vincister Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Nu protams ka x-files (bilde jau ar ir no turienes), SG-1 es pieminēju tikai tapēc ka mersy ir stargate fanāts. Un viņš bija riktīgs smēķētājs, bet atmeta. Davis actually quit smoking in the 1970s; when The X-Files started up, he was given a choice between herbal cigarettes and actual cigarettes. At first he chose the actual cigarettes, but switched to herbal shortly after for fear of becoming addicted again while playing the Cigarette Smoking Man. EDIT: Man patīk Outlawz avatars. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Izvelejos, jo patīk wwe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 vnk gūglē uzrakstīju tf2 un vse,jā zinu kkāds sūdains avatars,drīz mainīšu ) Tomija (van Helden) avatars vnk best Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 (edited) Kautkur raknajos un uzgaju so, iepatikas, ieliku ka avaturu. Vienmer ir patikusi n0r3k avatuura. Edited August 30, 2008 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 tada nav, jo lidz sai dienai neesmu atradis piemerotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Mans avatars meklēts no mātes gūgles, jo ļoooti patīk sensation... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Es domāju man nav jāskaidro Jolie the best un filma wanted arī Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Beelzeboss no filmas Tenacious D: The Pick of Destiny Man vislabāk patīk tagadējais Oddisha avatars Link to comment Share on other sites More sharing options...
raimoo1 Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 (edited) Photoshop taistis masn niks 3D by wormy=mex pateicos vinam Runajot pa citiem avatraiem nu nez Dj_erix jo esu ka pielimets u sekletgalvam un pukiem Edited August 30, 2008 by raimoo1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 (edited) manā avatarā ir redzams faking Steve Urkel kurš jūs visus sitīs un pisīs ahahahhahahah Edited August 30, 2008 by Invincible Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Es izvēlējos savējo, jo man patīk grupa Children Of Bodom un ļoti patīk kā spēlē viņas solists/ģitārists Alexi Laiho, tāpēc arī viņa attēls tika ielikts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 pH34r m3H, m0rt3l5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Man avatārā stāv Džesika Alba. Jau biju par viņu aizmirsis, bet noskatoties filmu "The Love Guru" atkal viņu ieraudzīju. Tāpēc ieliku avatārā, lai katru reizi iepostojot, es varētu blenzt uz savu avataru un siekaloties Bet vispār ieliku, jo apnika gunthers un gribējās kautko jaunu.(un skaistu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiruaL^ Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Man patīk van Helden avatārs.. Šo avatāru ieliku,jo kad ieraudzīju piesaistīja,baigi piedur,uz doto brīdi netaisos mainīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 TEV GULĒT NAV JĀIET!? kaami, beidzot tu pēc cilvēka izskaties Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 (edited) reāli bija tā, ka flashbeks man pateica, ka esmu reāli noaudzis, papētīju dažas bērnības fotogrāfijas un nonācu pie tāda paša slēdziena. nu, ja tu uzstāj. tātad šajā forumā man ir bijuši tikai divi avatari, no kuriem pirmais bija tas "smaids" ar "x" veida acīm un izkārto mēli. pirmais, kas gādījās pa klikšķim, tā lūk. to pavisam ātri (kādā 2. nedēļā) nomainīja tagadējais, jo... kaut kas. ai, īsāksakot, Gludais, pis taisni, tu deviņpadsmitgadīgais āzi! XD Edited August 31, 2008 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 (edited) izdomaju ka ari gribeju kautko pamainit, lai katru reizi kad kko iepostotu redzetu savu sievu avataaris uzreiz nemainas? Edited August 31, 2008 by dyversant Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 taa kaa man n-tie cilveki ir teikushi ka esmu lidzigs Stallonei nu tad arii lai vinjiem visiem tiek Stallone ir vnk pozitivs cilveks kaa es Patik benchika un eziisha avatari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Epix, tavā avatārā atrodas totalitārā komunisma simbols. Vai esi pārliecināts, ka esi totalitārais komunists? Ja tas ir tas pats chalis ko es domaju tad esmu runajis ar vinju. un nav vinsh diez ko gudrs... draugi bija pie vinja vienreiz un filmeja vinsh tur tadus sudus stastija ka psc. Mans avaters ir Panteras soliists viena no miljakajam grupam tapec ari tads avaters Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 es faking jahtoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 es biju vienīgais slinkais no jums visiem un iebāzu savu bildi, netikās neko meklēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Type-RS Posted August 31, 2008 Author Report Share Posted August 31, 2008 Labāk iemet aprakstu par iepriekšējo, tas tāds draudīgāks izskatās. Man vislabāk patīk worm'a un dj_Erix avatari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Man avataru samurays uzlika Laikam tapēc, ka baigais bleids esmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 ...jo man ir pohujs... viennozīmīgi macho Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Visdrīzāk gan draugi nebija spējīgi uztvert viņa teiktā jēgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now