Jump to content
GIGN Forum

DeaDly

Mirstīgais
  • Posts

    212
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

2950 profile views

DeaDly's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

2

Reputation

  1. Sen jau vajadzeja tev but starp mums rec.
  2. Iepeldeeju uz stundinju,jaunas neredzeetas sejas,bencika bebru zupa vislabakaa,vienreizejs baudijums !
  3. stundas ir nospeletas tiesham diezgan daudz ! Uzvediba serveri ir no shii kexa ir neuzkriitosha kadam ir jabut adminam pec manam domam! Vins daudz neko neprasa,zaljo paku,lai tiek uz parbaudes laiku... btw rec
  4. Nezales nekad neizniikst - antirec
  5. pedejo 3 meneshu laika jau 3 posts uz paukstinaashanu amatā ja nemaldos,tā tās lietas nenotiek,vismaz gignā ka gribētos! Secinājums - piekap pec gada varbut diviem!
  6. jautri teksti vienmer izbirs no safas,kadam aizkaroshi kadam uzjautrinoshi visa visuma pozitivi! uz parbaudes laiku var dot,buus suudi mes tevi apgraiziisim !
  7. Aivelins ar picasso lai paklusee vsp,vinjiem no teikshanas sheit nav nemazaakaa jeega,jauni gurkji un nezin gign veesturi ! par pulkvedi vienoziimiigi atbalsts daudz kopa saspeleets. ps. sveiciens ar atgrieshanos !
  8. izteikshos arii es,daudz ir palidzejis ar chiteriem,shavejs ari labs,zin ko dara un ko drikst darit! atbalstu sho kandidaatu uz acc rec.
  9. iisi un konkreti - rec. paldies pa uzmanibu.
  10. nu piemeram ko atceros bukucis,lance,COLE gan jau veel kaads breksis ir !
  11. arii shito atceros,ja neatkaartosies tas kas bija pirms paaris dienam kad kopa speleejam,speeleet ar lielaaku plus fragu skaitu nevis ar miinusu,kaa dariji to tu,savadak nekadu iebildumu nau pa sho kadru. PS. Old admini vienmer ir cienjaa...
  12. DeaDly

    Csdd

    lielo zilo nekad neesmu atveeris valjaa mazo paris reizes izgaajis cauri un taa visu laiku tikai csdd lapaa mo4iiju,dienaa ap 30reizem,beigas jau atkariigs paliku no taa csdd kaa pc sleedzu iekshaa taa uzreiz pirmais ko daru csdd,bet nu vis murgs ir aiz muguras,tagad braucu kaa lielais !
  13. varu pateikt vienu ka no 1 janvara menti var noklausiities jebkuru telefon sarunu pie kaajas kaads tev pieslegums vai kaadu karti tu lieto,agrak lai to dariitu bija vajadziigs orderis un reals pieradijums,tagad katrs tiiko tikt pie vieglas pelnjas,tapec izmainjas arii likumos !
  14. DeaDly

    Tiesneshi Uz Resf

    es shoreiz daliibnieks
  15. Nu pa shito galjaseedaaju nau ko teikt,neticu ka ir mainijies lai pierada ar speeli nevis ar tukhsiem tekstiem katraa roundaa vismaz 3 reizes vins kko uzraksta ! Ja mees piedodam ezim par vinja agraakaam izdariibam,un iedodam acc,tad kapec pret H!vemind nekas netika dariits,vins ar savu vainu atdzina un centas visu veerst pa labu bet kaadam bija kkas pretii! shajaa situacija es esmu pret lai vinjam kko pieskirtu tas nebuutu godigi pret h!ve. Taa kaa liels pat LJOTI liels antirec ! ps. ne man kko izlemt un teikt!
×
×
  • Create New...