. Protams ir arī iespējams ar to visu variēt, bet tur jau ir nepieciešamas diezgan plašas programmētāja zināšāšanas, ja to nav, tad protams viss atdūras uz to, cik daudz no savām finansēm vēlies šajā radio guldīt. Lai veicas.
  13. boyg

    Sveiki

    Un kur ir problēma? Uz servera izveido playlisti, kura automātiski ies uz apli, kad neviens nebūs pieslēdzies, savukārt, ja kāds vēlēsies pieslēgties, tad droši to varēs darīt izmantojot iepriekšminēto SAMB, vai pat Winamp Shoutcast klientu, ievadot IP un paroli.
  14. boyg

    Help Ar Vacu Valodu

    Būtu vismaz teikumus palabojis, pēc loģikas.
×
×
  • Create New...