Adik Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 pie manis pirmaa siltaa nakts un biju dzirdeejis kko ka nakoshnedelj temp. sasniegs 29graadus Link to comment Share on other sites More sharing options...
scad^^, Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 dooooh, atkal es noguleeju, bet guljot dzirdeeju ka gazh, sounds bija nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 psc kas taads, LV noteikti veel nebija redzeets, vismaz manai acij' nebija redzeets, beet nju es domaaju _ka tas viss ir Beigu Saakums veel pirms gadiem 5ciem Latvijaa ziemaa, sniega kaarta bij' 2ocm, normas robezhaas... tagad varu pateikt ka sniegs Latvijaa ziemas laikaa jau ir retums.. bet peedeejais laiks buutu saakt pierast, globaalaa sasilshana Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 lol tur tā lieta. palika vēl dīvaināk attopoties zem koka, kam jau 2 reiz trāpīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Runaajot par laikapstaakljiem - kaads shodien ir bijis juuraa? itkaa meteo.lv rakstiits ka udens temperatuura ir 20 graadi, bet dazhi saka ka uudens ir auksts. Cik tad iisti ir tie graadi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Man nepatīk vairs Meteo.lv radars sūdainais nejiet.Tagad gāž kā nezinu kas, bet radars uzrāda ka saulains laiks bez nokrišņiem un visur nav neviena mākonīšā. Nu shitais ir psc, bet nopietni es dzirdēju, ka dzrīz būšot +30 vairāk grādu karstums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 tas cik silta tev viņa liekas atkarīgs no vēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Atbildot uz kāda jautājumu - ūdens ir ļoti silts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Forši, pirmoreiz bija tā, ka neredzu tālāk par metru, izmirku līdz pēdējai vīlītei, izņemot mobilo, tā jau domāju, ka būs baigas gāziens, iestūķēju viņu prezervatīvā P.S. Kafija, balzams un cigarete rullē. True, true. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 13, 2008 Author Report Share Posted July 13, 2008 Biju šodien Engurē, es to ūdeni nesauktu par siltu Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 dievīgi. Vienu dienu vienkārši perfekts, piemēram kā vara, otrā dienā notiek šitādas draņķības kā šodien. Tas viens zibens, kas iespēra vispār bija foršs. Pirmo reizi Rīgā dzīvojot, jau kādi 4 gadi laikam būs, izsita elektrību uz sekundi. Nevar saprast vai dzīvoju uz čaka ielas vai čaka upes vairāk. Par to elektrību, the same prikols bija tāds, ka tieši skatījos sg1 epizodi, tieši tajā brīdī, kad seriālā sašāva O`Nīlu (džeku galvenajā lomā) iespēra zibens un uz sekundi izrubijās elektrība un es nobijos Šodien piecos rītā cēlos un ar mammas brāli braucām uz mēmeli spiningot, tad arī bija reāls gāziens. P.S. pēctam pa zāli normāli mētāja mašīnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 mm es zinu ka vakrr vai aizvakar, nu kr4 kaut kad sogad mes bijam uz jurinju, bet udens silts, nu nenormali silts + vel tie skaitie vilnisi ak dies cik labi biija.. Kaut kad nakamaja diena ari mazlietin uzspilinaja, cik es telti dzirdeju, vispar vakar nebija tads bridis kad man nereibtu galva, alins gandriz ka pieaudzis suds roka staveja visulaiku tik dzeru un dzeru.. Ak ja tad vel tas stasts par to briedi bez biksem ka mes njird OII fuui es jau te muldu kaut kadas gljevibas, ne pa teemu.. Bet nu ta laiks nezinu, bija tiri normals, aa ka es pa nakti meginaju nodzest spidosos jajntarpinjus ar uriinu ahahahaaa, protams pec tam pilniba atvainojos, jo palika zel sie calji.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Es biju šodien jūrmalā un ūdens bija šausmīgi silts. Vai tad csadikti vispār iet arā no mājām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Gulēt teltī, kad līst lietus ir forši. Starp citu, kāds nezin par tiem mm? Piemēram, cik mm jābūt, lai droši varētu sliet telti negaisā? Manai bija 1200mm un it kā nelija iekšā, bet telts nebija ne reizi lietota. Vot, vienam čomam bija 600mm un nebija atšķirības gulēt tajā teltī vai ārā, lietus laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 (edited) Btw par to sniegu latvijā. Mani varianti kā es domāju, kas tad īsti notiek/notiks. 1. Latvijā 100gadu laikā varētu pārvērsties apmēram kā CA(Califonija) štats. Vasara un pavasaris. 2. 100 Gadu laikā vienkārši gadalaiki apmainīsies vietām vai būs ilgāks Rudens/pavasaris. Viss dēļ kodolieročiem, mašīnām, rūpnīcām,toksiskajiem atkritumiem un PSRS laika leduskapjiem =/ cilvēki lēnām paši sevi iznīcinās. btw. par kosmasu. Domāju pārējās mūsu sistēmas planētas iedalas 2 variantos. 1. Kas veidojas (tāpat kā zeme kādreiz veidojās, pirms vairākiem miljardiem gadu) 2. Tās kuras jau ir iznīkušas or smt like that p.s Lielvārde gan labs laiciņš bija pie jums gāza pie manis Saulīte spīdēja ^^, Edited July 14, 2008 by Muhamed Alli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now