worm Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Ja nu kāds vēl nav paspējis šajā dzīvē izdarīt kaut ko svarīgu, tad ir pēdējais laiks to izdarīt, jo parītdiena var arī nepienākt http://www.starspace.lv/public/4_dienas_li...m_06092008.html EDIT: 10. septembrī tiks testēts tikai staru riņķošana pa 27 km garo tuneli... kolīzija tiks taisīta 21. oktobrī (tātad propablī gatavojamies šajā datumā pasaules galam) live video: http://dl.groovygecko.net/anon.groovy/groo.../cern/index.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
ader Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 čābīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 http://www.youtube.com/user/TheATLASExperiment P.S. Kurв Dena Brauna grвmatв bija rakstфts par рito verнi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Piekash es gribu dzivot Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 viss būs labi pateicoties šai iekārtai, 2008. gads varētu kļūt par pirmo pieturu ceļošanai laikā, tad nu būs jāsāk gaidīt ciemiņus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Tu varbыt domвji 'Ciparu Cietoksni'? Enоvei, kaut kв рito veiksmоgi biju palaidis garвm, tв ka esmu pamatоgi pвrsteigts par рo projeku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Type-RS Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Enīvei, kaut kā šito veiksmīgi biju palaidis garām, tā ka esmu pamatīgi pārsteigts par šo projeku. Same shit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Enīvei, kaut kā šito veiksmīgi biju palaidis garām, tā ka esmu pamatīgi pārsteigts par šo projeku. nē, tas nav ciparu cietoksnī, tas ir Eņģeļos un Dēmonos. Un tā grāmata vēl ir ok, Ciparu cietoksnis smird dirsu. Kā ir iespējams LHC palaist garām es nezinu, tur pa pusei uz mēness jādzīvo. Enivei - gignā jau šeit par to bija topiks, kuru aizsāka kaut kāds nūbs, kas neko nesaprata. Bet tas nebūtu svarīgi. Vobšem - ja tur radīsies tas melnais caurums, tad (kā man stāstīja) mums rītdienas rīts liksies, ka velkas bezgalīgi ilgi Inčīgi vispār. p.s. nevajag tagad samīzties, tas ka tur radīsies melnais caurums ir gandrīz neiespējami. Iespējamība bija viens pret hujzincik triljardmiljardbiljoniem. Ar līdzvērtīgu varbūtību varētu apzīmēt tavas iespējas aiziet uz klubu, atvest mājās 5 smukas čiksas un vēl spēt viņas visas apmierināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Nenosodu so eksperimentu, bet vajag atcereties cernobilu tur solija ari super niecigus % ka ar reaktoru varetu, kas notikt tapat ka zeme meteorits ietriektos, un galu gala puks ^^? Gaidisim, kas ar so laciti bus, varbut fenoments notiks, ko pasi zinatnieki neparedzeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 9, 2008 Author Report Share Posted September 9, 2008 černobiļā pie pūlts pielaida nūbus... LHC sola uztaisīt melnos caurumus, bet niecīgi mazus, kas pēc 1/10000000000 sekundes pazudīs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Labi, ka atgādināji, es jau biju smagi aizmirsis par šo. Ne par kādu cenu netaisos laist garām jaunumus. Šitādas kosmiskās lietas mani interesē un aizrauj. Arī Ufo no rīta teica SWH, ka rītdien tiek laists gaisā šis pasākums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pele1 Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Interesants pasaakums Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Eņģeļi un Dēmoni ir labākā no dena grāmatām. par eksperimentu - nu nenormāli stūlbi, ka pāris simtu džekiņi tagat riskē teiksim..visu. but you know what they say...No guts, No glory! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Nekads pasaules gals nebūs, jo pasaules gals būs 2012. gadā. Gaidam rītdienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
husis666 Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Cerams, ka tas vismaz nebūs sāpīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 (edited) Inčīgi vispār. āāāāāāāā, jēeeeeeee, kūūuuuuul, pirmās divas sports Nekads pasaules gals nebūs, jo pasaules gals būs 2012. gadā. 4.gif nedirs, pasaules galam vaidzēja būt 2004. gadā, 2005. gadā, 2006. gadā, 2007. gadā un 2008. gada ziemā. P.S. Tad uzreiz atradīs zvaigžņu vārtus, sāks ceļot un izpētīt citas planētas, tad uzskries visū goldiem, bet tā kā mums iespējams būs tehnoloģija asgardu līmenī tad goldi būs huiņa, tad noslēgsim alianci ar asgardiem, noksiem, tolaniem, fūrlingiem (lol) un visbeidzot ar the vecajiem. Vēlāk uzdursimies virsū anubisam un oriem, bet tā būs huiņa, jo mēs jau būsim atraduši the lost city of atlantis. un kaut kā tā... un vispār beigās Roberts c. kūpers būs žila verna mazmazdēls. P.P.S. pēdējā laikā sāka likties, ka fizikālie atklājumi un eksperimenti sāk mazliet piebremzēt, bet izskatās, ka es smagi kļūdijos. P.P.P.S. es jau paredzu nākotni - Tier sistēma visus ownos! Edited September 9, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 ja būs zemestrīce, zināšu, kas vainīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Smalki izklastits LHC melna cauruma animacija un tautas dziednieks http://www.youtube.com/watch?v=-Ugenpew6hU . . Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 http://www.hasthelhcdestroyedtheearth.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Nekā nebūs !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Zemi katru dienu bombardē kosmiskie stari, kuru radītās sadursmes ir daudz spēcīgākas nekā tās, kas tiks ģenerētas LHC tunelī. lai nu tā būtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Eksperts! Brrr, man kautkā īpaši nepatīk doma par ceļošanu laikā un salsoties visu par šo eksperimentu mazliet šermuļi uzmetās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Itkā jau moka ziņkārība kas tur varētu notikt, bet labāk lai viņiem nekas neizdodas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Bet ja viņiem neizdosis tad vairs Latvijas nebūs!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 nedirs, pasaules galam vaidzēja būt 2004. gadā, 2005. gadā, 2006. gadā, 2007. gadā un 2008. gada ziemā. P.S. Tad uzreiz atradīs zvaigžņu vārtus, sāks ceļot un izpētīt citas planētas, tad uzskries visū goldiem, bet tā kā mums iespējams būs tehnoloģija asgardu līmenī tad goldi būs huiņa, tad noslēgsim alianci ar asgardiem, noksiem, tolaniem, fūrlingiem (lol) un visbeidzot ar the vecajiem. Vēlāk uzdursimies virsū anubisam un oriem, bet tā būs huiņa, jo mēs jau būsim atraduši the lost city of atlantis. un kaut kā tā... un vispār beigās Roberts c. kūpers būs žila verna mazmazdēls. P.P.S. pēdējā laikā sāka likties, ka fizikālie atklājumi un eksperimenti sāk mazliet piebremzēt, bet izskatās, ka es smagi kļūdijos. P.P.P.S. es jau paredzu nākotni - Tier sistēma visus ownos! Nedirs, tev veel WWIII jaapiedziivo 2010g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now