Jump to content
GIGN Forum

Travian!

vincister
 Share

Recommended Posts

Blin it kaa DOOM A solija NAP's vinju diploms vismaz, par tiem DOOM hvz klusee taa kaa paraziiti. PAr ffh nu... zuptus solija palidzeet ja varees, bet ja juus esat kluvusi par fermu tad buus gruuti paarliecinaat :( Nu ir veel viens variats sutam reinforcment tam dzekam kas ir viss tuvaak lai tas pipluks ierauj nasiis. Respektiivi kercham un r&r. kerch un r&r apskataties, kas jums ir tuvaak. Tie kas ir tuvaak ir japalidz viniem ar reinforcment. Ta kaa r&r ir minusos cropi tad caur mirc r&r sarunaa, kad vinjam uzbruuk un parejie suutam virsuu vai nu attack tam, kas uzbruuk lai tas dzeks neiet virsuu ar tik milziigu armiju lai visus vinja catas nosistu. Ja jus neparadiisiet, kad neesat parastas fermas, juus arii fermas paliksiet :( Es nevaru piespiest aktiivam stipram playeram atteikties no ienakumiem. Deadbolt pat aizgaja no Legion jo vijnam fermas pietruuka.

Mees esam alianse un arii kaa alianse palidzam viens otram !!! un punkts.

Ir reizes, kad diplomatija jamet pie malas, un diemzheel ar shiim stiprajaam alianseem ir looti gtuuti kaut ko sarunaat :(

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

blin man kameer phalanaxi aiziet liidz randr paiet 5h :/ tapee es shajaa gadiijumaa nevareeshu paliidzeet, bet ja kaadam kam normaals crop, tad es varu sataisiiit paariiti un aizsuutiit jums- man tagad resursi naak taa, ka es varu 2 stundaa uzbuuveet un taakaa man tagad lamatas sablieztas augshaa, tad tas chuvaks kursh ieprieksh katru dienu plkst 8:00 no riiita naaca virsuu, arii vairs nenaak, tapeec varu jebkururu apgaadaat ar karaviiriem...

aa un btw ko tas armory dod- es itkaa tiem phalanaxiem jau pa 2 upgradoju bet cik liels booonuss tas ir, es nezinu... << uz to vareetu kaads atbildeet

Edited by RiSKS

plāns jau tev labs un jauks bencik, bet par nelaimi man viņš taisni blakus dzīvo, tā ka viņam līdz manīm ar katapultām kādas 20 minūtes jānāk un pa 20 minūtēm jūs diemžēl nespēsiet attriekties man palīgā, un nav viņš tāds jocīgs cilvēks, kurš uzbruktu katru dienu tajā pašā laikā :)

sūtīsiet man armiju, diemžēl viņa visa nomirs badā varbūt tā arī nesagaidījusi nevienu uzbrukumu. nu vienīgā jēdzīgā alternatīva liekas, ja es varētu paspēt attīstīties līdz pozitīviem cropiem, tad varētu sūtīt reinforcementus un viņu pārmācīt, bet.. man atkal visi croplandi gandrīz pa nullēm, tā kā paies laiciņš, līdz tas atkal izdosies.

Tu gribi teikt, ka tev jau ir tik liela armija, kas ēd cropu 160 stundā??? Un var jau sūtīt arī 1000... Tad, kad armija tiešām jau tūlīt sāktu sprāgt nost, armiju var sūtīt atpakaļ un jau kopš tā brīža, kad ir uzspiesta poga send back, par armiju būs jāmaksā, piemēram, man, nevis r&r.

-164 ;)

traffica doma nav slikta, bet kā jau teicu, iespējamība, ka taisni tajā brīdī izdomās man uzbrukt, ir tīri zema - tā ka rezultātā varētu viss beigties ar vienkāršu cropa izmešanu ārā vai vēl sliktāk - ar armijas pazaudēšanu. nu, patlaban es ceru tikt pozitīvos skaitļos, tad aizsūtīšu 100 phalanxus, lai sargā mājas.

;)

traffica doma nav slikta, bet kā jau teicu, iespējamība, ka taisni tajā brīdī izdomās man uzbrukt, ir tīri zema - tā ka rezultātā varētu viss beigties ar vienkāršu cropa izmešanu ārā vai vēl sliktāk - ar armijas pazaudēšanu. nu, patlaban es ceru tikt pozitīvos skaitļos, tad aizsūtīšu 100 phalanxus, lai sargā mājas.

Es meginashu ar vinju parunaat veelreiz...

es zinu, ka es jau kļūst neorģināls, bet atnāku no skolas, skatos, prieks, kur tu rodies! tikai nieka 10 uzbrukumi bijuši, viens otrā leveļa croplands palicis + vēl main buildings nahrenizēts :)

ā un vispār - tas čalis tagad jau ir FFH alliancē, poulation 667, rank - 43

Edited by r&r

Eu, shis jau patieshaam saak palikt neinteresanti. :D Runaajot nopietnaak, cik slikti tas ir, ja nonahrenizee main buildingu? Vinju var uzbliezt par jaunu or somethin'? Nja, atklaati sakot situaacija galiigi neizskataas ceriiga tev tur... :unsure:

taks, labi, nav jēgas kultivāt manu iznīcinātu accountu, man jau sāk arī resursus nīcināt nost, tā ka jāaizmirst. tātad - turpināšu spēlēt ar manu otru accountu - zirnis , bet atrodas 28|144.

tātad mans jautājums - vai vismazvai ir jēgas no LV alliances, ja es esmu tik tālu prom? man te piedāvā viens čalis blakus viņa alliancē, ar kuru mēs arī esam alliancē (ISB sauc alliansi), izskatās tīri normāla, varētu pieņemt. ko jūs sakiet? ir jums/man jēga no tik tāli esoša gaula ~170 population?

un vēl - ja es turpināšu no sava nīcinātā accounta sūtīt resursus, tad varētu izbannot abus accountus - no kā sūta, uz kurieni sūta? žēl , ka market place tikai lvl 3, un, protams, ka apgreidot vairs nav iespējams ;)

Mans ļaunais plāns - tu r&r ar to akountu savam uzbrucējam visu laiku sūtīsi resursus un kāds cits šejienietis izteiktu aizdomas par to, ka viņš itkā esot uzzinājis, ka r&r ciems tikai atbalsta citu ciemu. Admins apskatītot un abus izbanotu. :gigi:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...