HoLLow_LiFe Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 jimmijs būs, bet viņš it kā nedzeršot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Jimmi, ti uvazhaje6 menja???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 OHOHOHOOO pasakums atkal rundalee,tad buus jaapieskrien peec darba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 http://maps.google.com/maps?f=d&source...mp;t=h&z=13 Kāds zinošs cilvēks māk teikt kura pietura te ir vistuvāk, kur varētu izkāpt? Izskatās, ka neviens netaisās atbraukt pēc mums līdz Bauskai. Cik saprotu, tad notiek tieši pretī Mežotnei otrā pusē Daugavai? Tad atzīmētais punkts B būtu vislabāk, ja vien tur tuvumā ir kāda pietura. A mož vispār iet kāds buss līdz tusa vietai? Tagad būtībā arī atpakaļceļš izmainās, jo bij domāts, ka no mežotnes izbrauksim uz Bausku ja nemaldos, pietura bija Pilsrundāles pagrieziens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 (edited) Autiņš ies kkur 19.20 no bauskas ārā, un jākāpj ārā, kā jau Samurays teica, pieturā "Pagrieziens uz Rundāles pili". Līdz notikuma vietai, cik es zinu, sabiedriskais transports nekursē ak jā, un nevis Daugava, bet Lielupe vēl diversants teica, ka šogad laikam nebūs mūzikas Edited August 20, 2009 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 ir vēl viena vieta manā mašīnā - pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 v žopu. domenikss s&^a piedirsa, sola busu rīt labi ja 21:00 atdot. un sedanu šodien ar treileri nogādāju domenikā karoč v žopu. rīt 9 no rīta zināšu +- precīzi cikos būs bus salabots. betnu jā, sanāca nesmuki, piedodiet. pašam vel būs ar autobusu jābrauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Vismaz beidzot vareesi iedzert nevis kaarteejo reizi skatiities kaa to daru es! Mopeedu, ja ir afigenaakaa veelme var atstaat pie manis riigaa... nuu man RIga-Bauska butu siikums, bet Riga-Aluksne ir 200km vienaa virzienaa, tur jau taaa lielakaa degvielas nopluude ir! reali rit man veel japastradaa kadu laicinju, bet ja bus labs laiks, tad iespejams izvilksu Hondinju un aizlidoshu, jo taa meiteniite vairak par 5litri neriis, pat ja stieps kartigi (tas tikai ja nesoliis un nebus lietus) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Paldies, traktorist! Nu, un Lielupe, jā http://maps.google.com/maps?f=d&source...mp;t=h&z=14 Ok, tad tas tuss notiek pie B baloniņa? Ja jā, tad es domāju, 2,6km aiziesim arī kājām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 http://maps.google.com/maps?f=d&source...mp;t=h&z=14 Ok, tad tas tuss notiek pie B baloniņa? Ja jā, tad es domāju, 2,6km aiziesim arī kājām. bik labojums, tur kur sarkans pleķis iezīmēts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 domenikss s&^a piedirsa, sola busu rīt labi ja 21:00 atdot. un sedanu šodien ar treileri nogādāju domenikā karoč v žopu. rīt 9 no rīta zināšu +- precīzi cikos būs bus salabots. betnu jā, sanāca nesmuki, piedodiet. pašam vel būs ar autobusu jābrauc Nu tas i' psc šitā pateikt.? Kam vel ir kāds brīva vieta mašīnā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Yayaya. Es arī meklēju spotiņu mašīnā. Izbraukšana da jebkurā laikā. Ja neatradīsies, tad braukšu ar autiņu pa dienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Dzeršu Jurko dzeršu :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 same Deadly, noteikti piebrauc, uz vienu hotboxinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Laikam nebuushu, jo Hyperboys nebrauc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 aa, jā hotboxiņš aizmirsās jau. eeee, garsho_alus, kā ta tā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 nu hypers brauca no Kuldiigas, tad mani un amniju buutu pakjeeris, bet laikam nebrauks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 domenikss s&^a piedirsa, sola busu rīt labi ja 21:00 atdot. un sedanu šodien ar treileri nogādāju domenikā karoč v žopu. rīt 9 no rīta zināšu +- precīzi cikos būs bus salabots. betnu jā, sanāca nesmuki, piedodiet. pašam vel būs ar autobusu jābrauc Otro gadu pēc kārtas pēdējā brīdī noplīst mašīna, uz kuru esmu pieteicies. Ja kādam vēl ir vieta - dodiet ziņu. Ja nav - macho, trin giljotīnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Cik tad kopā atkritēju ir šogad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Poh mēs ar Nak3D hotj ar autobusu aizbrauks Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2009 Author Report Share Posted August 20, 2009 Ja kādam vēl ir vieta - dodiet ziņu. Ja nav - macho, trin giljotīnu. ES TEVI RĪT ATRADĪŠU UN IZVILKŠU AIZ KĀJĀM NO MĀJAS UN UZ AUTOOSTU UN TU KOPĀ AR MANI UN JURKO UN VIENU ĻOTI IZSKATĪGU MEITENI BRAUKSI UZ GIGN TUSIŅU. ES FAKING NEJOKOJU!!!!!!!! Garsho alus - tava neierašanās ir mana personīgā šī gada lielākā vilšanās. (un mana arī © Jurko) esmu neizsakāmi nelaimīgs un pasākumam principā nav jēgas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Es vēl domāju, vai braukšu. Ja es braucu, tad būs 4 vietas mašīnā, no kurām vienu visticamāk aizņems bloodlords, ja viņš jau nav sarunājis sev citu transportu. Lieta tāda, ka ja arī es braukšu, tad droši vien uz kādiem astoņiem izbraukšu no Rīgas un naktī braukšu atpakaļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 (edited) Sapakojos, bet nezinu, mož kaut ko emsu aizmirsis Tāpēc jāgaida Traffiks ka piecelsies un jājautā viņam, ko viņš nems līdzi un tad mož atcerēšos XD2 Traktorist, var jau mūziku uzlikt no mašīnas un atvērt durvis vaļā un būs laba mūzika Edited August 21, 2009 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Mēs, t.i., es, bijach, edd, hivemind, hollow-life, startēsim ap 18-18;30 no pārdaugavas p.s izskatās, ka šodien labs laiks būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 21, 2009 Author Report Share Posted August 21, 2009 Ja kādam vēl ir vieta - dodiet ziņu. Ja nav - macho, trin giljotīnu. ok, tagad uzrakstīsim postu skaidrā. brauc ar mums kopā - ar autobusu. atmet uz PM telefonu, sarunāsim vstreču un kopā brālīgi aizbrauksim ar autiņu. man un jurko arī nav transporta, neba nu tāpēc pēkšņi nebrauksim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now