Jump to content
GIGN Forum

never thought

Mirstīgais
  • Posts

    192
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by never thought

  1. Varbut vareetu viniem paprasiit , kaa tur ir ?
  2. Tuvвk mвjвm ir RTV , bet drоzumв ir doma pвrvвkties - sх ... - bet izglоtоbas lоmenis abвs ir vienвds ?
  3. Pēc vidusskolas plānoju stāties "Turībā" un iet mācīties Tūrisma vadību . - vairāk interesē man ekonomika un geogrāfija.
  4. Sveicināti ! Šogad pabeidzu 9.klasi un no Rīgas 45.vidusskolas dodos prom . Es esmu pieņemts divās skolās gan Rīgas Teikas vidusskolā , gan Natālijas Draudziņas gimnāzijā . - varbūt kāds , kas ir mācijies šajās divās minētajās skolās , varētu man ieteikt labāko variantu ? Proti , kādas ir atsauksmes par NDG un kādas ir par RTV ? RTV esmu šādā programmā - latviešu valoda un literatūra NDG esmu šādā programmā - ekonomika un geogrāfija . Kuru no šīm abām man izvēlēties , uz kuru doties ?
  5. Tiešām kādam ir grūti atmest man to herņu , kas ļauj trīs dienas spēlēt orģinālo spēli ?
  6. Es gribu uzspēlēt stīmotā serverī , pašaut kopā ar ārzemniekiem .
  7. Giftu? Es neredzu tolku vairs pirkt spēli , ja CS praktiski nespēlēju ...
  8. hei , hei , hei ! Vai kāds nevarētu man atsūtīt jeb iedot Guest pass priekš 1.6 , lai šovakar varētu pagrabināt viņu ;]? Būtu ļoti pateicīgs.
  9. Rimčika pannas ir labākas
  10. Pret resnumu var cīnīties arī ar skriešanu un neēšanu pēc sešiem
  11. un man ir Lattelecom kabeļtelevīzija,pagaidi es ierakstīšu,ja patiešām tev ir ļoti ļoti svarīgi tajā dekoderī var ielikt MiniSD es tev varu ierakstīt un tad kkut YY.lv uploaded priekš tevis Paldies , bet tomēr nevajadzēs :} Visu atradu pats . TL
  12. Hei ! Vēlējos uzināt vai ir iespējams šodien noskatīties kvalifikāciju F1 caur internetu , kas sāksies pl 15:00 . Būtu ļoti labi , ja kāds iemestu linku , caur kuru varētu skatīties. Paldies.
  13. Palūgšu nobalsot par šo darbu http://www.oskatuve.lv/lv/skatuve/image/1476 Liels jums paldies jau iepriekš.
  14. Visticamāk , tā meitene šamējo dirst pasūtija , lai vienreiz pieaug .
  15. Tas ir vēl debīlāk .
  16. Un kas ir šis ? [ ģibils sranajs ] WL , spriežot pēc šī " *sāk nodirst viņus & mani* " Var redzēt , ka kruts Tu esi tikai aiz monitora , jo nostāties pret visiem Tu neesi spējīgs in RĪL LAIF! Tev bail no pazemojumiem , jo tādā gadījumā Tu skrietu mājās pie māmuļas un raudātu.
  17. Varbыt tas otrklasnieks bija tвds "massоvs". Tak kamхn, visвs skolвs/klasзs, tak ir tвdi resniрi, kurus nu nevis tв brutвli apsmej, bet gan vienkвrрi, saukв par resniem, paрa klasз ir viens, so? Katru dienu tiek lietots, "pelmenis, resnis, tauks, utt", kur problзmas? Tie vienkвrрi ir tвdi nu nevis apsmieрana, bet gan nu, kв, lai pasaka, nu saukв viednkвrрi tв un viss. Ja nepazоstamie dirр, jвdot pa seju, ja draugi/klasesbiedri/skolasbiedri, jвpasmejвs kopв ar viтiem par to sыdu un viss. WL# . Tu toиn esi debоls , moрka ej parausti , gudrвks paliksi. Kats рвds vвrds , " resnais, pelmenis " to cilvзku aizskar . Varbыt viтр to lieki neizrвda , bet iekрзji рamзjam tas nav patоkami. Runвjot par visu to apsmieрanu , tas tieрвm ir tizli , un visiem tiem lielajiem apsmзjзiem bыtu jвiedo bietз
  18. tas hesīša minimegaburgers suck haard. gadu toč viņu neēdīšu palika tik slikti, ka tiešām apsvēru domu iet izvemt viņu No hesīša paikas bieži vien paliek slikti =D
×
×
  • Create New...