Jump to content
GIGN Forum

alexx92

Mirstīgais
  • Posts

    225
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alexx92

  1. Tādu mēslu neviens nespēlē.
  2. alexx92

    Bilžu Spēle

    Next: Kvasa pudeli
  3. Par spēli pēc screeniem nedrīkst spriest, bet šitā spēle bus uber tas točna.
  4. alexx92

    Racing

    Grafiski pievilcīgāku par Grid nezinu neko, bet ja gribi pačakarēt nervus vari meigināt Toca race driver 3.
  5. Agrāk es tev par šito teikumu būtu sarakstijis visus lamu vārdu kombinācijas kādas es vien zinu, bet esmu mainijies, un vnk pateikšu, ka pats neesi labāks, un ceru, ka tev uzliks warn par bezjēdzīgu post, tādu pašu kā šis. un ja nepatīk mans avatars tad ok nomainīšu, man pašam ari nevisai viņš
  6. 1. Ķīniešu val un 2. Latviešu val ? tikai tad ja pasaulē būtu 2 valstis - Kīna un Latvija fail
  7. mhm, es tavā vietā čist nepirktu "prašol vibrasil" tipa spēles, cik ilgi un cik reizes tu viņu varēsi iet cauri? labāk pērc multiplayer tipa spēles (piemēram cs, vai tf2 utt) un spēlē kamēr pirksti līki paliks.
  8. Lombardā parasti strādā baigie viltnieki, ja prasīs cenu un vai pirks to pulksteni, tad tas, kas tur strādā labi ja pateiks 30% no īstās vērtības. (ja pulkstenis būtu patiešām vērtīgs) Drīzāk kāda juvelieru veikalā or smth
  9. nje man šitais nepatika.
  10. +5 no manis Forši izdomāts, tā turpini
  11. alexx92

    Mob.tel.

    + 1 par c905
  12. Man laikam vienigajam tā spēle nepatīk.
  13. alexx92

    Nakts Riita Spams

    Reliģija un reliģiozi cilvēki, man nav saprotami.
  14. alexx92

    Afro Samurai

    Brutāla multeņ veidīgā filma
  15. Galīgi garām. Vaidzēja tam vote pielikt vēl variantu "galīgs fail" vot tad 100% par to nobalsojuši.
  16. Mans sencis ar šito lietu nodarbojas, brauc uz saldu, pateikšu lai tev pa pus cenu uztaisa.
  17. mhm, pirkt nav vēlams, pēc pirmās iziešanas liksies ka tas game ir totālākais šits, neskatoties uz to ka sākumā likās tīri tā neko. Zb tas ka viņai visu laiku tie papildinājumi nāk klāt, mierīgi izdzēst nahren nevar. +Karti visu izstaigāju neko jēdzīgu neatradu, citos Vault man bija bail staigāt uzčītoju sev liberty lazeru un katram no jebkura attāluma ar 1. šāvienu izšķīst ka pēc tam viņa stuff ir grūti atrast. Nezinu, kā citiem, bet man tas, ka var izvēlēties to vai spridzināt to megaton vai nē,(vai vnk misijās ir piedāvāta izvēle) liekas neīpaši patīkami, jo katru reizi pie šādas izvēles liekas, ka spēle nav izieta tā kārtīgi un nevar zināt, kas notiktu ja es tomēr uzspridzinātu to Megaton, kā tas iespaidotu tālāko gameplay, tāpēc jāiet cauri tai spēlei ir, kā minimums 2 reizes. un par to ieroču taisīšanu, tur nav tā kā no katras kartona kastes sev var uztaisīt bazuku, vnk jātrod attiecīga shēma un uzčinī, salasot attiecīgus itemus, vienīgais, manu prāt jēdzīgākais weapon no tiem, ko var uztaisīt ir tas (shishkebab) kr4 zobens, kas deg, Pārējie ir vainu neeffektīvi vai vnk suck. Bet 1reizi ir ir jaizspēlē obligāti.
  18. alexx92

    Danger Accounti

    [email protected] Gaidīšu ar nepacietību. edit: Paldies
  19. Tam šovam līdz nesekoju, bet pāris reizes balsoju par viņu
  20. am a man jautājums - a kapēc tad filebase un decoder vēljoprojām strādā ?
  21. vēl 3 variants> tu iebāz metāla piederumu rozetē un mājai izsit korķus un ar tevi nekas nenotiek think positive, un netici tiem krievu raidijumiem.
×
×
  • Create New...