Jump to content
GIGN Forum

ImMortl

Mirstīgais
  • Posts

    920
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by ImMortl

  1. Iesaku uzrakstīt xda-developers forumā vai 4pda(ja krievu valoda tuvāka nekā angļu) attiecīgi lg g3 topikos. Pašam ir lg g3 un tādas problēmas nav. Pats no sevis nav nedz slēdzies ārā, nedz kāries un ar modinataju problēmu nav bijis. Pamēģini, ja neesi to darījis, updeitot gan os, gan programmatūru
  2. Iespējams, ka ps vitai ir tāda pata iespēja kā PS3. Reģistrējies US vai UK(izvēlies pats, bet parasti US spēles ir lētāk. Var arī abos. Gan jau ps vitai arī ir iespēja izmantot vairākus kontus) ar fake adresi. Varēsi pirkt kartiņas ar naudu, likt sev uz konta un pirkt spēles. + vēl vari nopirkt sev PS plus subscription un vēl bonusus saņemt - papildus atlaides, spēles.
  3. Pameklē tf2outpost.com vai kāds netreido pa lētāku. Savādāk gan gaidi atlaides, parasti pa kaut kādi 2euro iet uz atlaidēm
  4. ImMortl

    Ingress

    Es te eksperementējot centos uzbrukt vienam portālam, bet cik sapratu galīgi bezjēgā.. Vienīgais laikam dabūju tā portālā keyu. Kā īsti es varu nopelnīt tagad punktus, ja neitrālu portālu man te nekur apkārt nav? Staigāt pa punktiem, hackot un lasīt tos xm? Un neuzbrukt, lai tie xm nezūd vai kā?
  5. ImMortl

    Ingress

    Es kā jauniņais ar pirmo lvl varu iet kaut ko tādu censties pārņemt? http://prntscr.com/5pkehl Un kā tur ir, ja es piemēram ar draudzeni divatā tur kaut ko ņemamies, kā pareizāk rīkoties, lai no diviem būtu lielāka jēga?
  6. Nevajag,jo tas ir reseller un cena ir 309euro. No oriģinālā 299$. Bet tā kā no oriģināla nevar sūtīt uz LV. Tad iesaku skatīties uz to reselleru, jo 309euro, bez muitas ir tīri laba cena.
  7. Nu pēc konsoles.lv saraksta ir ap 400 psn lietotāju.. + gan jau ir tādi, kuri tur nav devuši savus datus. Žēl, ka psn nav @ Lv, tad iespējams mazāk ar pirātismu nodarboties, jo nebūtu jāčakarējas ar starpnieku kā amazon. http://psnprofiles.com/TzKlat < - esmu gatavs uzspēlēt spēles, kuras ir manā sarakstā.
  8. Pašam tieši tāda pati lieta tagad, crt nomaiņa uz ko labāku. Pagaidām esmu apstājies pie: http://www.salidzini.lv/search.php?q=42LN575S&cn=300 . Varbūt kāds ko var pateikt?
  9. Nesen draugs nakts laikā ar gabarītien brauca: 40euro, par soda punktiem gan nezinu
  10. http://store.steampowered.com/app/550 Nenokavē šo dāvanu no valves! Asiņainus Ziemassvētkus!
  11. ImMortl

    Natural Selection 2

    Tā pat, https://humblebundle.com/weekly pa 1$ var dabūt kilking floor ,)
  12. Nu es tā arī darīju ar 4 emailiem, jo likās, ka nenostrādā. Beigu beigās esmu ar 2 mafijām, uz pārējiem vēl nav atnācis.. tikai es nekādus cookie nedzēsu un no virna browsera..
  13. Kāds nevēlas apmainīt manu Mafia 2 keyu pret Civilization V keyu? Ne to izvēlējos
  14. Sveiki! Modēma modelis: technicolor tg789vn v3. Nezinu īsti vai vajag portus forwardēt, vai ko tur darīt, bet gribu, lai man var pievienoties cilvēki pēc manas ārējās ip, bez visādiem hamachi un tādām programmām. Gan jau kāds ir ko tādu darījis un varēs palīdzēt
  15. 50saņi žēl, lai pamēģinātu? Ja es ar savu stīma kontu spēlēju to medal of honor mp, tad kādam varu iedot savu origin kontu un viņš no tā varēs ar mani spēlēt? Jo reāli jau tur divas versijas(origin un steam) konti jau savā starpā nav savienoti.
  16. Kaut kas līdzīgs jau ir, bet piesaistīja tieši šis modelis, nevis citi kitajozas.
  17. Lēts un ir tas ko man vajag- android, 5" ekrāns un labu fotokameru. Palasīju 4pda par telefonu, pārīti review, neko sliktu nesaskatīju par tādu cenu.
  18. http://www.aliexpress.com/item/New-arrival-5-0-Star-S5-X920-MTK6589-quad-core-1G-ram-8G-rom-Butterfly-Android/819756104.html @4pda.ru topikā ar to telefonu, šis links bija vienīgais pārbaudītais un pie feedback arī krievi raksta, ka viss okey(kaut arī tur tikai divi)
  19. Sveiki! Vai kāds ir kaut ko pasūtījis no tā http://www.aliexpress.com. Kā tur ir ar piegādēm, piemēram, ar DHL. Gribu pasūtīt telefonu no turienes, kura cena iznāk 180$, man viņš atnāks pa taisno uz pastu, nevajadzēs tur iet uz muitu un vēl kaut kādu nodokli maksāt? Ņemot pēc ebaya principa, tad tur tam pārdevējam ir 97.2% feedback(2327). It kā problēmām ar saņemšanu nevajadzētu būt, jo pārdevējs cik sapratu ir kaut kāds čainīzeru veikals, nevis privātpersona.
  20. Agrāk spēlēju caur garena. Varēja gan ar draugiem, gan serveros ar 40 spēlētājiem. Tas par kf. Par krutām spēlēm: Serious sam visas daļas. Par 3. negalvoju.
  21. ImMortl

    Planšetnieks

    Ne gluži tā. Adobe vēljoprojām updeito aizsardzību un stabilitāti flašam uz android. Zoli mierīgi spēlēju uz planšetes, pokerus nekādus neesmu mēģinājis.
  22. Nu tāpēc, ka man nevajag neko tur labāku, vienkārši lai strādā. Jaunu pirkt nav vajadzības, tad jau v-karte būs vērtīgāka par pašu pc. Par to radeon- pa lēto piedāvā, tāpēc jautāju.
  23. Rekur full report. Report.txt šāda der? http://www.gigabyte....spx?pid=2309#sp
×
×
  • Create New...