macho Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 vakar biš paspēlēju un uzkāpu no tās 230k vietas līdz kaut kādai 20k vietai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Tāds kāpums tik tiešām atbilst apgalvojumam - "BIŠ paspēlēju" Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Es muļķupleijerī nespēlēju, singlepleijeri biš pabraukāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Varbūt uz gign kastes varētu šitājā uztaisit serveri, jo 1 tikai ir un vislaik pilns, kā arī es pats taisīju bet citi netika iekšā Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Jā, nu tas latviešu serveris ir neinteresants, jo tur ir tikai defaultās mapes un pie tam maz. Būtu labi, ja kāds sakarīgs uztaisītu savu serveri. Kaut gan tur jau arī ir visādi addoni (ranki utt), tā ka laikam jābūt zinošam par to spēlīti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Izbraucu visas single player def kartes uz zeltu vai augstaak, tagad veel tik japiebeidz black kartes. Taa speele ir tieshaam kaa slimiiba, it iipashi, lai izbrauktu vienu karti, kur jabrauc 8 min Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Tas TMNF, vai kā viņš tur saucās ir pilnīgs šits. Tur, šķiet, ka tikai vieglākās mapes. Es jau gribēju rakstīt, ka varētu uztaisīt kāds serveri, tikai diez vai kāds uz ko tādu parakstīsies. Kad mēģināju taisīt serveri, bija iespēja ielādēt mapes no txt faila, attiecīgi pēc grūtības pakāpes - White, Red, Green, Blue. Nu tad kāds varētu uztaisīt jaunu txt failu, kur apvienotu labākās kartes no visām grūtības pakāpēm, kas ir virs 40 sekundēm un daudz maz interesantas, var jau vēl novilkt citu taisītās + vēl ar laiku paši varētu kaut kādu karti uzbīdīt. - nav jau grūti, tikai izdomu vajag Ir tikai viena problēma - nav, kas hostē serveri 24/7 gluži nevajag, bet nu no kādiem 19.00 - 00.00 būtu ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C. RusH. Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Spēle n1 riktigi iepatikās tagat baigi bombīju Ja kas man nick crushader Link to comment Share on other sites More sharing options...
NereaaliKrutsChalis Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Nezinu kas noticis, tagad katru reizi kaa megjinu palaist, nekas neeiet, laikam tapeec ka kaut kaads updeits bija, kaadam ir risinaajumi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Pirmais, kas jāizdara, ja ir problēmas ar steamu : jārestartē steams. Ja problēma neizzūd, jārestartē kompis, lai steams pārlasa visus failus. Līdz šim šis ir atrisinājis visas šajā forumā ar steamu saistītās problēmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Pa krieviski lasīt es ne druskas neprotu, bet cik sapratu tad TE var lejupielādēt daudz mapes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 25. Latvijā Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 kRi_LV Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Šodien ar wormu un ImMortal paspēlējām. Spēle tīri interesanta, tikai ImMortal(nezinu, vai tas ir kāds no šejienes) mūs sāka masēt un vairs nebija interesanti. Es spēlēju ar savu niku a.k.a. allworth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 WTF? Kādā veidā var tikt pie citām mašīnām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 man liekas, ka tad ir jāpērk pilnā spēles versija, kas maksā ~35$ ko es noteikti izdarīšu, tikai pēc tam kad ar skolu būšu visu pabeidzis Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Nja singleplayeri vis iet smuki, bet ka ieju kada serveri labakaja gadiju paspej ieladet, mapi un minuti pabraukt.. Kompis pa vecu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Tieši tā. Izskatās, ka TMNF ir pārņēmusi vēl vienu savā varā Gaidu mēneša beigas, kad tikšu pie jauna rama, savādāk besī tā raustoņa. 20 playeru serverī vēl ir ok, bet ja ir vairāk, tad ir žopa. Trase lādējas ilgi un kad ielādējas, tad jau pus laiks ir pagājis. Mēģināju vienā Francijas serverī ieiet. Yeah - good luck n0r3k. Tiku iekšā uz rezultātiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 $39.95 + $7.19 = $47.14 Nja jāpadomā būs, vai man tā spēle tik ļoti patīk, lai par viņu izmestu pāri pa 20 Ls. Jāsāk jau domāt Steam akauntam kaut kāda advancētā parole, ja tik daudz nauda tiek gāzta iekšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Es spēlēju ar savu niku a.k.a. allworth. jap esu no šejienes un tici man vai nē es jūs dēļ čītiem vinnēju vislaik kā jau pats teici viņam melni burti, viņš čīteris Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 (edited) Pēdējā laikā kkā sāku mazāk spēlēt, laikam tomēr apnika. Kāds vel aktīvi spēlē? P.S. 500 POUSTI :thumbsup: :cool: B) :wub: :whistling: :khehehe: :10cm: :meele: Es esmu debīls. Edited April 27, 2008 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 nu es tā, pa kādai stundiņai,pusstundiņai dienā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Man slinkums viņa iet, tad laikam ka apnika :/ bet ganjau vel uzpelešu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Visiem tā vai man vienam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Amm kur var dabūt to skinu kā jums ķipa To LATVIJAS simboliku butu ļoti pateicīgs !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now