Type-RS Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 (edited) Būtu intresanti uzklausīt katra biedra , membera da cilvēka kas sēž un komunicējās šajā forumā viedokli par to , ar kādu domu viņš sev izvēlējās Avataru... Es savu piemēram izvēlējos , jo šis aktieris ir viens no mīļākajiem.... Edited August 30, 2008 by Type-RS Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Mani fascinē šis tēls, par kuru noteikti daudzi jau ir aizmirsuši, kā arī daudzi nemaz nezin kas viņš ir. (Nu vispār ir arī tādi kuri sajauca viņu ar Grūtupu ) P.S. Avatars nevis avatārs. P.S.S. Iedomājos macho avataru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 (edited) Es izvēlējos savu avataru, jo bļaģ stārgeiti rullē! un katru reizi, kad es šeit, kaut ko ierakstu es redzu savu kruto avataru, kurā ir attēlots ūberkrutais pulkvedis Džons Šeppards. P.S. vincister, aktieris tavā avatārā reāli rullē, kā viņu sauca? Edited August 30, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Googlē meklēju bildes ar keywordu "iceache" un viens no rezultātiem bija šis. Iepatikās un uzliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gudrais Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 (edited) Mani skolā saukā par gudro, tāpēc man tāds niks. un šis niks piestāv tikai un vienīgi enšteinam. nu tā arī caur māti googli atradu. Edited August 30, 2008 by gudrais Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 ) hehe, CSM neesmu aizmirsis, pats tagad visas 9 x-files sezonas novilcis esmu, tik jāatsāk skatīties. pats avataru izvēlējos, jo baigi smukā čiksīte, ieraudzīju vienā gif saitā Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Apenes kuras uzdāvināju savai draudzenei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Kaut kad sen senos laikos iegāju internetā... Atradu grafiti fontu uzrakstīju savu niku un tā tas arī palicis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 jo baigi smukā čiksīte esi pārliecināts, ka chiksīte??? Man ir šāda avatars, jo i-netā daļēji anonīmi var darīt to ko es labprāt darītu reālā dzīvē...es labrāt jūs visus noslaktētu un izsūktu pēdējo no jums, es jūs ienīstu visus bez izņēmumiem...es ienīstu pilnīgi visu un visus...kaut jūs nomirtu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 ...jo man vienkārši patīk tā meitene bildē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 fiziska līdzība. p.s. ai, be, diršu, noskuvos taču. nu, moins... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Man ir šis avatars, jo neko labāku un sirdij tīkamāku nevarēju atrast! p.s. Ja atrastu labāku, ar prieku nomainītu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 man patīk kaķis kā mājdzīvnieks Pašam mājās viens balts tagad guļ manā gultā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Type-RS Posted August 30, 2008 Author Report Share Posted August 30, 2008 Pie reizes ,lai jautrāk , katrs varētu ierakstīt tā cilvēka niku , kura avatars viņam pašam patīk vislabāk , neskaitot savu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 William B. Davis, viņš SG-1 tēloja vienu prior. Link to comment Share on other sites More sharing options...
never thought Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Man patīk pupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Iedvesmas vadīts uzzīmēju šo mazo avataru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Mans avatars ir apmēram 6 gadus vecs vizuālās mākslas stundas garadarbs, ieskenēts un lietots kopš pašiem pirmsākumiem, kad pirmo reizi te vispār spēru kāju. Runājot par citiem avatariem, patīk bikl'ā weedmeitene, tiešām laba bilde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 man viņs vairāk asociējas ar X-files, kur tēloja vēzīti aka. cigarette smoking man, bilde arī ar kūrem. ja nemaldos, tad dzīvē viņš nemaz nesmēķēja, līdz sāka filmēties seriālā, un tad lai tēls ar kaut ko izceltos, sāka smēķēt sākumā kaut kādus nekaitīgus sūdus, bet beigās jau cigaretes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 eu točna, nemaz nebiju pamanījis Ja nemaldos viņam arī bija, kaut kādas foršas filmas par mafiju... vai arī es kļūdos? P.S. vislabāk man patīk vincistera avatars un, aizmirsu kam, bet vienam nazim te bija avatarā Ronans Deks, hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 w00t, spams. Man jau teica, ka te var +1 poustu dabūt. Tātad, niks naudiņa, tāpēc arī avatarā naudiņa. Lietoju jau pasen un pagaidām mainīt netaisos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Šādi tādi uzskati, kas sakrīt ar manējiem tapēc arī avatars kaut kas uz to pusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemene Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Nu tā,mans avatars ir tāds,kāds viņš ir,ja vēl kādam nav īsti izdevies salasīt,tad tur itkā nomirgo vārda Edmis kontūra,nav īpaši veiksmīgs,bet takā šī bija pirmā mana animācija ever uz photoshop,tad lai jau paliek. Par citu avatariem runājot,patīk cash avatars,jo kuram gan nepatīk zaļie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gudrais Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 man viennozīmīgi vislabākpatīk van helden avatars. vienreiz kkādas 10 minūtes skatījos kā tā meiča piemiedz. smuka jau smuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Pasaules Valdnieks, jo mums abiem ir tīri līdzīgs skatījums uz dzīvi. Epix, tavā avatārā atrodas totalitārā komunisma simbols. Vai esi pārliecināts, ka esi totalitārais komunists? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now