Jump to content
GIGN Forum

Juusu Pashu Dziesmas


Feik
 Share

Recommended Posts

labvakar! :) saaku pa savu kompi mekleet dazhas dziesmas, bet viss ir taada haossa, ka iisti neko atrast nevar! :) tatad luudzu jums pastastiit, kaa juus kaartojat/shkjirojat dziesmas kompii! :) peec izpildiitaja/stila? saprataat domu! :) paldies!

Link to comment
Share on other sites

Es neka nekartoju..

Viena mappe salieku tas kuras klausos vai ari visas samet wnamp nospiez j burtu un tur vinjas ir alfabeta seciba tad tik uzspiez kuru grib vai ari uzraksta nosaukumu :)

Link to comment
Share on other sites

Pašlaik pašam ir lielā dziesmu šķirošana un tagad man visas dziesmas ir 1 folderī :D

Kārtošu pēc mūzikas stiliem. Ja būs daudz gabali no viena izpildītāja, tad tos likšu zem konkrētā stila atsevišķā folderī ar izpildītāja nosaukumu. Ja būs daudz gabali no konkrēta izpildītāja, tad tos kārtošu pēc albumiem. Ja vajadzēs atrast kādu konkrētu dziesmu ātri, tad atvēršu playlisti ar visām dziesmām winampā un izmantošu "Playlist Search". Tādas lūk tās lietiņas manā galā.

P.S. Kz., vērtīgs pousts (gluži kā visi tavi pārējie). Tā tik turēt :thumbsup:

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

neskaitot albūmus man ir trīs folderi - trance, oldskūl, sūds.

Es kačāju tikai no torentiem un pisaks tāpat normāls. Sanāk, ka viens izpildītājs ir n-tajās mapēs un tad huju tev, kad gribēsi klausīties, piemēram, tikai fiftiju vai visu hip hop-u, kas tev ir.

EDIT: Traffic, un ja nekačā tikai konkrēta izpildītāja konkrētu albumu, bet izlases, topus `n` stuff (ko es arī 95 % gadījumos daru) ?

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Man personīgi stāv pēc "Date of Creation" vai kaut kā tā. Un tad tik krauju visu mūziku vienā mapē. Kaut kā tomēr atceros, kad kura dziesma novilkta un kur viņa apmēram atrodas, ja ne - vienmēr ir ctrl+f.

Link to comment
Share on other sites

direktorija music

apakšdirektorijas 123, A, B, ... Z; kur katrā iekšā pēc izpildītāja pirmā burta ("the" atmet) direktorija, tālāk katram izpildītājam direktorijas - albumi

vēl tur(music direktorijā) ir direktorija "_unsorted", kurā ir visāds muzons ko man kāds atsūta - "ev paklausies šito" etc.

Link to comment
Share on other sites

Agrāk tur baigi kārtoju mūziku, bet tagad vairs ne. Vienīgais, kad novelku kaut kādu albumu, tad iemetu viņu pie pārējiem. Kaut kā slinkums tagad ņemt un visu to mūziku kārtot. Un kā nekā ir taču tāda iespēja kā "search".

Link to comment
Share on other sites

taa kaa man ir vairak ka 50k dziesmu tad kartoju - LV,RU,ENG 1bcd un ta visiem un tad protams pec abcd utt. pec izpilditajiem.

man lielakais chakars ir nonjemt teiksim : 052James brown-ifel good tos 053. tas aiznjem laiku

Link to comment
Share on other sites

Pff, es gan neko nekaartoju man agraak dziesmas staaveeja taa : DC++ downloadu mapee, tad paaris uz desktopa tad veel sagruustas pa mapeem, kr4 murgs! Tad es saliku folderi 'music' un viss bumbaas vienaa folderii staav neko nevajag dariit. Vieniigais agraak bija winamps, bet tad paraadiiijaas bugi, kkas saaka kaarties kr4 viss palika zajebal. Tad vnk izdzeesu winampu araa un tagad esmu kruts un lietoju defualto, bez nekaadiem updeitiem

WMP. Ja ko stirpri vajag pastos library vai veel kko, nu ja galiigi neliidz tad vnk Start > Search un viss..

Ajj man tikai dziesmu ir 10 gb. Neesmu liels muuzikas kaifotaajs.

Link to comment
Share on other sites

Es izmantoju iTunes. (Es visu muzonu turu uz ipoda, uz pc neko. Bet ideja tā pati - Library). iTunes pats sadala mūziku pa žanriem, albūmiem, izpildītājiem un tur var vēl dahuja iespējas salikt. Karoče nospied to ko vaig, un viss būs :) vienīgi retu reizi ir tas, ko dyversants teica, ka 052kaut_kas - kaut_kāds (aka nav id3 tagu) līdz ar to visu nākas sarakstīt vručnuju.

Apakšā ieliku skrīnšotu kā ir iespējams sortēt itunes mūziku

http://yy.lv/download.php?f=112715

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...