Jump to content
GIGN Forum

Lietas, Notikumi, Atgadījumi, Ko Ienīstat,


HyperBoy
 Share

Recommended Posts

  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ienīstu to ka liekot kluci zvana pie durvīm [kā jau minēja], un tad kad trāpa kluci tieši ūdenī!

Protams nepatīk veikala, kad ir lielas rindas, un stāv tizli blenž.

Link to comment
Share on other sites

Nepatīk mazi dirsēji kuri visu prasa! Nepatīk ja PC uzkaras CW laikā! :D un par podiem same thing.. arī liels šits ir ja filma ir pēc 30 min , tu esi apgūlies uz dīvāna un aizmiedz.. un piecelies filmas beigās!

Vēl besī ja no rīta kāds apšļaksta [braucu uz skolu ar veli , ne man labi ne velim] sanēk braukt ar akmeni pakāl [joke]

vēl nepatīk ka urlas mētā baigi krutos LATVIJĀ un nodirš latviju! lai piš uz savu sapuvušo Krieviju!

Besī kad sīkie pīpē!

Besī ka tagad visi shuffle baigi mācās , skolā izskatās kā kkāds daunis vnk mētā no sevis kko ka ķip māk ahuun sufflot!

Link to comment
Share on other sites

Man besi kad partijos savajagas dirst tieshi tad kad sanakushi pilns ar cilvekiem.

Es ieniistu skolotajus kas stostaas...

Es ieniistu visus kas telo no sevis višibalas ahujenos gudros bet tadi nav.

Ar podiem problemas man nav... Tik besi tas kad sezu uz poda aizdedzinu cigareti iznak klucis un vinsh smird tik traki ka nevaru papipet.

Link to comment
Share on other sites

- besī, kad sūdīgi nospēlēju kādu koncertu, vai arī, kad, spēlējot džeziņu, improvizācijas laikā sāku domāt par pilnīgi ko citu, kas noved pie nepatīkamām sekām..

- tracina cilvēki, kas vienmēr 13. datuma 5dienās lidinās citā dimensijā.

- sāku jau palēnām besīt arvien mazāk (jo pierod) pie tā, ka sabiedriskajā transportā ISEC karti nevar izmantot, kā kartiņu, jo savādāk ar 3-stāvīgiem vārdiem konduktors tevi padara par 'dienas-busa-blēdi'.

- baigi kaitina cilvēki, kas pārjautā ar jautājumu "KAS?", lai gan skaidri dzirdēja, ko viņiem saka un tikmēr domā atbildi..

- kaitina sajūta, ka beidzas iemīļotā seriāla sezonas un ir jāgaida līdz nākamajai.

Link to comment
Share on other sites

Es savu juutu un ja tu butu blakus man liekas ka nogjibtu. Tie ir tadi močnie sudi ka psc... Tulit izdzershu kafiju uzpipeshu un man paljube savajadzesies dirst. Tas man tads riita rituals!

Es ieniistu ka saule spid man ekrana un nav žaluzijas :@

Es ieniistu menesi kas man kadu stundu no vietas spideja aciiis bleee!!!

Es ienistu savu kakji kas suka njaudeja visu nakti. Kadam nevajag devon rex? zb!

Un man shobrid daudz kas besiii... Driz uz skolu jaiet tur izladeshos!

Link to comment
Share on other sites

Diemžēl šogad pasākums Sensation White Rīgā ir atcelts. Par iemeslu tam ir kļuvusi finansiālā krīze. Organizatori uzskata, ka šājā krīzes laikā negūs pietiekami lielu peļņu Baltijas vastīs un ir atcēluši arī citur baltijā pasākumu. Tuvākais Sensation White pasākums notiks 23. maijā Cīrihē.

Vot shitas gan ir izcili riebiigi!! :faaak:

Link to comment
Share on other sites

  • besī tas, ka nespēju jau 10 gadus izlemt ko tieši dzīvē gribu darīt. un tas ko tā kā gribētu, Latvijā tiek mācīts plānā galdiņa urbēju līmenī. tuvākais ir Tallina, bet tur man finansiāli nepavilkt to lietu.
  • besī krīze, bet vēl vairāk besī tas, ka citās valstīs arī ir krīze. domā aizbrauksi uz štatiem un tevi tur ņems atplestām rokām? viņiem tur pašiem lielais bezdarbs.
  • besī Latvijas izglītības sistēma kopumā. jau sen. jau toreiz, kad vēl mācījos parastā skolā. besī Latvijas univesitātes kurā normālā, pārējo pasauli apmierinošā un pietiekamā līmenī pasniedz 2 lietas: biznesa (un ap to) saistītās figņas un jūrniekus.
  • besī kopējais kultūras līmenis Latvijā. visi nili saksi un lailas pakalniņas.
  • besī tas, ka mēs latvieši esam tādi noslēgti un aizdomīgi, kūtri un iedomīgi reizē.
  • ja no tādām ikdienišķām lietām, tad mani besī, ka rimi veikalā kāds nostājas pirms tevis rindā un kad pienāk viņa kārta, tad maksā ar visu sīceni kas viņam ir sakrājusies kabatā (par cik vecrīgā netusēju, skaidru naudu praktiski neizmantoju)
  • besī mauciņas Cayenne.
  • besī policisti. self explanatory
  • besī armijnieki. self explanatory
  • un visbeidzot es pats sevi besīju, jo par daudz čīkstu par maz daru.
un protams, pats par sevi mani besī tas, ka es tāpat kā citi nespēju laicīgi aizvilkties gulēt. Edited by Outlawz
Link to comment
Share on other sites

A man besī:

  • kuņģa čūla, kas man neļauj normāli iedzert
  • nepareiza studiju izvēle (nākamgad atkal iešu 1. kursā, yo)
  • tas, ka esmu nenormāli slinks
  • nevaru aiziet laikā gulēt un tāpēc visa nākamā diena ir padirsta (šitais izskatās populāri)
  • negaršīgs izlejamais alus daudzos Vecrīgas bāros
  • anormāla komercializācija (svētku, mūzikas industrijas utt.)
  • smirdīgs bomzis sabiedriskajā transportā
  • pārbāzts sabiedriskais transports
  • veci cilvēki (ok, daži ir forši)
  • ja man zvana telefons, kad guļu
  • neesmu vietā uzrakstīts nēesmu vai nēsmu
  • nekonkrēti cilvēki
  • tas, ka naktīs nav ko darīt, bet gulēt negribu. piemēram, pašlaik.
Link to comment
Share on other sites

Vai, cash aizskāra manu tēmu par čūlu. Te varētu dikti rakstīt.

Pati sēkla visam ir celiakija jeb celiac disease. Ko es tā vienkāršāk varēt paskaidrot tā, ka es nedrīkstu ēst miltu produktus ņemot vērā to, no kā milti tiek gatavoti. Viena lieta, ko es ienīstu, bet vēl vairāk es ienīstu tās simptomus. 1. Bālums, nu ne tā vienkārši, bet esmu patiešām bāls, bezkrāsains. Vasarā iedegumu varu dabūt, bet kā pazūd saule tā ļoti ātri pazūd iedegums. Aizkavēta augšana, auguma ziņā un ne tik daudz, net arī pubertātes ziņā. Un vēl neskaito to visu, ir slikta elpa, zobu erozija. Tas viss vnk besīī un neko es tur nevaru darīt. Vēl vairāk man besī, ka glutēns (tā viela, kas ir miltos) ir tagad tik daudzos produktos. Kaut vai kāpostu tīteņi, nu lol, kur tur var būt glutēns? Bet ir un bieži gadās, ka kko tādu arī apēdu, kas ir ļoti slikti, jo nav starpības, vai to glutēnu uzņemo lielā vai minimālā daudzumā. ēšana ārpus mājas parasti ir izaicinājums. No tā visa ir bijušas šķiet 3 kuņģa čūlas un 4 pārbaudes ar kobru, kas ir vnk kā nakts murgs visļaunākais briesmonis.

nu sanāca gandrīz vai tāds kā bēdu stāstiņš, bet tā viš i.

Ārpus visa šī mani tracina tas, ka:

Cilvēki neatšķir, kad ir jālieto saiklis ka, vai apstākļa vārds kad

Esot pie radiniekiem nezinu kāda velna pēc tur visi tiek saukti pamīkstinošā vārda formā, vai kā tas saucas. Nu un kad mani nosauc par Jančukiņu mani pārņem tādas dusmas un naids, ka tā vien gribās tam cilvēkam izraut mēli.

Ienīstu Degpunktu

:friiks:

Link to comment
Share on other sites

tev gan traki iet, Jančukiņ.

nu, man ir viena lieta. dodos ārpus mājiņas un pieturā ieskatos sarakstiņā, kur secinu, ka esmu četras minūtītes par vēlu. domāts darīts, šauju tālāk ar kājiņām. bet, kad esmu nogājis divus desmitus metriņu, pagriežos un redzu, kā trolejbuss lēnām iedudina pieturiņā un tad aizbrauc man gar deguntiņu.

:)nenirdz!

Edited by kaamis
Link to comment
Share on other sites

Visvairāk man riebjas tas, kad tu sēdi uz poda un tev ir iesnas.. Bet tad, kad tu noliec kluci un tad nereāli smird, tev ir vajadzība ieraut puņķus uz iekšu! Bet tu ierauj to smaku tik dziļi degunā, ka gandrīz apvemies.. Vot tas ir pretīgi, bet tā tas ir :)

Link to comment
Share on other sites

Kr4 ienīstu

Skolā:

*Kad netiek izlikti bridinājumi par stundu izmaiņam, un aizejot uz skolu pasaka ka pirmās 4 stundas nenotiek, un mierīgi čāpo atpakaļ uz māju pusi, pēc tam nāc un sēdi vēl uz 2stundām.

*Kad skolotājam nav pieredze, vai vnk stulbs cilvēks, viņš liek bezjēdzīgus uzdevumus pildīt, kas pārvērš skolā sēdēšanu par laika izšķērdēšanu.

*Kā jau minēju kad skolotājs ir stulbs cilvēks: atnāk uz katru mācību stundu ar 10 minūšu nokavēšanu, un kad beidzas mācību stunda, vēl 5 minūtes vārās par to, ka citi (tas ir tie, kas izkārto mācību stundas) atvēlot pārāk maz laika mācību stundai.

*Ienīstu kad man, skolotājs prasa, kad puse nav ieradušies uz stundu "kur ir tavi klases biedri?"

*Riebjas ka kāds sāk izklāstīt savas domas par Valdību, kariem and other šit. Piemēram kad ķīmijas skolotāja sāka runāt par to ka valdība ir nemākulīga utt, vai vnk sencis sāk man borēt smadzenēs to ka amerikāņi ir slikti utt, man vnk iet ciet širmis.

*Ienistu tās meitenes, kas iedomājas ka ir vis krutākās un var mierīgi dirsties visu laiku citiem augumā, bet tiklīdz kāds atbild ar to pašu viss beidzas ar "strelku"

*Ienīstu to kuņu kurai mobīlajā ir tā pretīga krievu dziesma un kad viņa skandina savas jobanās dziesmas man gribās viņai to mobīlo iebāst dibenā.

*Kā jau minēju par mobīlo, viņai zvana TIKAI TAD KAD IR STUNDA un starp brīžos nekad,

*Viņa nemāk izslēgt skaņu.

*Ienīstu to ka Persona Nr1 smejās par Personu Nr2 tad kad skolotāja lika viņam lasīt kkadu tekstu skaļi, bet kad to liek darīt Personai Nr1 viņš-a atsakās lasīt.

*Ienīstu savu pildspalvu-as, rakstu kkadu ciparu, pekšņi nerakstās piltene, paņemu pasvitrojos kkur citur lapas malā... rakstās... turpinu zimēt to ciparu... neraksta.

*Ienīstu ka skolotāji(daži) domā, ka ja es kko nepareizi izdaru, piemēram uzdevumu nepareizi izpildu, tad tā ir mana vaina kjipa es nēsmu pietiekoši labi visu sapratis, un nekad neaizdomājas par to ka varbūt viņi ir paši vainīgi ka slikti iemāca. Nekas personīgs

*laikam pietiks par skolu.

Par draugiem - cilvēkiem:

*Ienīstu tos džegerus, kas tusējas kopa ar tevi, kamēr tev ir cigaretes vai nauda.

*Ienīstu kad naktī vai kkādā citā sliktā laika zvana parastais, un tur kkāds krievs vai kāds kurš nepareizi pogas nospiedis vai abu kombinācija (no krieva grūti atkarīties, parasti atslēdzu telefonu uz 2h)

*Ienīstu kad sencis savu fakeno mobīlo ir atstājis kautkur 1m attālumā no manis un pats aizgājis gulēt, un kad zvana tas mobīlais viņš pēc tam kliedz uz mani par to ka es necēlu to sudu augša - tas tak ir viņa mobilai, lai pats ari atbild psc.

*Ienīstu savu pusbrāli, viņam kādi 3-4 gadi, paldies dievam viņš nedzivo manā tuvumā, man vnk zb ka viņš klaigā, skraida visu laiku, sit man, met man, visu laiku prasa lai es viņu palaižot paspēlet kkadu spēli datorā, utt negribu visu detalizēti izklāstīt.

*Ienīstu tos kas klauvējas kautkādos 7ņos no rīta un pārdod kartupeļus + pēc 10min kad neviens neatbild viņu klauvējieniem viņi tūrpina klauvēties pie logiem un gaida kamēr es viņus pasūtīšu nah*j

*Ienīstu to ka neskatoties uz to ka modinātājs zvana pilnā rīklē es tikuntā nepamostos.

*8no rīta un tas sikais jau blaustās pilnā rīklē, skrien manā istabā un sit man, liek man celties utt, un tā lidz 12naktī vinš skraidēlee.

Vis beidzot Virtuālā vide:

ienīstu:

*to ka trakeri ir aizklapēti.

*To ka filebase zem filmas rakstīts ka tūlkojums ir profesionāls, bet novelkot izrādās kkads alkāns ar pelikāna balsi ņerkst.

*To ka in game (css) maloļetkas nesaprot 5 vārdu kombināciju - Ej Dirst Ar Savu Cw.

*Šausmīgi kaitina ka minētie maloļetkas ir nopirkuši mikrafoņu un visu laiku bļaustās.

*I hate kad kāds gudrītis ienāk serverī ar ubēr cheat... nopirku steamed css un vairs nesmu saskāries ar šito prob.

*Kaitina tas ka dazreiz kautkas sačakarējas un nedarbojas, šito nedēlu to vien dariju ka činiju visu pēc kārtas, ta winda izdomā pakarties, ta steam noskalojas(dabuju 5 reizes kačat cs), un vēl ar 3 spēlēm bija līdzīgas problēmas, rezultātā tā ari netiku pie spēlēšanas.

*Man nav lemts spēlet dazas spēles, dotajā brīdi tās ir: Empire earth-total war, Fear2 un Dawn of war pa pusei(paspēleju 15min), Unreal tournament 3. + TF2

*Šausmīgi kaitina iekš inbox.lv tās reklāmas kas izlec āra un pa pus monitoru danco.

*Ienīstu savu peli un klavi, klavis slid pa galda virsmu un tapēc es viņu pielīmēju pie galda ar super līmi, bet pec 10 min atrāvu no bija neērti novietota. Pielīmēju ari peles palikni.

Un pārējais:

*Ienīstu ka senča draudzene poda vāku atstāj nolaistu.

*Besī tas ka fāters cenšas man iebarot aitas gaļu.

*Ienīstu reliģiju, un mani kaitina cilvēki, kas man stāsta par dievu, allahu un vel pārējiem spicajiem, cerībā ka es pievienošos, faters domā, ka ja man pastāstīs par allahu es pēkšņi sākšu 5 reizes dienā lūgties nesaprotamā valodā, un ievērošu to miljonu likumu?

*Besī ka faters sāk palikt dusmīgs no tā ka es braucot ar vagji netrāpu 2. robā :D

*Sāk nopietni apnikt ka normāli aizmigt varu tikai tad kad istabā ir pavēsa temperatūra.

Laikam pietikts jums :D psc respekt tam kas izies šitam murgam cauri, es jau varu vēl tūrpināt rakstīt, bet apnīk.

Tiem kas mani apsaukās par kautkādu kompleksainu sīko, vai vnk apvainos.. atcerieties.. MAN GALĪGI PO*UJ tāpat nelasīšhu.

Cerams warnu nedabūšu par to šo.

paldies par uzmanību.

Link to comment
Share on other sites

skumji ka visi kadu ienist un kkas nav labi :(

shodien trako oomi kas triceja pie parejas nomainiju ar oopi kas taka duls izdomaja nesties par pareju kad man pec 5min buutu beidzies exis :(

sarkanais opiisha trakejtorija un esmu pie parejas .. ieraudziju sapratu vinjs ir lens un noteikti ies taisni pari saku parliecinaties vai pa autubusa joslu nenak kads autobuss.. ka rezultata dzirdeju pikstienu (bmw) un skatos opis jau uzmeties uz pareju >.<

Edited by ANAL-GINS
Link to comment
Share on other sites

Besī, ka es jau trīs dienas nevaru izsist dc gloves recepti iekš l2.

Bet, ja nopietni tad pievienojos tiem, kas ienīst lēnus pārdevējus. Ir vēl tādi, kuriem blakus stāv kāds draugs/draudzene un tad viņi vairāk bazarē ar viņu nekā strādā ar kases automātu.

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...