0.7lb Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 (edited) nu ne viens jau neteica ka neņemšu līdz arī dažus 0.7lb varat mani pievienot braucēju sarxtam Edited July 5, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 PIEVIENOJAT MANI saraxtam,ja neesat pievienojushi! Ja eziic mochii tad man arii jabut Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Rīga-Bauska- 1.90ls. Ceļš līdz tam pagriezienam izmaksās, nezinu, 40-70 sant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Kaut kā savādi, macho sākumā uzrakstījis, ka noteikti būs ierastās spite un big shit, bet sarakstā neesmu. Macho, pieprasu kļūdu labojumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Cik atceros tavi megjinajumi nodzirdit mani beidzas ar to, ka pats biji pamatiga komaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Dj Ērik piesakos uz vienu daļeji brīvo vietu. Netaisi mēslus savādāk uztaisīšu sāpīti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 a, kas te ar vietām vāģī? galīgi negribētos braukt atpakaļ ar busu. uz turieni varētu, atpakaļ gan toč negribēsies nekur kātot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Āij. Gribētos jau aizbraukt, bet jāskatās kā uz to brīdi būs ar naudām un transportu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 7, 2008 Author Report Share Posted July 7, 2008 noteikti būs ierastās spite un big shit, bet sarakstā neesmu. Macho, pieprasu kļūdu labojumu! metu akmeni samuraja dārziņā, viņš taisīja sarakstu enivei, fixxed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 (edited) Karoče, ezīc teica lai braucu (bikl), tātad, ja viss ar naudām būs kartībā tad arī ieradīšos kopā ar draudzeni, vienīgais, būtu jauki, ja kādam baram varētu piemesties klāt Rīgā, vai vēl labāk - Cēsīs, par to alkoholu, kr4 varbūt kādam kas brauc ar mašīnu var aizsūtīt naudu un aizved pāris kastes alus? Ja nē, tad būs vien jāņem kas stiprāks. Āā, ir viens noteikums, ezītim būs jānodzied vecais zābaciņš . EDIT: Un vispār, nevienam kautkāds nereāls naids vai iebildumi pret mani nav? Edited July 7, 2008 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 7, 2008 Author Report Share Posted July 7, 2008 Nevienam te ne pret vienu nav nereālais naids vai iebildumu. Ja tu vari rakstīt šajā forumā (neesi nobanots respektīvi) tad viss ir ok vjuberi - ooo, naiss. Jāsarunā EDD, varēs jums būt megadiskusijas. Kas attiecas uz transportu, tad varbūt ir jēga uztaisīt transporta topiku, kur cilvēki, kam nav mašīnas, raksta no kurienes brauks un tie, kam ir, izvēlas ko grib ņemt savā vāģī Pie reizes visi autobusa braucēji var sarunāt satikties. Es prognozēju, ka tāpat visi pa mašīnām nesalīdīs un vajadzēs uz šo unikālo pasākumu tāpat kādam braukt ar autobusu p.s. varbūt kāds man var pastāstīt kas tas par 07LB džeku. Pirmo reizi redzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 . EDIT: Un vispār, nevienam kautkāds nereāls naids vai iebildumi pret mani nav? Nemīz EĻĻĀ un brauc pachillosim nedaudz Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Labi, count me in, ja būs sūdīgi ar naudu atpizģīšu kādu tantiņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 (edited) varbūt kāds man var pastāstīt kas tas par 07LB džeku. Pirmo reizi redzu. pirms 2 gadiem gignā spēlēju regulāri, vnk nēsmu tik kruts un man nav reģistrēts nix(vecais niks bija DIe domāju ka daudzi mani atcerās) Edited July 7, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Cerams pie adik`a mashina bus briiva vieta kur kadu kasti nolikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Es un kesh arii laikam ieradiisimies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 bljaha muha.. hmm.. karoche tie kam vajag nopirkt shmigu, var atsuutiit man naudu un es ar businju varu aizbraukt uz super ņeto ( kapec? jo tur ir ari alus un leetaks, ne walter, bet cessu un aldaris) un nopirkt pohuj cik kastes. cik vajag! ja doma interesee tad spajoiet vien iekshaa. esmu godiigs. p,s es jau nu noteikti bushu pasakuma, ta ka ja naudu nodzershu varesiet mani turpat atpizģīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Macho, ieliec mani dalībnieku sarakstā zem jautājuma zīmes. Centīšos savilkt galus kopā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 esmu godiigs. p,s es jau nu noteikti bushu pasakuma, ta ka ja naudu nodzershu varesiet mani turpat atpizģīt! aaa, D-light? Nesmu pilngadigs, bet ceru ka shadu lietu man atlaujs dzert. Un piedzerties ari nekarojas, vairs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 īstenībā nav peļams plāns - šajā gadā varētu mēģināt piedzerties no d-laitiem , nopērkot kādas 5 kastes . Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Es esmu meginajis, nu nekadigi. Ja nu vienigais pec katras treshas pudeles, vienu shnabja glaziti. Vari pameginat. ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Es šajā gadā piedzeršos no aliņiem, ko worms uzliks par spites laimēto portatīvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Piecas vietas manaa mobilii Riga -> Pilsrundale UPDATED !!! 1. Sam saboj 2. 4uwis 3. Sharingan 4. ----------- 5. ----------- Bet atceraties es braucu vakara uz turieni un nakti (no rita agri) atpakal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Mahmed, vienu vietu MAN !!! Pagaidām vismaz. Laiks nāks tuvāk - informēšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 no liepajas vel bus ordinary hydro fr0zen vairak vietas 4os ratos nav ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now